Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Θέλοντας να σπάσω το σερί που με διατρέχει αυτό το νέο έτος, αν κ βλέπω ότι το φαινόμενο έχει επηρεάσει κ άλλους συναγωνιστές, βρέθηκα πάλι στα γνωστά λημέρια…
Κατόπιν επιλεκτικής εξέτασης σε σπίτια που μπορεί κ να συναντήσω κάτι διαφορετικό προς εξέταση, κατέληξα στο συγκεκριμένο…
Επηρεάστηκα από το γλυκό ύφος της κοπέλλας κατά το σαλονάρισμά της κ μπήκα…

Η κοπέλλα λέγεται Μαρία, ή εξ Ουκρανίας ή εξ Ρωσίας ορμώμενη με κριτήριο την προφορά της. Κοντή, μελαχρινή με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου κ μέτριο αλλά αποδεκτό σώμα…Στο σαλόνι ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα αλλά δεν μπήκα γι’αυτό, το λέω απλά πληροφοριακά για αυτούς που διαβάζουν λόγω του ότι δεν το έγραψα στις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς δεν παρήχθησαν…

Μπαίνω στο δωμάτιο κατόπιν εξόδου προηγούμενου συναγωνιστή κ αναμένω καθώς η κοπέλλα είχε να εξυπηρετήσει κ άλλον (πολλή δουλειά με λίγα λόγια)…Έρχεται κ ψιλοπιάνουμε την κουβέντα. Αφού είπαμε 1-2 κουβέντες ξεκινάει το ματς με τους χειρότερους οιωνούς…Πολύ καλά καταλάβατε…Χειρομάλαξη σε πεσμένο μόριο κ πέρασμα προφυλακτικού για πίπα. Το σκηνικό χειροτέρεψε με τη στάση που πήρε καθώς είχε ακουμπήσει επάνω μου το σώμα της κλείνοντας μου όλες τις διόδους για χούφτωμα, όπως επίσης κ αυτές για δάχτυλο κτλ καθώς φορούσε ακόμα το εσώρουχο της…Δεν της είπα τίποτα μιας κ είχα καταλάβει ότι θα ήμουν φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Δεν άντεξα όμως κ της είπα να μου ανοίξει λίγο το οπτικό πεδίο καθώς δεν έβλεπα ούτε την πίπα που μου έπαιρνε (η οποία παρεπιπτόντως κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με τάση προς τα κάτω). Όπως ισχυρίστηκε το κάνει για να μην διασταυρώνονται τα βλέμματά μας γιατί ντρέπεται….(ήμαρτον ρε παιδιά)

Αφού παραδόξως μου σηκώθηκε κατόπιν συγκέντρωσης όλης της καλής μου διάθεσης, τη βάζω ανάσκελα για να αρχίσουμε. Μέτρια στάση σώματος κ ακόμα πιο μέτρια συμμετοχή. Που κ που πήγαινε να με φτιάξει είτε με τη στάση της είτε με τη συμμετοχή της αλλά μου το χάλαγε καθώς την έπιανε όρεξη για κουβέντα, πράγμα το οποίο μου συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια την ώρα του σεξ κ ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω… Τέλος πάντων…Τη γυρνάω μετά από λίγο στα 4 για να την έχω πλάτη μπας κ της κοπεί η όρεξη για κουβέντα αλλά παίρνει την κλασσική στάση της ξεπέτας (όλο σχεδόν το σώμα κάτω) οπότε λέω τα πιάσαμε τα λεφτά μας… Προσπαθούσα να τη διορθώνω αλλά όλο μου το χάλαγε…Τη σφυροκόπησα όσο μπορούσα περισσότερο (λόγω κακής στάσης) αλλά δεν κατάφερνα να τελειώσω. Βογγούσε που κ που άλλοτε σε αναμενόμενα κ άλλοτε σε άσχετα σημεία ενισχύοντάς μου την πεποίθηση ότι προσποιείται κ κάνοντας με να ξενερώσω ακόμα περισσότερο… Κάποια στιγμή έκανα μια απονενοημένη προσπάθεια να ζητήσω κώλο αλλά φυσικά έπεσε στο κενό γιατι φυσικά τον έχω τεράστιο. Δεν επέμεινα καθώς παραδόξως μου φάνηκε αδούλευτος. Την ξαναγυρνάω σε ιεραποστολικό όπου επιτέλους μετά από λίγο τελείωσα κ ησύχασα… Κάπου εκεί είχε ήδη χτυπήσει την πόρτα η τσατσά πράγμα που ξαναξύπνησε την όρεξή της για κουβέντα ανοίγοντας νέο μαραθώνιο κύκλο συζητήσεων για τη συγκεκριμένη πολιτική , αν κ δεν μπορώ να πω ότι είχε άδικο σε αυτά που είπε… Κάπου εκεί με χαιρέτησε αφού με ρώτησε πάλι (3η φορά αν θυμάμαι καλά) αν έχω κοπέλλα ενισχύοντας τους αρχικούς φόβους μου ότι θα μου τα ζητήσει, πράγμα το οποίο ευτυχώς κ δεν έκανε…. Συγχωρέστε μου τη μακρυγορία αλλά κάνω κ λίγη πλάκα μπας κ απαλύνω τον πόνο μου μιας κ το 2012 αποδεικνύεται πολύ γρουσούζικο κ δίσεκτο όσον αφορά τις μπουρδελότσαρκες…

Με λίγα λόγια λοιπόν η κοπέλλα έχει μια μέτρια εμφάνιση το οποίο είναι ίσως κ το μόνο ψιλοθετικό που μπορώ να θυμηθώ από τη συγκεκριμένη συνουσία… Κατά τα άλλα εννοείται ότι δεν την προτείνω ούτε στον εχθρό μου…

Να είστε όλοι καλά κ να περνάτε καλά…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
KRITIKOS1985
Σεβαστός
55
Πόντοι:
1.640
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2012
Αδερφέ βλέπω σε πάει και σένα PIP-KOL! Άλλος με φόλες, άλλος με οικονομικά στραπάτσα, άλλος με θέματα υγείας....στον κουβά ολοταχώς! Υπομονή, κάπου θα σου κάτσει και σένα η μπίλια! Μην το βάζεις κάτω.
14 Ιανουαρίου, 2012
..."να μην διασταυρώνονται τα βλέμματά μας γιατί ντρέπεται"…??? Χαχαχαχαχά,τι είπε ρε η τύπισσα..............!!!
14 Ιανουαρίου, 2012
Προφανως εννοεις τη Μαρια (που ψιλοαλιθοριζει και λιγο) τη μελαχρινη....μιλαμε για τρελη φολα μακρυααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Επρεπε να ειχα ανεβασει κριτικη μπας και την γλυτωναν καποιοι συναγωνηστες αλλα βαριομουν να γραφωΝτροπή
Τελος παντων καθε φολα για καλο!!!!!!!
15 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε mysterious ευχαριστώ για την συμπαράσταση...Εννοείται ότι δεν το βάζω κάτω φίλε...

Φίλε Tsarkalakos μου χρωστάς ένα 20άρικο...Η συναδερφική ομοψυχία επιβάλει να γράφουμε κριτικές,ειδικά στις φόλες...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4