Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 112 10
Μπουρδέλα
153251
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
μετα απο ενα απιστευτο φιασκο που ολοκληρωσε ενα δραματικο τριημερο που μου ειχε γαμησει τη διαθεση,ειπα να κανω μια τσαρκα στη φυλης για ματι(μονο)μιας και βρεθηκα στην περιοχη...
το πρωτο σπιτακι που μπηκα ηταν το φ200 και η τσα2 παρουσιασε τη ντορα η οποια κανει και αυταρχικο...
θες η συγχυση που ειχα,θες τα καλα λογια που ειχα ακουσει απ τον μεμοσ@ν για τη ντορα,θες που η ντορα ειναι ωραια μουναρα,το χερι μου παντως μπηκε στην τσεπη και βγαλε το 20ευρο
ηρθε στο δωματιο και στο κρεβατι που ημουν ανασκελα η κοπελα και σηκωθηκα για προκαταρκτικα...
τοτε δυστυχως συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα ιδιαιτερα εντονες καυλες
μετρια προκαταρκτικα,κυριως απο μερους μου και η ντορα μου βαλε καποτα στο σαπιο πεσμενο πουλακι μου για να ξεκινησει πιπα...
ξεχασα να την περιγραψω...
η ντορα λοιπον ειναι νεαρη μιλφ,ξανθια και ομορφη ρωσιδα(απ οτι ειπε),με ωραιο χαλαρο σωμα και κωλαρα,που δεν ενδεικνυται σε καμια περιπτωση για πιπινολατρεις...
ο τυπος της σαρκας της μου θυμισε και θα λεγα οτι ειναι πανομοιοτυπος με της ντιανας-αιμιλιας που γαμουσα στο περγαμου και τωρα καταντησε να τη χυνει ο παιχτουρας στο στομα στο λελας καραγιαννη
για οσους γουσταρουν μιλφ με πιασιματα ειναι γυναικαρα παντως(η ντορα)...
ξεκινησε λοιπον ενα καλο τσιμπουκι στο πεσμενο τσουτσουνι μου,ενω μετα απο λιγο εβαλε κι ενα προφυλακτικο στο δεικτη και στο μεσο...
-που θα το βαλεις αυτο μωρο μου?
καμια απαντηση...
-που θα το βαλεις αυτο μωρο μου?δε θελω να το βαλεις μεσα
-δε θα το βαλω μεσα,αλλα δε θελω να σε χαιδευω [στον κωλο] χωρις προφυλακτικο...
ετσι συνεχισε πιπα,ενω μου χαιδευε δυνατα τη σουφρα
τούτου τούτου τουτουντόρα,τούτου τούτου τουτουντόρα,ντορα η μικρη εξευρενητρια(της κωλοτρυπιδας μου)...
συνεχισε παρα πολλη ωρα ετσι(υποθετω ελπιζοντας να με τελειωσει),ενω χαιδευα το ομορφο σωμα της...
οταν πλησιαζα τρυπουλες μαζευοταν...
καποια στιγμη ειπαμε και να γαμηθουμε...της ειπα να ρθει απο πανω και πηγε να με καβαλησει αναποδα,αλλα της ειπα για κανονικα...
το εκανε και αρχισε να με γαμαει αυτη γρηγορα απο αποσταση...
της ειπα να ξαπλωσει πανω μου(για να τη γαμησω εγω) και δεν απαντησε
της το ξαναπα μετα απο λιγο και απαντησε
-δεν ηρθα για να κοιμηθω.ηρθα για να γαμησω και να φυγω.
(
( καπως ετσι ηταν η εκφραση μου,μολις μου το πε,αφου δε χαλαστηκα,παρολο που ηταν ακομψο,αλλα το αναφερω γιατι αλλοι μπορει να ξενερωνουν(ή να τη βρισκουν) με τετοιο υφος...)
γενικα κραταγε μια αποσταση...δεν ηθελε πολλες επαφες...
συνεχισαμε με πισωκολλητο,οπου εχει πολυ καλο στησιμο(αν και προσπαθει να ελεγχει αυτη την κινηση)...και το μουνι της ηταν επισης ωραιοτατο και πολυ φιλοξενο,αλλα πριν προλαβω να βολευτω και να πιασω ρυθμο ,με προλαβε ενας βουβος ψοφιος οργασμος...
με φιλησε στο μαγουλο και αντιο...
ειναι ωραια γυναικα κι εμενα που μ αρεσουν οι ξινες,τη γουσταρα αρκετα...
δεν περασα ασχημα γενικα,παρολο που δεν ειχα και καυλες...
δε θα την προτεινα παντως,εκτος κι αν ειστε μαζοχες...
να σημειωσω οτι δε βιαστηκε και εκατσε αρκετη ωρα στο δωματιο...
ειναι περιεργη τυπισσα,μυστηριο τρενο(http://www.youtube.com/watch?v=Q_eE0NPArEY).τη φανταζομαι να χει κανα ντοπερμαν σπιτι να την πηδαει...
αυτο το προφιλ εχει...της σοβαρης,ψυχρης,λιγομιλητης,εσωστρεφους κυριας που γυρναει το βραδυ γυρναει σπιτι της και κανει τις χειροτερες ανωμαλιες...
τα 20 ευρω τσουζουν πλεον
το πρωτο σπιτακι που μπηκα ηταν το φ200 και η τσα2 παρουσιασε τη ντορα η οποια κανει και αυταρχικο...
θες η συγχυση που ειχα,θες τα καλα λογια που ειχα ακουσει απ τον μεμοσ@ν για τη ντορα,θες που η ντορα ειναι ωραια μουναρα,το χερι μου παντως μπηκε στην τσεπη και βγαλε το 20ευρο
ηρθε στο δωματιο και στο κρεβατι που ημουν ανασκελα η κοπελα και σηκωθηκα για προκαταρκτικα...
τοτε δυστυχως συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα ιδιαιτερα εντονες καυλες
μετρια προκαταρκτικα,κυριως απο μερους μου και η ντορα μου βαλε καποτα στο σαπιο πεσμενο πουλακι μου για να ξεκινησει πιπα...
ξεχασα να την περιγραψω...
η ντορα λοιπον ειναι νεαρη μιλφ,ξανθια και ομορφη ρωσιδα(απ οτι ειπε),με ωραιο χαλαρο σωμα και κωλαρα,που δεν ενδεικνυται σε καμια περιπτωση για πιπινολατρεις...
ο τυπος της σαρκας της μου θυμισε και θα λεγα οτι ειναι πανομοιοτυπος με της ντιανας-αιμιλιας που γαμουσα στο περγαμου και τωρα καταντησε να τη χυνει ο παιχτουρας στο στομα στο λελας καραγιαννη
για οσους γουσταρουν μιλφ με πιασιματα ειναι γυναικαρα παντως(η ντορα)...
ξεκινησε λοιπον ενα καλο τσιμπουκι στο πεσμενο τσουτσουνι μου,ενω μετα απο λιγο εβαλε κι ενα προφυλακτικο στο δεικτη και στο μεσο...
-που θα το βαλεις αυτο μωρο μου?
καμια απαντηση...
-που θα το βαλεις αυτο μωρο μου?δε θελω να το βαλεις μεσα
-δε θα το βαλω μεσα,αλλα δε θελω να σε χαιδευω [στον κωλο] χωρις προφυλακτικο...
ετσι συνεχισε πιπα,ενω μου χαιδευε δυνατα τη σουφρα
τούτου τούτου τουτουντόρα,τούτου τούτου τουτουντόρα,ντορα η μικρη εξευρενητρια(της κωλοτρυπιδας μου)...
συνεχισε παρα πολλη ωρα ετσι(υποθετω ελπιζοντας να με τελειωσει),ενω χαιδευα το ομορφο σωμα της...
οταν πλησιαζα τρυπουλες μαζευοταν...
καποια στιγμη ειπαμε και να γαμηθουμε...της ειπα να ρθει απο πανω και πηγε να με καβαλησει αναποδα,αλλα της ειπα για κανονικα...
το εκανε και αρχισε να με γαμαει αυτη γρηγορα απο αποσταση...
της ειπα να ξαπλωσει πανω μου(για να τη γαμησω εγω) και δεν απαντησε
της το ξαναπα μετα απο λιγο και απαντησε
-δεν ηρθα για να κοιμηθω.ηρθα για να γαμησω και να φυγω.
(
( καπως ετσι ηταν η εκφραση μου,μολις μου το πε,αφου δε χαλαστηκα,παρολο που ηταν ακομψο,αλλα το αναφερω γιατι αλλοι μπορει να ξενερωνουν(ή να τη βρισκουν) με τετοιο υφος...)
γενικα κραταγε μια αποσταση...δεν ηθελε πολλες επαφες...
συνεχισαμε με πισωκολλητο,οπου εχει πολυ καλο στησιμο(αν και προσπαθει να ελεγχει αυτη την κινηση)...και το μουνι της ηταν επισης ωραιοτατο και πολυ φιλοξενο,αλλα πριν προλαβω να βολευτω και να πιασω ρυθμο ,με προλαβε ενας βουβος ψοφιος οργασμος...
με φιλησε στο μαγουλο και αντιο...
ειναι ωραια γυναικα κι εμενα που μ αρεσουν οι ξινες,τη γουσταρα αρκετα...
δεν περασα ασχημα γενικα,παρολο που δεν ειχα και καυλες...
δε θα την προτεινα παντως,εκτος κι αν ειστε μαζοχες...
να σημειωσω οτι δε βιαστηκε και εκατσε αρκετη ωρα στο δωματιο...
ειναι περιεργη τυπισσα,μυστηριο τρενο(http://www.youtube.com/watch?v=Q_eE0NPArEY).τη φανταζομαι να χει κανα ντοπερμαν σπιτι να την πηδαει...
αυτο το προφιλ εχει...της σοβαρης,ψυχρης,λιγομιλητης,εσωστρεφους κυριας που γυρναει το βραδυ γυρναει σπιτι της και κανει τις χειροτερες ανωμαλιες...
τα 20 ευρω τσουζουν πλεον
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντόρα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
μυστηριο τρενο(mystery train) ...ακυρο,αφου στα αγγλικα θα ηταν mysterious train μαλλον,αλλα το τραγουδακι ειναι ωραιο οποτε δεν πειραζει...
υπηρξε ενα προβλημα με το ανεβασμα της κριτικης μου τωρα,οποτε δεν ξερω αν τη διαβαζες ολοκληρωμενη,οπως ειναι τωρα,οποτε αμα δε βαριεσαι ριξε αλλη μια ματια...
στο μαγνησιας 11 αναφερεσαι,οχι 19