Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επίσκεψη έγινε το κατά τις 19:00 και ήσυχα από κίνηση στα σπιτάκια στα πέριξ.Με υποδέχτηκε η γνωστή Ελληνίδα τσατσά με πολύ ευγένεια όπως πάντα. Μου παρουσίασε μία καινούρια κοπέλα την Ναταλί και δούλευε και η γνωστή Σούζι που την πήρα 2 φορές στο παρελθόν χωρίς να μείνω ευχαριστημένος.Επέλεξα χωρίς σκέψη την Ναταλί η οποία είναι γύρω στο 1,65, με πιασίματα σε όλα τα σημεία,σωματότυπος όπως ακριβώς τον θέλω αλλά όχι τέρας.Είναι όμορφη,μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ωμούς με γλυκιά παρουσία γενικά και με βυζιά αρκετά μεγάλα χωρίς χαλάρωση γιατί είναι και πιτσιρίκα γύρω στα 20-22.Πέρασα στο πρώτο δωμάτιο αριστερά και αρκετά καθαρό και περιποιημένο!Μετά από λίγο έρχεται μέσα η κοπελάρα, την ρωτάω από που είναι και λέει από Ρωσία.Επειδή γνωρίζω άπιαστα Ρώσικα η συνεννόηση έγινε στα Ρώσικα καθώς από ελληνικά δεν ξέρει καθόλου γιατί είναι πολύ λίγο διάστημα στην Ελλάδα.Στα της συνεύρεσης τώρα μόλις μπήκε άρχισε με πολλά προκαταρκτικά στα όρθια.Εγώ έγλυφα τις ζάρες και την φύλαγα στο λαιμό, το πρόσωπο αλλά δεν με άφησε στο στόμα και χούφτωμα παντού εκτός από δάκτυλο στον ποπό που δεν είμαι και φαν!Το μουνάκι της είχε αρκετή κρέμα και δεν της είπα για 69.Το σώμα της είναι σφιχτό και αντέχει πολλά!Αυτή ανταπέδωσε μα φιλιά στο λαιμό μου και τις ρόγες μου και με τα πολλά η στύση ήρθε άμεσα αφού είχα μια βδομάδα να την παίξω και να γαμήσω.Εγώ ξάπλωσα γιατί αν την άφηνα θα συνέχιζε μέχρι αύριο.Άρχισε μια πίπα στην αρχή άτεχνη μεν και μόνο το κεφαλάκι αλλά στην συνέχεια έγινε πολύ καυλοτική και με βάθος.Η πίπα κράτησε πολλή και τις είπα να ξεκινήσουμε γιατί θα έχυνα άλλο λίγο.Πρώτη στάση έρχεται από πάνω μου ενώ εγώ της αρμέγω τα βυζιά.Μετά της λέω και κάθεται στα 4 όπου η αίσθηση του μουνιού ήταν υπέροχη και με δυνατό σφυροκόπημα τελείωσα μέσα της!Με ρώτησε στο τέλος αν μου άρεσε και της απάντησα канесна που σημαίνει οπωσδήποτε!Σε γενικές γραμμές η κοπέλα είναι σκέτη γλύκα, τιμάει το 20ρικο και αν δεν ήταν πόρνη άνετα θα την ερωτευόμουνΜεγάλο χαμόγελο!Αξια η Ναταλί! Οταν έβγαινα με ρώτησε η συμπαθέστατη τσατσά αν μου άρεσε και πως και μιλάω Ρώσικα(τις το σφύριξε η μικρή).Εφυγα με ανάμικτα συναισθήματα γιατί από την μία πέρασα καλά και από την άλλη λυπήθηκα που έμπλεξε σε τέτοια δουλειά η κοπέλα.Σίγουρα θα ξαναπάω
στο μέλλον....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2012
канесна,και βεβαια Χαμόγελο,το εχω δη και εγω το ναταλακι,τωρα εχουμε και αποψι,αφου δοκιμασθη!!!
11 Ιανουαρίου, 2012
Αξίζει η κοπέλα και είναι πολύ ερωτεύσιμη κατά την γνώμη μου αλλά άμα θες extreme πράγματα καλύτερα μην πας.Είναι για αγαπούλιδες η φάση!Дасфидания братан!
E
Erotiaris26
11 Ιανουαρίου, 2012
μου κινησατε την περιεργεια......λεω να περασω μια βολτιτσα......!!!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3