Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 153 10
Μπουρδέλα
155291
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
μετα απο μια ατελεσφορη συνεδρια,μη εχοντας χρονο στη διαθεση μου για βολτα και με τ αρχιδια μου πρησμενα,πηγα καρφι στα κολωνου 27,ελπιζοντας να βρω την ξανθια τσουπωτη κοπελα με τα χαρακτηριστικα χαζα αστεια δοντια και χαμογελο,που την εχω πετυχει μερικα πρωινα...
στο πρωτο που μπηκα,μου παρουσιαστηκε και ενιωσα οτι μου χαμογελασε η τυχη!
εντωμεταξει ο χυστης ακορεστος μου ειχε πει καλα λογια για τη συγκεκριμενη,αν και μαλλον σε αλλη αναφεροταν τελικα και μπερδευτηκαμε...
η αννα/ανιτα(ετσι μου ειπε το ονομα της) εκτος απ τα παραπανω χαρακτηριστικα της που ανεφερα,ειναι καπου στο 1.65-1.70 με μπολικο βύζο...
οταν μπηκε στο δωματιο και απλωσα τα κουλα μου πανω της ,ενιωσα για μια ακομη φορα πολυ τυχερος,αφου η σαρκα της ειναι πολυ τρυφερη και το λευκο δερμα της πολυ απαλο!
ηταν ακριβως οτι ηθελα εκεινη τη στιγμη για να χυσω...ενα ζουμερο μωρο του γαλακτος...
τωρα απο συμμετοχη ,γαμησε τα η τυπισσα!ψιλο(χοντρο)χαλια...
ερχεται μεσα κι αρχιζει να μιλαει,οπως και στο σαλονι...ευτυχως ειναι πολυ γελαδερη και οχι κακοκεφη...
οπως πηγα ν αρχισω το χουφτωμα,μου πε να κατσω στο κρεβατι(για να βαλει καποτα και να κανει πιπα).
μετα μου το πε αλλες 4-5 φορες.
συνεχιζε παραλληλα να λεει κι αλλα...
αρχισε να γελαει οταν της εγλειψα τα βυζια και μετα απο 2.13 δευτερολεπτα,μου πε "ΦΤΑΝΕΙ!!!" και τα σκεπασε με το χερι της...
ειχα ηδη καταλαβω οτι προκειται περι ξεπετας,αλλα με τη διαθεση και τις καυλες που ειχα,δεν υπηρχε περιπτωση να χαλαστω η να μην ευχαριστηθω το γαμησι,ο κομος να χαλουσε!
βαζει καποτα και κλεινεται σα χελωνα στο καβουκι της,ωστε να μη μπορω να πιασω τιποτα...
αστο,της λεω,δε θελω πιπα,ξαπλωσε...
ξαπλωνει και χουφτωνα τις μπουταρες,τις κωλαρες,τις βυζαρες(εχει πολυ ωραια ψαχνα η κοπελα),ενω αυτη μου τριβε το πουτσοκεφαλο με τον αντιχειρα και το δεικτη...
ημουν ηδη καγκελαριος και δεν εβλεπα την ωρα να της τον μπηξω...
την τον εμπηξα λοιπον και τη γαμουσα ενω ειχε σφιγμενα τα χειλη και γουρλωμενα τα ματια,ετοιμη να μου κανει την επομενη παρατηρηση...
μεχρι τοτε μου χε πει ατακες οπως:
-τι θες?γαλα?δεν εχω!(οταν ηθελα να γλειψω τα βυζια της)
-κατσε.
-κατσε.
-κατσε.
-ΚΑΤΣΕ,ΣΟΥ ΛΕΩ!
-πολυ πονηρος εισαι...
-θα σου ριξω καμια...
και αλλα τετοια που πιο πολυ μ εφτιαχναν παρα με ξενερωναν
ηταν εντελως κομοδινο φυσικα,αλλα μ αρεσε...
μου κραταγε και τη βαση του πουτσου,οσο κι αν της αλλαζα θεση το χερι...
ξεχασα να πω κατι βασικο!το μουνι της ειναι βελουδο!απιστευτη αισθηση!
στα 5 λεπτα ακριβως(!!!!)(ηχογραφημενη συνεδρια),αρχισε...
-finish!finish!
-ελα
-ελα αγαπη μου
-5 λεπτα να ειναι.10 ευρω,5 λεπτα,στο λεω.
ολα αυτα βεβαια,η αληθεια ειναι οτι τα λεγε πιο πολυ απο αστεια χαζομαρα,παρα απο πραγματικη βιασυνη και επιθυμια αποχωρησης απ το δωματιο...
τοση(χαχαχα!) ωρα,τη γαμουσα κολλημενος πανω της και κοιταζα στον καθρεφτη που ηταν 8 εκατοστα πιο δεξια,ενω τη φιλαγα στο λαιμο και το προσωπο...πηγα να τη φιλησω και στα χειλη και με "εβρισε"...
αλλα γενικα με αφηνε να χω καλη επαφη...
καποια στιγμη σηκωθηκα και βγηκα(απ το μουνι,οχι απ το δωματιο) και αρχιζα να τον παιζω,ενω επιανα τις θεσπεσιες βυζαρες...
εκει μου ειπε
-εισαι ολο νερο! δε μπορω(να σε πιανω)!(οτι και καλα ημουν ιδρωμενος...)
αφου τον επαιξα 10 δευτερολεπτα,της το ξαναχωσα και συνεχισα(ευτχως χωρις να φερει αντιρρηση),ενω δεν αφηνα στιγμη τις βυζαρες απ τα χερια μου...
για να μην αρχισει παλι τα ιδια...της ελεγα καθε 10'' "χυνω!χυνω τωρα!"...τελικα μετα απο κανα λεπτο και απιστευτη καυλα με το βελουδινο μουνι στον πουτσο μου και τις θεικες βυζαρες στα χερια μου,ειχα εναν δυνατο οργασμο με αγκομαχητο του μογλη...
μαλλον θα την ξαναπαρω,γιατι οσο κομοδινο κι αν ηταν με καυλωσε παρα πολυ...
μολις τελειωσαμε ,επιασε παλι την παρλα και τα χαχανητα,οπως κι η τσα2 μετα απο λιγο...
μου ειπε οτι δουλευει στο κολωνου27 υπογειο,απογευματικη κανονικα,αλλα εγω την εχω πετυχει και πρωινα στα 2 αλλα κολωνου 27...
αν την πετυχετε και σας καυλωσει πολυ εμφανισιακα και ειστε ετοιμοι να χυσετε,ισως αξιζει να μπειτε...
σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση,να μη μπειτε!
στο πρωτο που μπηκα,μου παρουσιαστηκε και ενιωσα οτι μου χαμογελασε η τυχη!
εντωμεταξει ο χυστης ακορεστος μου ειχε πει καλα λογια για τη συγκεκριμενη,αν και μαλλον σε αλλη αναφεροταν τελικα και μπερδευτηκαμε...
η αννα/ανιτα(ετσι μου ειπε το ονομα της) εκτος απ τα παραπανω χαρακτηριστικα της που ανεφερα,ειναι καπου στο 1.65-1.70 με μπολικο βύζο...
οταν μπηκε στο δωματιο και απλωσα τα κουλα μου πανω της ,ενιωσα για μια ακομη φορα πολυ τυχερος,αφου η σαρκα της ειναι πολυ τρυφερη και το λευκο δερμα της πολυ απαλο!
ηταν ακριβως οτι ηθελα εκεινη τη στιγμη για να χυσω...ενα ζουμερο μωρο του γαλακτος...
τωρα απο συμμετοχη ,γαμησε τα η τυπισσα!ψιλο(χοντρο)χαλια...
ερχεται μεσα κι αρχιζει να μιλαει,οπως και στο σαλονι...ευτυχως ειναι πολυ γελαδερη και οχι κακοκεφη...
οπως πηγα ν αρχισω το χουφτωμα,μου πε να κατσω στο κρεβατι(για να βαλει καποτα και να κανει πιπα).
μετα μου το πε αλλες 4-5 φορες.
συνεχιζε παραλληλα να λεει κι αλλα...
αρχισε να γελαει οταν της εγλειψα τα βυζια και μετα απο 2.13 δευτερολεπτα,μου πε "ΦΤΑΝΕΙ!!!" και τα σκεπασε με το χερι της...
ειχα ηδη καταλαβω οτι προκειται περι ξεπετας,αλλα με τη διαθεση και τις καυλες που ειχα,δεν υπηρχε περιπτωση να χαλαστω η να μην ευχαριστηθω το γαμησι,ο κομος να χαλουσε!
βαζει καποτα και κλεινεται σα χελωνα στο καβουκι της,ωστε να μη μπορω να πιασω τιποτα...
αστο,της λεω,δε θελω πιπα,ξαπλωσε...
ξαπλωνει και χουφτωνα τις μπουταρες,τις κωλαρες,τις βυζαρες(εχει πολυ ωραια ψαχνα η κοπελα),ενω αυτη μου τριβε το πουτσοκεφαλο με τον αντιχειρα και το δεικτη...
ημουν ηδη καγκελαριος και δεν εβλεπα την ωρα να της τον μπηξω...
την τον εμπηξα λοιπον και τη γαμουσα ενω ειχε σφιγμενα τα χειλη και γουρλωμενα τα ματια,ετοιμη να μου κανει την επομενη παρατηρηση...
μεχρι τοτε μου χε πει ατακες οπως:
-τι θες?γαλα?δεν εχω!(οταν ηθελα να γλειψω τα βυζια της)
-κατσε.
-κατσε.
-κατσε.
-ΚΑΤΣΕ,ΣΟΥ ΛΕΩ!
-πολυ πονηρος εισαι...
-θα σου ριξω καμια...
και αλλα τετοια που πιο πολυ μ εφτιαχναν παρα με ξενερωναν
ηταν εντελως κομοδινο φυσικα,αλλα μ αρεσε...
μου κραταγε και τη βαση του πουτσου,οσο κι αν της αλλαζα θεση το χερι...
ξεχασα να πω κατι βασικο!το μουνι της ειναι βελουδο!απιστευτη αισθηση!
στα 5 λεπτα ακριβως(!!!!)(ηχογραφημενη συνεδρια),αρχισε...
-finish!finish!
-ελα
-ελα αγαπη μου
-5 λεπτα να ειναι.10 ευρω,5 λεπτα,στο λεω.
ολα αυτα βεβαια,η αληθεια ειναι οτι τα λεγε πιο πολυ απο αστεια χαζομαρα,παρα απο πραγματικη βιασυνη και επιθυμια αποχωρησης απ το δωματιο...
τοση(χαχαχα!) ωρα,τη γαμουσα κολλημενος πανω της και κοιταζα στον καθρεφτη που ηταν 8 εκατοστα πιο δεξια,ενω τη φιλαγα στο λαιμο και το προσωπο...πηγα να τη φιλησω και στα χειλη και με "εβρισε"...
αλλα γενικα με αφηνε να χω καλη επαφη...
καποια στιγμη σηκωθηκα και βγηκα(απ το μουνι,οχι απ το δωματιο) και αρχιζα να τον παιζω,ενω επιανα τις θεσπεσιες βυζαρες...
εκει μου ειπε
-εισαι ολο νερο! δε μπορω(να σε πιανω)!(οτι και καλα ημουν ιδρωμενος...)
αφου τον επαιξα 10 δευτερολεπτα,της το ξαναχωσα και συνεχισα(ευτχως χωρις να φερει αντιρρηση),ενω δεν αφηνα στιγμη τις βυζαρες απ τα χερια μου...
για να μην αρχισει παλι τα ιδια...της ελεγα καθε 10'' "χυνω!χυνω τωρα!"...τελικα μετα απο κανα λεπτο και απιστευτη καυλα με το βελουδινο μουνι στον πουτσο μου και τις θεικες βυζαρες στα χερια μου,ειχα εναν δυνατο οργασμο με αγκομαχητο του μογλη...
μαλλον θα την ξαναπαρω,γιατι οσο κομοδινο κι αν ηταν με καυλωσε παρα πολυ...
μολις τελειωσαμε ,επιασε παλι την παρλα και τα χαχανητα,οπως κι η τσα2 μετα απο λιγο...
μου ειπε οτι δουλευει στο κολωνου27 υπογειο,απογευματικη κανονικα,αλλα εγω την εχω πετυχει και πρωινα στα 2 αλλα κολωνου 27...
αν την πετυχετε και σας καυλωσει πολυ εμφανισιακα και ειστε ετοιμοι να χυσετε,ισως αξιζει να μπειτε...
σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση,να μη μπειτε!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2012
Ίσως η καλύτερή σου κριτική!
Π
Πύρκαυλος
24 Ιανουαρίου, 2012
με δουλευεις ρε?σιγα τη μαλακια...
lustforlife
24 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Και όμως. Αυθόρμητη. Εμένα μου μετέφερε ωραία την αίσθηση του δωματίου.
Π
Πύρκαυλος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3