Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Λίγο η εκφυλόφατσα,λίγο το σωματάκι,λίγο ότι δεν είχα πολύ χρόνο για έρευνα αγοράς και είχα απελπιστεί από κάτι μπάζα πιο πριν,παρόλο που έκανα κίνηση να φύγω,τελικά έδωσα το ξεφτυλοδεκάρικο και μπήκα.....Η ρουμάνα πόρνη δεν άργησε να έρθει,με πέτυχε σε σκούπισμα των εργαλείων,μετά από ένα πρόχειρο πλύσιμο,στον βουλωμένο νηπτήρα.
Από συνενόηση..γάμα τα...δεν είχε όρεξη,η κόπωση ήταν φανερή,αλλά σίγουρα δεν ήθελε να βγάλει και περιττές λέξεις.Το ποσό που πέρνει από το εισητήριο των 10 ευρώ,δεν φαίνεται αρκετό,ούτε και για μια απλή σύσταση...είμαι η...τάδε..Ήταν τόση η αδιαφορία και ο εξαναγκασμός,που ακτινοβολούσε γύρω της.....δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ρωτήσω όνομα.Με το που μπήκε στο δωμάτιο,κατάλαβα ότι απλά πέταξα ένα δεκάρικο....
Μία ρουμάνα λοιπόν,γύρω στο 1,60,με καστανόμαυρο μαλλί,συμπαθητικό,συμμετρικό σωματάκι,χωρίς να βγάλει εσώρουχα και με επιτακτικό τρόπο μου είπε ξάπλωσε...Καπότα σε πεσμένη πούτσα -μετά το ξενέρωμα που έφαγα - ξεκινάει έτσι μια πίπα..ότι να 'ναι, για να τον ορθώσει,έστω και κατά 70%....βγάζει κυλότα και ανοίγει τα πόδια.Το καυλί μελάτο...το σπρώχνω λίγο από 'δω,λίγο από κει,αρχίζω να μπαινοβγαίνω,μήπως και τελειώσει αυτή η διαδικασία.Σε λίγο καταφέρνω να χύσω....Μέχρι να γυρίσω στο καλάθι και να πετάξω την καπότα,είχε ήδη ανοίξει την πόρτα να φύγει....
Συμπέρασμα....
Η τσατσά,ένα ξανθό,τραβελοειδές κατασκεύασμα αγενής....Το δωμάτιο βρώμικο,με στρώμα άθλιο,όπως και σεντόνι..και μια πουτάνα,η οποία κάνει αγγαρία....
Απ τις χειρότερες εμπειρίες στα τόσα χρόνια μπουρδελοιστορίας μου....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2012
Σεβαστός
48
Πόντοι:
1.300
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού