Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολύ λίγος κόσμος σήμερα στους δρόμους και στα σπιτάκια, λόγω ψιλόβροχου και παγωνιάς. Στο σαλόνι του καλοσυντηρημένου (σε σχέση με τα υπόλοιπα) ιδρύματος, περίμενα μόνος, όταν η τσατσά μου παρουσίασε την Βαλέρια, γνωστή και από αγκύρας, όπου δούλευε ως Μινέλα (νομίζω...). Η Βαλέρια λοιπόν είναι μία κοπέλα, η οποία για κάποιον περίεργο λόγο, σου δίνει την εντύπωση ότι είναι μιλφ, αλλά προφανώς είναι μικρότερη ηλικιακά. Το συγκεκριμένο σχόλιο μάλιστα, θυμάμαι να το έχω διαβάσει και απ’τον xilnik ή τον n.smirni76. Οι υπολοιποι συναγωνιστές την παρουσίαζαν μεγαλύτερη πάντως. Είναι ξανθιά, κοντόπορνη, με λίγο μεγάλο κεφάλι για τον σωματότυπό της, μεγάλα βυζιά 2,5αρια πεσμένα με ωραία ρώγα και μικρό λίγο πατημένο κώλο. Ανακοινώθηκε βασικό πρόγραμμα, όπως και τις άλλες φορές που είχα πάει και έτσι ρώτησα την τσατσά αν η κοπέλα κάνει ελ.στοματικό. Μου απάντησε καταφατικά και επειδή δεν υπήρχε ψυχή εκείνη τη στιγμή, έδωσα τα λεφτά και πέρασα στο δωμάτιο. (τώρα για το πρόγραμμα...δεν ξέρω τι να πω...συμβαίνει συχνα τελευταία...το χω ξαναπεί, μάλλον με περνάνε για πάκη...χαχα)

Μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα, έβγαλε τον πορνοκορσέ που φορούσε με την άνεση της και ανέβηκε πάνω μου, δίνοντας μου φιλιά και πολύ ερεθιστικά γλυψίματα στο λαιμό. Την φίλησα και γω για λίγο στο λαιμό και στο στήθος και στη συνέχεια κατέβηκε προς τα κάτω, όπου αρχισε ένα αδιάφορο παρατεταμένο αρχιδογλύψιμο. (Δυστυχώς, ελάχιστες κοπέλες μου αρέσουν στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Τις περισσότερες, τις βρίσκω αδιάφορες ως κακές). Στη συνέχεια αφού με σκούπισε με το μαντιλάκι, -που πιο πριν η τσατσά είχε χρησιμοποιήσει για να σκουπίσει τη μύτη της....χαχα- προχώρησε σε ένα καλό στοματικό. Η πίπα της ήταν και αυτή παρατεταμένη, κατά τη διάρκεια της οποίας, χάιδευα το πολύ απαλό δέρμα της και έπιανα το στήθος όσο έφτανα. Τελειώνοντας με την πίπα, μου ξανάκανε λίγο ball licking και στη συνέχεια ξάπλωσε ανάσκελα, αφού πρώτα με ρώτησε πως θέλω.

Το μουνί της μου έδινε μια ωραία άισθηση και προσπαθούσα να κάνω βαθιές διεισδύσεις, αλλά με δυσκόλευε λίγο ο τρόπος με τον οποίο είχε προσκολληθεί επάνω μου. Άρχισα να την φιλώ στο λαιμό και στη συνέχεια στο στόμα, ανταποδίδοντας κι αυτή τα φιλιά μου. Σε κάποια φάση με ρώτησε

- Ποιος σου είπε να με φιλάς; (με ναζιάρικο χαριτωμένο τρόπο)
- Κανένας...απλά μου φάνηκε καλή ιδέα. (απάντησα)
- Θα σε μαλώσω (και πάλι ναζιάρικα)
- Τίποτα δεν θα μου κάνεις (απάντησα γεμάτος αυτοπεποίθηση)
(εδώ ρε παιδιά αναρωτιέμαι...μήπως ταίριαζε πιο πολύ να πω: «θα μου κλάσεις τ΄αρχίδια!»...χαχα)

και δώστου πάλι φιλιά....δώστου πάλι γλυψίματα….(και να τα παστέλια και να τα ξερολούκουμα....χαχαχα). Μερικά λεπτά αργότερα ήρθε και η σειρά του πισωκολλητού, όπου η Βαλέρια πήρε λίγο άβολη στάση, κλείνοντας τα πόδια και υψώνοντας τη λεκάνη της. Κατάφερα βέβαια στην πορεία να σουλουπώσω λίγο την κατάσταση, με αποτέλεσμα να τελειώσω στην στάση αυτή μετά από αρκετά λεπτά, γαργαλώντας με τα νύχια μου, τα απαλά της κωλομέρια.

Συνοπτικά θα έλεγα ότι πέρασα καλά, αλλά δεν ήταν και καμιά φοβερή εμπειρία. Έμεινα στο δωμάτιο σχεδόν ένα τέταρτο, με την υπηρεσία να μην μας έχει ενοχλήσει καθόλου (δεν υπήρχε ψυχή βέβαια), ούτε όμως να διακρίνω κάποιο σημάδι βιασύνης απ’την κοπέλα. Ήταν ευχάριστη σε όλη τη διάρκεια (λίγο παραπάνω ομιλητική απ’όσο μου αρέσει). Πριν φύγει, πιάσαμε λίγο την κουβέντα, ενώ άρχισε να με γαργαλά και να μου κάνει διάφορα σκέρτσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2012
εγω παλι,ακριβως το αντιθετο σκεφτομουν για τη βαλερια...οτι εχει αερα και στυλ νεαροτερης απ οτι ειναι...
κατατασσεται παντως στην κατηγορια των μιλφ,καθως ειναι μια σεξουαλικα ωριμη καυλομουνα,που ξερει να ευχαριστιεται το γαμησι με τους πελατες της και να διασκεδαζει γενικοτερα τη δουλεια της,οπως ολες οι ρωσιδες μιλφαρες...
13 Ιανουαρίου, 2012
"«θα μου κλάσεις τ΄αρχίδια!»"

Μετά το γλύψιμο ενόσω είναι υγρά; Money Mouth Επικίνδυνες πρακτικές φίλτατε...
Π
Πύρκαυλος
13 Ιανουαρίου, 2012
Ναι ειναι καλη η Βαλερια,με στραγγιξεΜεγάλο χαμόγελο.
13 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λες να αρπάξουν πνευμονία τ'αρχίδια μου;Χμμμ;
D
dirtyliving
14 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πιθανώς ψύξη φίλτατε Γλώσσα
Π
Πύρκαυλος
14 Ιανουαρίου, 2012
Σωστος φιλε,ξερη να το ευχαριστιετε!!!