Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
197556
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
μετα την περιεργη καταθεση στη ντορα κι ενω πειναγα σαν τον πουστη,ειπα να συνεχισω την τσαρκα και το ματι,για να δω την κινηση στη φυλης το 2012...
η μονικα "δυστυχως" ομως με καυλωσε στο σαλονι κι "αναγκαστηκα" να δωσω και δευτερο εικοσαρι
ειναι αδυνατη μελαχρινη,με σκουλαρηκι στη γλωσσα(κανει κι ελευθερο στοματικο με τρυπα στη γλωσσα,καλα κρασια),τατου στη μεση,ωραιο πολυ χαλαρο κωλαρακι και αντιστοιχο καλο βυζακι...ωραιο μουνακι γενικα...
(ειχε ενα χανζαπλαστ αναμεσα απο μουνι και αφαλο)
στο δωματιο ειχε καλη διαθεση και δεν τα πηγαμε κι ασχημα...
προκαταρκτικα,πιπα περασαν τη βαση ενω εγω πιο πολυ καυλωνα λογω της εμφανισης της και το χα παρει γενικως πανω μου...
εβαλε κρεμα πριν αρχισει το γαμησι...
την ειχα απο πανω πολλη ωρα,παρα τις προτασεις της ν αλλαξουμε και μ αρεσε πολυ σ αυτη τη σταση
αντιθετως στο πισωκολλητα στηθηκε χαμηλα και με ψιλοξενερωσε,ενω πριν πηγαινε καλα το πραγμα...κι ετσι την αλλαξα γρηγορα σε ιεραποστολικο,οπου ουτε εκει βολοευομουν οποτε την ξαναφερα απο πανω
καποια στιγμη φωναξε η τσατσα "καλα εισαι?"(=αντε βγες,εληξε ο χρονος)
-καλα ειμαι,απαντησε
συνεχισαμε,το ευχαριστιομουν γενικα ,αλλα δεν εχυνα ...
αρχισε να μου λεει οτι πρεπει να φυγει απ το δωματιο κι οτι ειχε περασει πολλη ωρα,αλλα με συμπαθητικο υφος κι εγω της απαντουσα "ναι ναι τωρα μωρακι μου" και συνεχιζα...
συνεχιστηκε αυτο το τροπαριο ,αρχισε να μου τον παιζει ,ενω ειχε αγχωθει και μου λεγε(οχι σπαστικα ομως,το σημειωνω αυτο) συνεχως ποσο εχει αργησει...
μεχρι που φτασαμε σ ενα σημειο ,εγω να τον παιζω και να την κραταω απ το ενα βυζι να μη μου φυγει μεχρι να χυσω!
-θα χυσω!θα χυσω!της ελεγα συνεχως ενθουσιασμενος
-αντε!δεν τα βλεπω!
τα καταφερα τελικα ,ενω ειχε ηδη βαλει το στρινγκ της...
ενταξει,δεν την κατηγορω γιατι εκατσε οντως πολλη ωρα μεσα...
καλα περασα(νταξει ,δεν τρελαθηκα κιολας) και για οποιον θελει ενα ομορφο νεαρο(25 ειναι,μικροτερη δειχνει) μουνακι,χωρις τρελες πρωτοβουλιες,αλλα καλοδιαθετο ,ειναι μαλλον καλη περιπτωση
τα 20 ευρω ομως πολλα!!δε με βλεπω να ξαναπερναω απ την περιοχη μεχρι να πεσουν οι τιμες
το σπιτακι δεν το προσεξα ,καθως ημουν στον κοσμο μου και η τσατσα φωναξε ,οποτε τον πουλο(4)
η μονικα "δυστυχως" ομως με καυλωσε στο σαλονι κι "αναγκαστηκα" να δωσω και δευτερο εικοσαρι
ειναι αδυνατη μελαχρινη,με σκουλαρηκι στη γλωσσα(κανει κι ελευθερο στοματικο με τρυπα στη γλωσσα,καλα κρασια),τατου στη μεση,ωραιο πολυ χαλαρο κωλαρακι και αντιστοιχο καλο βυζακι...ωραιο μουνακι γενικα...
(ειχε ενα χανζαπλαστ αναμεσα απο μουνι και αφαλο)
στο δωματιο ειχε καλη διαθεση και δεν τα πηγαμε κι ασχημα...
προκαταρκτικα,πιπα περασαν τη βαση ενω εγω πιο πολυ καυλωνα λογω της εμφανισης της και το χα παρει γενικως πανω μου...
εβαλε κρεμα πριν αρχισει το γαμησι...
την ειχα απο πανω πολλη ωρα,παρα τις προτασεις της ν αλλαξουμε και μ αρεσε πολυ σ αυτη τη σταση
αντιθετως στο πισωκολλητα στηθηκε χαμηλα και με ψιλοξενερωσε,ενω πριν πηγαινε καλα το πραγμα...κι ετσι την αλλαξα γρηγορα σε ιεραποστολικο,οπου ουτε εκει βολοευομουν οποτε την ξαναφερα απο πανω
καποια στιγμη φωναξε η τσατσα "καλα εισαι?"(=αντε βγες,εληξε ο χρονος)
-καλα ειμαι,απαντησε
συνεχισαμε,το ευχαριστιομουν γενικα ,αλλα δεν εχυνα ...
αρχισε να μου λεει οτι πρεπει να φυγει απ το δωματιο κι οτι ειχε περασει πολλη ωρα,αλλα με συμπαθητικο υφος κι εγω της απαντουσα "ναι ναι τωρα μωρακι μου" και συνεχιζα...
συνεχιστηκε αυτο το τροπαριο ,αρχισε να μου τον παιζει ,ενω ειχε αγχωθει και μου λεγε(οχι σπαστικα ομως,το σημειωνω αυτο) συνεχως ποσο εχει αργησει...
μεχρι που φτασαμε σ ενα σημειο ,εγω να τον παιζω και να την κραταω απ το ενα βυζι να μη μου φυγει μεχρι να χυσω!
-θα χυσω!θα χυσω!της ελεγα συνεχως ενθουσιασμενος
-αντε!δεν τα βλεπω!
τα καταφερα τελικα ,ενω ειχε ηδη βαλει το στρινγκ της...
ενταξει,δεν την κατηγορω γιατι εκατσε οντως πολλη ωρα μεσα...
καλα περασα(νταξει ,δεν τρελαθηκα κιολας) και για οποιον θελει ενα ομορφο νεαρο(25 ειναι,μικροτερη δειχνει) μουνακι,χωρις τρελες πρωτοβουλιες,αλλα καλοδιαθετο ,ειναι μαλλον καλη περιπτωση
τα 20 ευρω ομως πολλα!!δε με βλεπω να ξαναπερναω απ την περιοχη μεχρι να πεσουν οι τιμες
το σπιτακι δεν το προσεξα ,καθως ημουν στον κοσμο μου και η τσατσα φωναξε ,οποτε τον πουλο(4)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού