Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 125 10
Μπουρδέλα
125914
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη σημερα το πρωι στο μαγαζι,το εισητηριο ηταν 10 ευρω,η τσατσα ευγενικη και ολο χαμογελο,ειχε πολυ δουλεια ολα τα δωματια γεματα,ευτυχως δεν πετυχα κανα πακι να βγαινει δεν ξερω αν δεχεται κιολας.Η κοπελα μια ρουμανα 23 χρονων δε θυμαμαι ονομα μετριο υψος με καστανα μακρια ισια μαλλια γλυκο στρογγυλο προσωπο μικρο βυζι αλλα πολυ ωραιο κωλαρακι.Την ηξερα γιατι δουλευε στο απεναντι δυο χρονια με 15 ευρω συνηθως τις πρωινες βαρδιες οπως και τωρα ..την ειχα επισκεφθει αρκετες φορες στο παρελθον με το 15ευρω αλλα μου ειχε αφησει ασχημη εντυπωση γιατι εβαζε πολυ μα πολυ αλοιφη απο κατω με αποτελεσμα να γλιστραει τοσο που δεν καταλαβαινα οτι ημουν μεσα της και καθυστερουσα πολυ να χυσω..ειχα φυγει και απραγος απο αυτην!! Οταν την ειδα και ακουσα και τη νεα της τιμη περασα και λεω οτι γινει εχοντας στο μυαλο μου τα προηγουμενα,ακολουθησε μια συζητηση με την κοπελα που μου ελεγε οτι με τα 15ευρω δεν πηγαινε κανενας ενω με τα 10 εχει πολυ δουλεια.Την ρωτησα πως και δεν δουλευει στην φυλης με 20ε αφου η εμφανιση της της επιτρεπει ανετα (κατα την γνωμη μου ) και μου ειπε οτι προτιμα με τα 10 για να κανει λιγοτερα στο προγραμμα (μονο πιπα-ελευθερα πιασιματα -μουνι) ενω στην φυλης θελουν φουλ προγραμμα τα γνωστα..(ισπανικα -69-ακαποτα κλπ.)Ηρθε λοιπον στο δωματιο με μια καθυστερηση 10+ λεπτων εγινε αυτη η συζητηση και μετα μου περασε καποτα και μου αρχισε μια καλη βαθια πιπα χωρις να μου τον παιζει,την εβαλα στα τεσσερα οπου κουμπωνα ακριβως πανως της και αρχισα να βαραω...ηρθε ομως το φαντασμα της αλοιφης παλι και μετα απο ενα 3λεπτο την σταματαω και της λεω μπα δε βλεπω να τελειωνω παλι τιγκα στην αλοιφη εισαι σηκωνεται τοτε πιανει ενα κομματι κωλοχαρτο και σκουπιζεται απο κατω μου λεει ελα να δοκιμασουμε τωρα..την γυριζω ιεραποστολικο μπαινω μεσα οπου ηταν αρκετα καλυτερα ..με τυλιξε και με τα ωραια μπουτια της και ετσι ηρθε η ηδονη και σκορπισα το σπερμα μου μεσα της ...καλη κοπελιτσα με υπομονη βαση 10ευρου ,για οποιον θελει τα βασικα ειναι πολυ καλη περιπτωση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2012
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2012
Μιλάς για την Βαλέρια, παλιά καραβάνα του μεταξουργείου. Την έχω πάρει πολλές φορές και όντως κάνει υπερβολική χρήση κρέμας. Έχει και μία αδερφή ονόματι Ιωάννα που δούλευε στο κολωνού 11 υπόγειο η οποία έχει σταματήσει πλέον.
D
dirtyliving
08 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
το εχουν κανει οικογενειακως επαγγελμα ε? μπορει να την εχω παρει και την αδερφη της πιο παλια εχω περασει και απο κολωνου..ωριαο κοριτσακι η βαλερια ομως !
DmtrsxXx
08 Ιανουαρίου, 2012
Πολύ πρόσφατα (αλλά για πολύ λίγο καιρό), υπήρχαν 3 αλβανίδες αδερφές που δούλευαν στο μετάξι, στα μπουρδέλα της κεραμεικού και της κολωνού.
D
dirtyliving
09 Ιανουαρίου, 2012
οντως πολυ ωραιο κοριτσακι αυτη...
lustforlife
10 Ιανουαρίου, 2012
πολυ τουμπανο η ιωαννα αν λεμε την ιδια μια ξανθουλα με κοντα μαλια λες????
K
kavlas777
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5