Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 235 10
Μπουρδέλα
290136
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα σαββάτου προς κυριακή στις 02.05 μετα την αποτυχημένη μου απόπειρα με την έμμι και έψαχνα ένα απλό διεκπερεωτικο γαμήσι , η αλεξία είναι κοντή με κοντά ξανθιά μαλλιά με πολύ σφιχτό κορμί απίθανο κώλο και στητό μικρό βυζί με ωραία ρογα και συνήθως δουλεύει με την ξαδέλφη της την μαρίνα(μελαχρινή λεπτη λίγο ποιο ψηλή όπου κάνουν και παρτούζα που δεν την συνιστώ )όταν μπήκε η αλεξία στο δωμάτιο της είπα δεν θέλω πολλά μόνο λίγο πίπα 69 και να σε πάρω στα τέσσερα χωρίς γκρίνιες γίνεται....απόρησε η ρούμανα (και λογικό είναι αφού δεν ήξερε τί είχε προηγηθεί)και είπε οκ.αφου μου τον έπαιξε λίγο και μου φίλησε στο λαιμό και στο στήθος μου φόρεσε προφυλακτικό και ξεκίνησε πίπα αρκετά καλή βαθιά ενω με κοίταζε στα μάτια , την γύρισα για 69 αφού πρώτα της είπα να σκουπήσει την κρέμα που πάντα βάζει στο μουν ίτης από πριν έρθει στο δωμάτιο με μωρομάντηλα , το μουνί της είναι πολύ καθάρο και βελουδέ...την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να την σφυροκοπάω δυνατα χωρίς αυτη να διαμαρτύρεται καθόλου ,ένω η μπλέ μικρή γραβάτα που φορούσε πήγαινε πέρα δώθε,8 λεπτα στην ίδια σταση με θέα την σφιχτή και τουρλωτή κωλάρα της και έτσι ήρθε το τέλος.δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα μαζί της. και αυτό γιατί της ζήτησα συγκεκριμένα πράγματα που τα έκανε αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω και την "χρησιμοποίησα"μονο και μόνο για να τελειώσω.
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
είπα οτί την ήθελα για συγκεκριμένο λόγο και δεν περίμενα πράγματα....