Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 174 10
Μπουρδέλα
182080
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα σαββάτου πρός κυριακή στις 05.00 το πρωί...ο τίτλος της κριτικής μου κολλάει στο ότι στην αρχή της βραδινής βόλτας με συναγωνιστές πήγαμε σε κωλόμπαρο όπου το 90% τον γυναικών που δούλευε σε αυτό ήταν απο την Πολωνία και δεν πήγα με καμία έστω και για πίπα..........στην Αννα ξαναπήγα γιατί ήξερα τι θα πάρω , συν ότι από συναγωνιστή(εύγε)ενημερώθηκα ότι κάνει και ακα πίπα(δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι),πρέπει να πώ βέβαια ήταν και η ώρα ,ότι πρώτη φορά παώ στην Αννα και δεν είχε άλλο πελάτη , στα αγωνιστικά τώρα , με το που μπαίνει στο δωμάτιο την ξαπλώνω στο κρεβάτι και ανεβαίνω απο πάνω της για ισπανική και μετά από λίγο χώρις να την ρωτήσω της τον δίνω στο στόμα κάτι που δεν έφερε αντίρρηση, μετά απο λίγο μου είπε να ξαπλώσω και άρχισε να με γλύφει όπως κάνει και τον πούτσο και τα αρχίδια όσο καλά το κάνει απλά χωρίς το προφυλακτικό είναι καλύτερη η αίσθηση , την γύρισα για 69 ,πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση απο πάνω με αυτη να κουνιέται πάνω μου και εγώ να είμαι ακίνητος , κουνούσε την λεκάνη της μπρός πίσω και η αίσθηση του στενού μουνιού της είναι καύλα , την έστησα στα τέσσερα και κατευθείαν μπήκα στον κώλο της ,ήταν τόσο μεγάλη η καύλα που πρώτη φορά τελείωσα έτσι και όχι στα βυζιά της που συνηθίζω να κάνω.....10 λεπτά στο δωμάτιο.......
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2012
Άννα το λοιπόν...
TYRAEL
16 Ιανουαρίου, 2012
Ρε smirni τι εκανες?... Ανεβασες ΠΕΜΠΤΗ!!! κριτικη για την Αννα?... "Προμοτορα" θα σε πουνε, "αγαπουλη" θα σε πουνε... Τι εψαχνες για Πολωνεζα και κουραφεξαλα θα σου πουνε... Ευχομαι να βγω ψευτης, αλλα ετοιμασου για μεγαλη μαχη... Εγω παντως θα ειμαι μαζι σου...
Π
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
16 Ιανουαρίου, 2012
Την Αννούλα την επαιρνα παλιά και γαμώ τις κοπέλες στο κρεβάτι, οπότε εγώ τον καταλαβαίνω τον Νέα Σμύρνη.
fideboras
16 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Προς fideboras.... Και εγω τον καταλαβαινω τον smirni, αλλα εχουμε "θεμα" σε διπλανο thread. Αν ανεβασεις πανω απο 2 κριτικες για την ιδια κοπελα, αυτοματα βαφτιζεσαι "αγαπουλης" και "προμοτορας" και τετοιες αλλες αηδιες. Εγω φυσικα και διαφωνω και το δηλωσα με τεκμηριωμενο μηνυμα, γιατι να που μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, και αυτο το θεωρω αδικο. Δεν εχετε παρει χαμπαρι ρε... πολεμος γινεται, κορμια πεφτουνε, μεχρι και διαγραφη ειχαμε ( για μενα καλως, γιατι μονο με "υποθεσεις" και "νομισματα", δεν μπορουμε να ειμαστε τοσο προκλητικοι και κατηγορηματικοι οπως ο "φιλτατος" jockerx).
Π
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
16 Ιανουαρίου, 2012
Ας πουνε οτι θελουν,ετσι και αλλιως θα πουνε και θα μαυρισουν την κριτικη!!Αν περνας καλα με μια κοπελλα καλως!!Το θεμα δεν ειναι ο αριθμος των κριτικων αλλα και το διαστημα που εχουν μεταξι τους!Φιλικα!!
sotirof
21 Ιανουαρίου, 2012
Πόσο ψήνομαι να πάω στο συγκεκριμένο σπίτι... Ακόμα δεν έχω πάει, και λόγο δουλειάς περνώ κάθε μέρα απ'εξω. Που θα πάει; Θα μπω και μέσα.
StrangeKindOfHuman
21 Ιανουαρίου, 2012
από ότι είδες κανένας δεν έχει πει απολύτως τίποτα.άπλα σου λέω οποίος έχει τη μύγα......οσο για αυτά που υπονοείς δεν είναι μόνο για τις κοπέλες αλλα δεν μπορεί να πει κάκια κουβέντα για το συγκεκριμένο μαγαζί κανένας.όποιος έχει τολμήσει να πει ότι δεν πέρασε καλά με κοπελα του μαγαζιού αυτόματα είναι κλώνος κακόβουλος και φυσικά το κάνει επίτηδες.βλέπεις ότι εδώ δεν γίνετε απολύτως τίποτα..όσο και αν προσπαθείς αστειεύομαι φυσικά.
O
oliverkan
(Updated: 23 Ιανουαρίου, 2012)
23 Ιανουαρίου, 2012
Ρε φιλε με μπερδεψες. Λες οτι οποιος τολμησει να πει οτι δεν περασε καλα με κοπελα του μαγαζιου, αυτοματα χαρακτηριζεται κακοβουλος, κλωνος και οτι το κανει επιτηδες. α) Απο ποιους χαρακτηριζεται ετσι? β) Μπορεις να μου πεις τι σχεση εχει αυτο με την παραπανω κριτικη του φιλου μου του smirni? Μας λες δηλαδη οτι εγραψε θετικη κριτικη, για να μην λαβει τους ανωτερω χαρακτηρισμους?!!! Γραψε κατι για την μυγα. Το οτι δεν εχει να πει κανεις τιποτα, το διαπιστωσα στο #582 post που εκανα στο αντιστοιχο θεμα, περι "δυο κριτικων". Ουτε ενα σχολιο. Εκει αναφερω τον smirni, αναμεσα σε αυτους, που εγω θεωρω σαν παραδειγματα αξιοπιστιας. Παντως παρατηρω οτι ο τροπος που γραφεις (συνταξη κειμενου), ειναι πανομοιοτυπος με του smirni. Θα ελεγα οτι εχεις κυριολεκτικα αντιγραψει το στυλ του... Ασε αυτο που αναφερεις "για σενα" στο προφιλ σου η "Σμυρνη" μανα καιγεται... Δεν εχεις ουτε μια κριτικη στο ενεργητικο σου... Πολλα μηνυματα για ποδοσφαιρο...
Π
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
23 Ιανουαρίου, 2012
οπότε λοιπόν επειδή δεν έχω κριτική σημαίνει ότι δεν έχω άποψη;όσο γιαυτό που αναφέρω είμαι σαφέστατος και νομίζω οτι καταλαβαίνεις τη θέλω να πω.οσο για το τη γράφω στο προφίλ και για το στυλ πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη σχέσει έχει με αυτό που γραφω.εκτος αν είναι να λέω την άποψη μου πρέπει να γράφω αποκλειστικά κριτικές.
O
oliverkan
23 Ιανουαρίου, 2012
και για να σε βοηθήσω ειρωνικά το είπα αφού αυτοί που είπες ότι θα τον πουν αγαπουλη είναι οι ίδιοι που γράφουν κριτικές σε συγκεκριμένο στούντιοουσιαστικα δεν διαφωνούμε αλλα τέλος πάντων.....
O
oliverkan