Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 67 10
Μπουρδέλα
76430
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Επειδή εμφανησιακά στο Μεταξουργείο ο μέσος όρος είναι χαμηλότερος με τράβηξε η συγκεκριμένη. Όμορφη και νέα , λέω άντε να χάσω 10 ευρώ. Επειδή η συνεύρεση δεν άξιζε και πολλά θα είμαι σύντομος. Ανύπαρκτα προκαταρκτικά , η κοπέλα όρμηξε να μου βάλει προφυλακτικό. Πίπα μέτρια και βιαστική σε μαλακό μόριο , έπειτα στα τέσσερα και μετά ιεραποστολικό. Πάω να της σηκώσω τα πόδια ψηλά και μου λέει δεν μπορώ. Ήταν και μουγκή τελείως. Άρχισα να χάνω τη στύση μου. "Κουρασμένος;" μου λέει. Τι να της πω , όχι αλλά εσύ είσαι χάλια στο σεξ; Γνέφω θετικά κι ας ήτανε η πρώτη για σήμερα (πήγα σε άλλες δύο μετά , όπου σε αυτές δε δυσκολεύτηκα να τελειώσω). Τέλος πάντων την ξαναγυρνάω στα 4 και τη σφυροκοπάω μέχρι που τέλειωσα. Την κοπάνησε αμέσως από το δωμάτιο.
Θετικά: Όμορφη , νέα , υπομονετική (δε σηκώθηκε να φύγει στα 7 λεπτά) και φυσικά 10 ευρώ. Κατά τα άλλα δεν άξιζε. Δε θα ξαναπάω.
Θετικά: Όμορφη , νέα , υπομονετική (δε σηκώθηκε να φύγει στα 7 λεπτά) και φυσικά 10 ευρώ. Κατά τα άλλα δεν άξιζε. Δε θα ξαναπάω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
οτι η τελευταια καλη που περασε απο εκει ηταν η ιωαννα...οσοι την
θυμουνται θα γελουν τωρα...