Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 156 10
Μπουρδέλα
212147
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έτυχα να περνάω από τον εν λόγο κατάστημα,και αφού βρήκα κάπως να παρκάρω το αυτοκίνητο,είπα να ρίξω μια ματιά.Στην απογευματινή βάρδια έτυχα την Βάλια που όπως μου είπε δουλεύει κανονικά πρωί.Τές πά,βγαίνει η κοπέλα στο σαλονάκι και αφού προτρέπει η ίδια την τσατσά να πεί το πρόγραμμα που χει η κοπέλα,(με προτροπή της)μιάς που δέν πέρνει καμιά πρωτοβουλία ,δίνω τον οβολό μου και μπουκάρω προς τα ενδότερα και αυτό μόνο και μόνο επειδή είχα διαβάσει απο δω τα σχόλια των συναθλητών μας.Μπαίνω μέσα και πάω να πλυθώ με έκπληξη μου,ανοίγω την βρύση του μπάνιου και έχει ζεστό νερό.(παθαίνω σόκ) Άλλα της το κατάστημα το κόβω σοβαρό λέω μέσα μου.Δεν αργεί πολύ η κοπέλα και τσούκ να σου την μπροστά μου,να γδύνετε σε χρόνο ντετέ,φαντάσου ακόμα δεν είχα προλάβει να ανοίξω την βρύση. Ξαπλώνω στο κρεβάτι των αναστεναγμών,με ρωτάει αν θέλω πίπα ανεφ,και ξεκινάει μια πίπα σκέτη καύλα,ίσως μια από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει σε τέτοιο μαγαζί.η γυναίκα ήταν δεκτική σε όλα μου τα χάδια,και δεν αρνήθηκε τίποτα από όλα όσα τής ζήτησα.την πήρα πρώτα στα όρθια,μετά στα τέσσερα,πισοκολητό,και τέλος πίσω πόρτα και τελείωμα επάνω στο στήθος της,χωρίς να αρνηθεί οτιδήποτε.Αφού τελειώσαμε από την απίστευτη φάση,μετά έκατσε και παρέα και έκανε και ένα τσιγάρο και πιάσαμε την κουβέντα,παρόλο που στο σαλόνι είχα ακούσει την πόρτα της εισόδου να μπαίνουν πελάτες. Λέγοντάς μου, ότι μπορούν να περιμένουν και λίγο.Ειπαμε καποια πραγματάκια και έφυγε χαιρετώντας με ένα φιλάκι πεταχτό στο στόμα.Πολύ καλή φίλοι μου η Βάλια,θα την ξανατημίσω σίγουρα για αρκετές φορές.Θα ναι ένα από τα στάνταρ μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Βάλια
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Είναι αυτή με το πλαστικό ή με το φυσικό στήθος φίλε μου;