Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 236 10
Μπουρδέλα
292852
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η αλεξια ειναι κοντουλα με κοντο μαλλι με μικρο στητο βυζι απο το βουκουρεστι, εχει πολυ ωραιο κωλαρακι και με πολυ καλη υφη δερματος που δεν χορταινεις να την χουφτωνεις...η κοπελα ηρθε στο δωματιο και αρχισε ενα φουλ προγραμμα με προκαταρκτικα.Αφου με φιλησε παντου μου χορευε και γδυνοταν στο κρεββατι μου εκανε μια βαθια πιπα της εγλυψα την ωραια μουναρα κανοντας 69.Ολα αυτα κρατησαν κανα 10λεπτο οποτε της λεω ''δεν βλεπω να προλαβαινω να γαμαω τον φαγαμε το χρονο'' μου λεει ''μην ανησυχεις θα κατσω και ας χτυπαει την πορτα'' οκ τις λεω κατσε στα 4 ..γυριζει και μπαινω μεσα της γαμωντας την με μανια καθως μου αρεσε πολυ η θεα της κωλαρας της και τα βογγητα της,απο την καυλα μου της εριξα και 2-3 σφαλιαρες στον κωλο που σιγουρα ακουστηκαν στους εξω απο το σπλατς που εκαναν,ευτυχως αυτη δε μου εκανε καμμια παρατηρηση,την γυριζω κανονικα ,τραβωντας την απο τους ωμους τον εβαζα μεχρι τελευταιο χιλιοστο μεσα της οπου καπου εκει βαθια στο μουνι της τα αφησα να χυθουν τρεμομενος απο την ηδονη....χρονος μεσα στο δωματιο 22 λεπτα, πορτα δεν χτυπησε ..μαλλον η υπαρξη και δευτερης κοπελας μεσα στο μπουρδελο εξυπηρετωντας τους αλλους πελατες αυξανει την ανοχη της τσατσας.Την συνιστω και θα την ξανατιμησω σιγουρα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
Υπηρεσίες
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Γλωσσόφιλα δίνει;