Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 54 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Απογευματινή κατάθεση στο δεξιό σπίτι όπου ήτανε μια κοπέλα (όνομα δεν συγκράτησα) από Ρουμανία 23 χρονών με φουλ πρόγραμμα στα 10 € δηλ τα βασικά 69 (που δεν ήθελα) και κώλοΜεγάλο χαμόγελο.
Η γκόμενα από εμφάνιση τα σπάειΓλώσσα, 1,80+ με τα τακούνια μαζί, μελαχρινό μακρύ μαλλί , υπέροχο κορμί αδύνατο με τέλειο κώλο και βυζάκι νεανικό 1,5αρι με 2αρι.
Στο δωμάτιο δεν έκανε και τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν έφερε και αντίρρηση σε κάτι , ούτε και δυσανασχέτησε για την ώρα (άργησα λίγο παραπάνω)
Πρόγραμμα τσιμπουκάκι ,από πάνω και μετά στα 4 με κατάθεση στο στενό της κωλαράκι (το οποίο δεν είχε καθόλου κρέμα πράγμα που το έκανε ακόμα καλύτερο)
Η τσαστά μία χαρά, δεν ενόχλησε καθόλου και μάλιστα πριν από εμένα στο δωμάτιο ήταν ένας πακιστανός και αυτό που μου έκανε καλή εντύπωση Χμμμ;είναι ότι με το που έφυγε αμέσως άλλαξε τα σεντόνια
Σίγουρα θα ξανατιμηθεί εάν φυσικά αφήσουνε ένα τέτοιο αστέρι μέσα στο βούρκο του Μεταξιού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2012
noblue
Ανώτερος
20
Πόντοι:
6.815
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2012
Μουνάρα 1.80 με φουλ πρόγραμμα και που αλλάζουν σεντόνια, μόνο με 10 ευρώ; Χμμμ;
Είσαι σίγουρος φίλε;
Π
Πύρκαυλος
24 Ιανουαρίου, 2012
πολυ καλο για να ειναι αλιθινοΧμμμ;
25 Ιανουαρίου, 2012
Η φάτσα είναι μέτρια, αλλά το σώμα καλό.
Δεν θα την πεις μοντέλο, αλλά στο δεκάρικο φαίνεται καλή.
Δεν την πήρα πάντως.
25 Ιανουαρίου, 2012
Η κοπελα λεγεται Καρμεν, και ειναι ακριβως οπως την περιγραφει ο συναθλητης. Την τιμησα χθες 24/1.Ειναι 1.80+ "μαζι με τα τακουνια", οπως σωστα αναφερει ο nonblue, ("χωρις" ειναι 1.70+). Το προγραμμα ειναι οντως φουλ, και αυτο ηταν που με εκανε κυριολεκτικα να "τρεξω". Τωρα για το σεντονι, ενδεχομενως να ξεφυγε "μελανι" απ τον Πακη, η να σκυλοβρωμουσε. Σε κατι τετοια η Λαρισα (υπηρεσια) ειναι πολυ τυπικη. Εγω σαν "καλος" της πελατης, την εχω παντα εξασφαλισμενη την αλλαγη. Ο ανθρωπος μας ξετρυπωσε τετοιο κελεπουρι, και εχει 2 στους 6 μεχρι την ωρα που γραφω!!! Αν ειναι δυνατον!!! Γι αυτον τον λογο, εχω σταματησει να γραφω κριτικες. Αφου δεν υπαρχει εμπιστοσυνη.....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4