Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288420
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ενημέρωση από 'έλεγχο' την Πέμπτη 29/05/2008 και ώρα 22:15 βραδάκι, στο Φυλής 59Β (το κάτω), όπου ο γνωστός τσάτσος μου παρουσίασε ένα ολόφρεσκο μελαχρινάκι με προσωπάκι τόσο γλυκό να το πιείς στο ποτήρι (και το λέω εγώ αυτό που είμαι φανατικός υποστηρικτής των φυσικών ξανθιών)
και κορμάκι λεπτό τέλειο με υπέροχα φυσικά βυζιά Νο 2-3, γύρω στο 1.68. Το όνομα της μελαχρινής Barbie Τίνα όπως μου είπε σε καλά Ελληνικά. Ακολούθησε πολύ όμορφο γαμησάκι, γλύψιμο βυζιών της μπέμπας, καβάλησε από πάνω, και μετά σε ιεραποστολικό όπου έκανα την δεύτερη σημερινή μου
κατάθεση. Να μην ξεχνιόμαστε όμως, το μελαχρινάκι στο 54Β είναι υπέροχο, αλλά φάνηκε να ζορίζεται στο σφυροκόπημα, οπότε να είστε και λίγο τρυφεροί βάρβαροι μπουρδελοχύστες συναγωνιστές.
και κορμάκι λεπτό τέλειο με υπέροχα φυσικά βυζιά Νο 2-3, γύρω στο 1.68. Το όνομα της μελαχρινής Barbie Τίνα όπως μου είπε σε καλά Ελληνικά. Ακολούθησε πολύ όμορφο γαμησάκι, γλύψιμο βυζιών της μπέμπας, καβάλησε από πάνω, και μετά σε ιεραποστολικό όπου έκανα την δεύτερη σημερινή μου
κατάθεση. Να μην ξεχνιόμαστε όμως, το μελαχρινάκι στο 54Β είναι υπέροχο, αλλά φάνηκε να ζορίζεται στο σφυροκόπημα, οπότε να είστε και λίγο τρυφεροί βάρβαροι μπουρδελοχύστες συναγωνιστές.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2008
Όνομα κοπέλας
Τίνα
HotScorpios
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού