Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 174 10
Μπουρδέλα
182121
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα σαββάτου πρός κυριακή στις 05.00 το πρωί...ο τίτλος της κριτικής μου κολλάει στο ότι στην αρχή της βραδινής βόλτας με συναγωνιστές πήγαμε σε κωλόμπαρο όπου το 90% τον γυναικών που δούλευε σε αυτό ήταν απο την Πολωνία και δεν πήγα με καμία έστω και για πίπα..........στην Αννα ξαναπήγα γιατί ήξερα τι θα πάρω , συν ότι από συναγωνιστή(εύγε)ενημερώθηκα ότι κάνει και ακα πίπα(δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι),πρέπει να πώ βέβαια ήταν και η ώρα ,ότι πρώτη φορά παώ στην Αννα και δεν είχε άλλο πελάτη , στα αγωνιστικά τώρα , με το που μπαίνει στο δωμάτιο την ξαπλώνω στο κρεβάτι και ανεβαίνω απο πάνω της για ισπανική και μετά από λίγο χώρις να την ρωτήσω της τον δίνω στο στόμα κάτι που δεν έφερε αντίρρηση, μετά απο λίγο μου είπε να ξαπλώσω και άρχισε να με γλύφει όπως κάνει και τον πούτσο και τα αρχίδια όσο καλά το κάνει απλά χωρίς το προφυλακτικό είναι καλύτερη η αίσθηση , την γύρισα για 69 ,πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση απο πάνω με αυτη να κουνιέται πάνω μου και εγώ να είμαι ακίνητος , κουνούσε την λεκάνη της μπρός πίσω και η αίσθηση του στενού μουνιού της είναι καύλα , την έστησα στα τέσσερα και κατευθείαν μπήκα στον κώλο της ,ήταν τόσο μεγάλη η καύλα που πρώτη φορά τελείωσα έτσι και όχι στα βυζιά της που συνηθίζω να κάνω.....10 λεπτά στο δωμάτιο.......
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού