Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
η βαλερια ειναι ενα πολυ χαριτωμενο κοριτσακι,μπιμπελο,με ωραιο σεξυ σωματακι,πολυ σφιχτο κωλαρακι ποιημα και καλο στηθος με ρωγα για πιπιλισμα...
στο προσωπο ειναι γλυκουλα,αν και ειναι η γυναικα που οταν μεγαλωσει θα χασει παρα πολυ απο ομορφια εκτιμω...εχει λιγο προγουλακι,το οποιο λογικα θα μεγαλωσει κτλ κτλ...Χμμμ;
τωρα παντως ειναι αστερακι...

δυστυχως στα του δωματιου,αν και ευδιαθετη σχετικα και χαμογελαστη,ειναι κομοδινακιΛύπη

εκανα λιγα προκαταρκτικα μονος μου(χαιδευα το στηθος μου και τον κωλο μου,πλακα κανωΓλώσσαεννοω δεν επαιρνε πρωτοβουλιες αυτη και απλα την πασπατευα και της οδηγησα το χερι στ @@ μου)...το βυζακι ειναι για πολυ γλειψιμο(επιτρεπεται χωρις μα και μου) και το κωλαρακι για πολυ χουφτωμα...και μετα μου κανε μια κακη νευρικη πιπα...

στο σεξ,κακη σε ολες τις (κλασσικες) στασεις,με μηδενικη συμμετοχη...

το μονο που με εφτιαχνε καπως ηταν η αισθηση της λιπανσης απ την κρεμα!Money Mouth

στο μπουρδελο καποιος σωληνας πρεπει να χε σπασει και μυριζε βοθριλα

θα την ξανατιμουσα μονο αν ημουν πολυ καυλωμενος σε σημειο να νιωθω οτι το σπερμα θα μου βγει απ τ αυτια...δεν της ριχνω χ παντως,γιατι εχει καλη εμφανιση και ειναι καπως συνεργασιμη και με καλη διαθεση...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
lustforlife
Τιμημένος
82
Πόντοι:
1.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια