Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 156 10
Μπουρδέλα
211994
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επίσκεψη στον εν λόγω οίκο μετά από 5-6 χρονια περίπου. Ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος. Τότε που σχεδόν κάθε βδομάδα ήμουν σταθερός επισκέπτης. Δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Το δωμάτιο είναι από τα καλύτερα επιπέδου μπουρδέλου με ντους και τηλεόραση. Εργαζόμενη κοπέλα η Βάλια. Πρόκειται για νταρντάνα γυναίκα με αρκετά περιττά κιλά ηλικίας μεταξύ 45 και 50. Σίγουρα δεν θα την προτιμήσει κανείς για την εμφάνιση.Όμως τα δωμάτια ήταν συνεχώς γεμάτα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η κοπέλα πρέπει να είναι καλή "μέσα". Σύμφωνα με την υπηρεσία κάνει όλα τα προγράμματα και πρωκτικο. Αποφάσισα να περάσω. Έδωσα το 20άρι και μπήκα. Μικρή αναμονή και έναρξη του "αγωνος". Επικεντρωθηκαμε στα προκαταρκτικά με έμφαση στα φιλιά στο στόμα (χωρίς γλώσσα όμως) και στο λαιμό. Επίσης διαθέτει και αρκετά καλοσχηματισμένα και μεγάλα στήθη για βύζαγμα. Την ώρα του στοματικού της είπα να βάλει προφυλακτικό. Με έγλυψε για ένα λεπτό και ξάπλωσε ανάσκελα. Αυτό με χάλασε λίγο , όμως ήμουνα ήδη ανορθωμένος. Ξεκινάμε με ιεραποστολικό, μετά αλλάζουμε σε πισωκολλητό και τελειωνούμε με χειροκίνητο φραπέ. Με επιλογή δική μου δεν έκανα χρήση των έξτρα π.χ. στάση 69, πρωκτικο κλπ. Μετά το τέλος με ρώτησε αν θέλω να κάνω μπάνιο και μου έφερε πετσέτα. Γενικά ήταν μια καλή εμπειρία με μια γυναίκα που στο κρεβάτι είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του πελάτη με υπομονή και καλή διάθεση. Φαίνεται και καλός χαρακτήρας. Για όσους δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνιση μπορεί άνετα να γίνει στανταράκι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Βάλια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού