Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 282 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Από νωρίς σήμερα τα πράγματα δεν πήγανε καλά. Έξι παρά κάτι το απόγευμα και ξεκίνησα την τσάρκα για μεταξουργείο. Λες και ήταν συνεννοημένα (ήταν) , τα φώτα από τα σπιτάκια άρχισαν να σβήνουν το ένα μετά το άλλο. Αμάν , έφοδο θα έχουμε. Γραμμή για Λιοσίων. Όλα κλειστά. Αλκαμένους , Αλκιβιάδου τίποτα. Με έζωσαν τα φίδια. Φτάνω στη Φυλής όπου πέτυχα 4-5 ανοιχτά μόνο (Διδύμου 8Β όπου ήταν η Κάρμεν) , Φωκαίας 17 , Φυλής 74 , 80 , 67 , 71 επάνω και 109 ήταν "up" , όλα τα άλλα κλειστά. Αποφάσισα να φύγουν και να βγω αργότερα , όπου είχαμε κανονίσει συνάντηση με συναθλητές.
Κατά τις δέκα το βράδυ τα ίδια χάλια. Μετά την καφετέρια και κατά τις δώδεκα άρχισαν να ανοίγουν ένα ένα. Να μην τα πολυλογώ , έφτασα στο Φυλής 86 το επάνω όπου βλέπω μια ξαθιά Σλάβα. Μόνικα. "Είναι η γνωστή πού ήταν στο Ιάσωνος 1Β" , μου λένε οι συναθλητές. Όχι ρε παιδιά δεν είναι αυτή (είχε σαλονάρει λίγο και είχε αλλάξει το look της) , ναι αυτή είναι , χμμ μπερδεύτηκα. Αφού τέλειωσε η μίνι τσάρκα ξαναπήγα να τη δω πιο προσεκτικά. Αυτή τη φορά την αναγνώρισα , ήταν όντως αυτή. Την είχα πάρει παλιότερα 2-3 φορές πριν από ένα χρόνο+ (πρέπει να ήταν τέλη του 2010).
Η ώρα ήταν μία περίπου , πληρώνω λοιπόν και μπαίνω. Όταν ήρθε η Μόνικα με ρώτησε αν τη θυμάμαι. Αυτό με εξέπληξε , δεν περίμενα να με θυμόταν. Καλά λένε ότι τα κορίτσια του χώρου έχουν μνήμη ελέφαντα. Αρχίζει διάλογος στο Ρωσσικά (η Μόνικα είναι Ουκρανή). Και που χάθηκες , πώς και με θυμάσαι , μα και βέβαια σε θυμάμαι , πόσο καιρό έχεις εδώ , τι όμορφη που είσαι , έτσι σου αρέσω ή όπως ήμουν πιο πριν και άλλα γλυκανάλατα . Για κάποιο λόγο αυτό το κορίτσι μου αρέσει πολύ (οι Σλάβες μου αρέσουν γενικώς αλλά αυτή παραπάνω). Ξεκινάμε τα προκαταρκτικά , πίπα καλή , μετά έρχεται από πάνω χωρίς να το ζητήσω , ιεραποστολικό και τελικά στα τέσσερα. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και δε βιαζότανε. Ανταλλάξαμε γεια και έφυγε.
Συνοψίζοντας , για μένα είναι αρκετά καλή. Δεν κάνει τίποτα εξτρά αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι καθαρή. Το μόνο μείον της είναι ότι είναι μουγγή στην πράξη. Βέβαια με τόσες Ρουμάνες εγώ έχω πάθει ανοσία Χαμόγελο
Το δωμάτιο ήταν κρύο και το κρεβάτι με σπασμένες σούστες αλλά δεν έδωσα σημασία. Η τσατσά ήταν εγευνική (μπας και στρώσανε με την κρίση);

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Ανώτερος
66
Πόντοι:
5.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2012
Άκη την είδα προχθές τη Μόνικα στο 86 κάτω...ούτε που μου πήγε το μυαλό ότι ήταν η Μόνικα από ιασ1. Άλλαξε αρκετά σε εμφάνιση. Σταθερή-καλή απόδοση στο δωμάτιο απ'ότι βλέπω.
D
dirtyliving
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1