Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 220 10
Μπουρδέλα
175564
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επισκεψη στο αριστερο σπιτι πανω,περιπου κατα τις 01:30 ξημερωματα!Παρουσιαζει η τσα2 την Σονια..απλο προγραμμα 10 ευρω,ελευθερο
στοματικο και ακαποτο 15 ευρω!!!
Η σονια ειναι μιλφ,ωραιο σωμα,παρα πολυ ωραια υφη σωματος,ξανθια με φραντζα να πεφτει μπροστα και ειναι περιπου 1,70..μου εκανε κλικ και μπηκα!!
Αναμονη στο μετριο δωματιο περιπου κανα 4λεπτο...μπαινει η Σονια,χαιρετισμος και κανα 2 μαλακιες να σπασει ο παγος,και αρχισε την πιπα...αρκετα καλη θα ελεγα το δουλευε καλα..μετα απο κανα 3 λεπτο και αφου ειμουν κομπλε,την στηνω στα 4 και αρχισα το σφυροκοπημα...παρα πολυ καλη η θεα στα 4,το μουνι της αν και νομιζα θα ειτανε κουβας...ειχε καταπληκτικη αισθηση!!!!λιγο αυτα,λιγο τα λογακια που σου λεει κατα την διαρκεια του σεξ σε κανα 5λεπτο τελειωσα..Μωρομαντηλο,μου σκουπισε τον μπου...ειπαμε κανα 2 λογακια ενω ντυνομουν και εφυγε για τον επομενο...
περασα καλα δεν μπορω να πω,με καυλωσε κιολας καλα....θα ξανατιμηθει!!!!!
στοματικο και ακαποτο 15 ευρω!!!
Η σονια ειναι μιλφ,ωραιο σωμα,παρα πολυ ωραια υφη σωματος,ξανθια με φραντζα να πεφτει μπροστα και ειναι περιπου 1,70..μου εκανε κλικ και μπηκα!!
Αναμονη στο μετριο δωματιο περιπου κανα 4λεπτο...μπαινει η Σονια,χαιρετισμος και κανα 2 μαλακιες να σπασει ο παγος,και αρχισε την πιπα...αρκετα καλη θα ελεγα το δουλευε καλα..μετα απο κανα 3 λεπτο και αφου ειμουν κομπλε,την στηνω στα 4 και αρχισα το σφυροκοπημα...παρα πολυ καλη η θεα στα 4,το μουνι της αν και νομιζα θα ειτανε κουβας...ειχε καταπληκτικη αισθηση!!!!λιγο αυτα,λιγο τα λογακια που σου λεει κατα την διαρκεια του σεξ σε κανα 5λεπτο τελειωσα..Μωρομαντηλο,μου σκουπισε τον μπου...ειπαμε κανα 2 λογακια ενω ντυνομουν και εφυγε για τον επομενο...
περασα καλα δεν μπορω να πω,με καυλωσε κιολας καλα....θα ξανατιμηθει!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού