Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά τα πολύ καυλωτικά προκαταρκτικά που έκανα στο κάτω μαγαζί του ιδρύματος, ανέβηκα και στο πάνω, όπου μπαίνοντας αντίκρυσα ένα όργιο στο σαλόνι. Η μία κοπέλα του ιδρύματος (την οποία δεν μπόρεσα να διακρίνω) ήταν ανάμεσα στην αγκαλιά 2 συναγωνιστών και εκείνη τη στιγμή φιλούσε τον έναν στο λαιμό, ενώ ο άλλος πίεζε την ψωλή του πάνω στον κώλο της. Η 2η κοπέλα, η Αλεξάνδρα, η κοντή αδύνατη ξανθούλα με τα μικρά βυζιά και κώλο, έχει εξελιχθεί σε μία πολύ πρόστυχη πορνο-λολίτα. Εκείνη τη στιγμή ήταν πάνω στην αγκαλιά κάποιου αλλου συναγωνιστή, ο οποίος προσπαθούσε να φύγει και μόλις με είδε να μπαίνω, ήρθε καταπάνω μου. «Ναι για φέρτην εδώ» είπα μέσα μου. Μου την πέταξε κυριολεκτικά στην αγκαλιά και έφυγε. Άρχισε να μου λέει ότι με περίμενε και να με φιλάει στον λαιμό. Όπως την είχα στην αγκαλιά μου, έκατσα σε μία καρέκλα και άρχισα να την φιλάω στο πρόσωπο και στο στόμα, βάζοντας παράλληλα χέρι μέσα στο βρακί της, δίνοντας της περιοδικά και γλωσσόφιλα. Όταν έφτασα στο σημείο όπου δεν μπορούσα πλέον να κάνω πίσω (το γνωστό σε όλους μας σημείο «Π» το οποίο αν το ξεπεράσεις κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών στο σαλόνι και να μη θέλεις να καταθέσεις θα το κάνεις αναπόφευκτα...ουσιαστικά την Πούτσισες...απο κει βγαίνει το Π) την πήρα στην αγκαλιά μου και την μετέφερα μέσα ένα δωμάτιο, όπου την πέταξα πάνω στο κρεβάτι και της έβγαλα με μανία το στρινγκ.

Άρχισα να της γλύφω το μουνί και να τη δαχτυλιάζω, ενώ η Αλεξάνδρα έβγαζε συνεχώς υπερηχητικές κραυγές (καύλας υποτίθεται) σαν κουκουβάγια, οι οποίες ήταν σαν να είχα μια καμπάνα που χτυπούσε μέσα στο κεφάλι μου. Εκείνη τη στιγμή μπήκε η πορνοτσατσά η οποία ζήτησε αμέσως λεφτά. Χωρίς 2η σκέψη της τα δωσα και είπα στην αλεξάνδρα να πάει γρήγορα να φέρει καπότα. Έφυγε γυμνή όπως ήταν και επέστρεψε μετά απο 2 λεπτά...

Όταν ήρθε, άρχισα να τη φιλάω ξανά στο στόμα και στο λαιμό, κατεβαίνοντας παρακάτω, όπου ξεκίνησα ξανά γλυφομούνι. Η Αλεξάνδρα συνέχισε τις δυνατές κραυγές μέχρι που της είπα:

- Γιατί κάνεις έτσι, κουκουβάγια είσαι;
- Κουκουβ... τι είναι αυτό; (δεν μπόρεσε να τελειώσει τη λέξη)
- ΑΥΤΟ! (βάζοντας τον πούτσο μου μπροστά στο στόμα της)
- Αυτό είναι πούτσα (γελώντας...)
- Πουλάκι είναι κι αυτό. Βάλτο στο στόμα σου, να κελαηδήσει.
- Τι πουλάκι; (γελώντας δυνατά...)
- ΜΠΟΥΦΟΣ! Έλα πάρε μου πίπα τώρα! (χαμογελώντας...)

Αφού με σκούπισε ξεκίνησε ένα μέτριο τσιμπούκι με λίγο χέρι, επικεντρώνοντας πάνω στο κεφάλι. Ξάπλωσα κι εγώ μετά από λίγο και άρχισα να χαϊδεύω το μουνί της και να βάζω δάχτυλο. Μου είπε να μη το βάζω όλο γιατί πονάει, συνεχίζοντας παράλληλα την πίπα για κανένα λεπτό ακόμη.

Στη συνέχεια την έβαλα ανάσκελα και άρχισα να κάνω αργές διεισδύσεις, ενώ αυτή με είχε τυλίξει με τα πόδια της. Το μικρό και στενό μουνί της, χάριζε ωραία αίσθηση και το ιεραποστολικό ολοκληρώθηκε με αρκετά φιλιά εκατέρωθεν. Έπειτα τη γύρισα για πισωκολλητό, όπου πήρε πολύ καλή στάση και ξεκίνησα παλινδρομήσεις μεσαίας έντασης, με την Λεξάνδρα να συνεχίζει τα βογγητά. Κατα περιόδους έσκυβα πάνω της, φιλώντας την στην πλάτη, αλλά και στο στόμα, αφού γύρναγε το κεφάλι της όταν με έβλεπε να κάνω κίνηση. Μετά από μερικά λεπτά στη στάση αυτή, ήρθε και το τέλος. Πριν φύγει με ευχαρίστησε με ένα φιλί, ρίχνοντας και μερικές μπάτσες στον κώλο μου.

Πέρασα πολύ καλά με την μικρή, η οποία μου έβγαλε κατα κάποιον τρόπο ένα άγριο ένστικτο, κάτι που σπάνια εκδηλώνεται σε μένα. Να πω επίσης, ότι η κοπέλα δεν έχει καμιά σχέση με το συνεσταλμένο κοριτσάκι που ήταν όταν πρωτοξεκίνησε, ενώ πλέον έχει μάθει καλά ελληνικά, με αποτέλσμα να μπορείς να συννενοηθείς άνετα μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2012
«- Γιατί κάνεις έτσι, κουκουβάγια είσαι;
- Κουκουβ... τι είναι αυτό; (δεν μπόρεσε να τελειώσει τη λέξη)
- ΑΥΤΟ! (βάζοντας τον πούτσο μου μπροστά στο στόμα της)
- Αυτό είναι πούτσα (γελώντας...)
- Πουλάκι είναι κι αυτό. Βάλτο στο στόμα σου, να κελαηδήσει.
- Τι πουλάκι; (γελώντας δυνατά...)
- ΜΠΟΥΦΟΣ! Έλα πάρε μου πίπα τώρα! (χαμογελώντας...)»

Πολύ γέλασα!
Ωραία φάση, για κινηματογράφηση.
J
jopino
13 Ιανουαρίου, 2012
"μου έβγαλε κατα κάποιον τρόπο ένα άγριο ένστικτο, κάτι που σπάνια εκδηλώνεται σε μένα."

Πραγματικά διάβασα δύο φορές την κριτική μέχρι το σημείο με τα πτηνά, ώσπου να συνειδητοποιήσω ότι δεν κάνεις πλάκα Μεγάλο χαμόγελο
Π
Πύρκαυλος
13 Ιανουαρίου, 2012
Πέρασες καλά μπαγασάκο!!ΓλώσσαΓλώσσα
13 Ιανουαρίου, 2012
Αγριε χιστι,πουλακι, κουκουβαγια,Μεγάλο χαμόγελο
13 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητοί συναγωνιστές πέρασα πολύ καλά!
Ευχή και κατάρα όμως σας δίνω.
Κάντε προκαταρκτικά, ποτέ όμως μη ξεχνάτε το σημείο "Π"! (χαχα...)
D
dirtyliving
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5