Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 192 10
Μπουρδέλα
190816
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Στο κατάστημα δεν εμφανίστηκε υπηρεσία αλλά η ίδια η κοπέλα. Το όνομά της Έλενα, μικρόσωμη πολύ λεπτή - κοντή (1.60-), ρουμάνα, γύρω στα 22. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά στους ώμους, μικρό στήθος και μικρό ποπάκι. Συμπαθητική αλλά πρακτικά αδιάφορη εμφανισιακά. Ανέφερε βασικό πρόγραμμα και έκανα μεταβολή να φύγω γιατί αναζητούσα κάτι δυνατότερο σωματικά. Πριν προλάβω να βγω με πιάνει στο χέρι και μου λέει με ένα παρακλητικό - λυπησιάρικο ύφος «Πάρε με να με δοκιμάσεις, δεν θα χάσεις». Το έχουμε ξανακούσει αυτό και την έχω πατήσει πανηγυρικά, αλλά θες το ύφος της θες το πνεύμα των ημερών, υπέκυψα.
Στο δωμάτιο ήρθε σχετικά γρήγορα, τσιτσιδώθηκε, και με άρχισε στα χάδια, καλά ξεκινήσαμε. Στην συνέχεια με ρώτησε αν θέλω πίπα με ή άνευ (παρότι έξω δεν είχε αναφέρει για άνευ). Ζήτησα άνευ. Πήρε μωρομάντηλο, με καθάρισε, και ξεκίνησε μια αρκετά ικανοποιητική (για τέτοιο χώρο) πίπα με παράλληλη περιποίηση της παρέας, και με καλή διάρκεια. Μετά καπελάκι και στάσεις ένα σωρό μιας και σωματικά η κοπέλα προσφέρεται. Λόγω της αρχικής παράκλησης είπα να το τραβήξω λίγο παραπάνω, και η Έλενα δεν έφερε καμιά αντίρρηση. Με τα πολλά ζήτησα πίπα για τελείωμα. Ξάπλωσα ανάσκελα, έβγαλε το καπελάκι και άρχισε την δουλειά. Όταν ήμουν έτοιμος να τελειώσω, μου είπε ξαφνικά «όχι στο στόμα», της είπα γρήγορα «βάλε το χέρι σου τουλάχιστον», αλλά δεν με άκουσε και έτσι είχαμε γενικό κατάβρεγμα, δικό μου, δικό της, στους καθρέπτες κλπ κλπ. Προς τιμήν της δεν είπε τίποτα αρνητικό, απλά έφαγε και 1-2 λεπτά παραπάνω στο καθάρισμα.
Στα συν να αναφέρω ότι καθώς ντυνόμουν την άκουσα έξω να διώχνει κάποιους αλλοδαπούς. Συνολικά αρκετά αξιόλογη συνεύρεση και σίγουρα άνω του συνήθως αναμενόμενου. Η Έλενα δεν με γέλασε, η δοκιμή ήταν πετυχημένη.
Στο δωμάτιο ήρθε σχετικά γρήγορα, τσιτσιδώθηκε, και με άρχισε στα χάδια, καλά ξεκινήσαμε. Στην συνέχεια με ρώτησε αν θέλω πίπα με ή άνευ (παρότι έξω δεν είχε αναφέρει για άνευ). Ζήτησα άνευ. Πήρε μωρομάντηλο, με καθάρισε, και ξεκίνησε μια αρκετά ικανοποιητική (για τέτοιο χώρο) πίπα με παράλληλη περιποίηση της παρέας, και με καλή διάρκεια. Μετά καπελάκι και στάσεις ένα σωρό μιας και σωματικά η κοπέλα προσφέρεται. Λόγω της αρχικής παράκλησης είπα να το τραβήξω λίγο παραπάνω, και η Έλενα δεν έφερε καμιά αντίρρηση. Με τα πολλά ζήτησα πίπα για τελείωμα. Ξάπλωσα ανάσκελα, έβγαλε το καπελάκι και άρχισε την δουλειά. Όταν ήμουν έτοιμος να τελειώσω, μου είπε ξαφνικά «όχι στο στόμα», της είπα γρήγορα «βάλε το χέρι σου τουλάχιστον», αλλά δεν με άκουσε και έτσι είχαμε γενικό κατάβρεγμα, δικό μου, δικό της, στους καθρέπτες κλπ κλπ. Προς τιμήν της δεν είπε τίποτα αρνητικό, απλά έφαγε και 1-2 λεπτά παραπάνω στο καθάρισμα.
Στα συν να αναφέρω ότι καθώς ντυνόμουν την άκουσα έξω να διώχνει κάποιους αλλοδαπούς. Συνολικά αρκετά αξιόλογη συνεύρεση και σίγουρα άνω του συνήθως αναμενόμενου. Η Έλενα δεν με γέλασε, η δοκιμή ήταν πετυχημένη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2012
καλή περίπτωση δείχνει... θα πάω να την κοζάρω... καλή χρονιά!
TYRAEL
08 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Κράτα μικρό καλάθι...Ο Kaloeros την λέει αδύνατη κι ο Bakalis γεματούλα. Στο στανταράκι σου σε βλέπω να (ξανα)καταλήγεις....
mysterious
08 Ιανουαρίου, 2012
Καλά σήμερα η Άννα δεν ήταν το πρωί; Θα την έχουμε στα υπ'οψιν πάντως.
A
Akis30
08 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Προφανώς είναι συνωνυμία, του Bakalis είναι άλλη κοπέλα, είναι και παλιά η κριτική του άλλωστε. Ετούτη είναι σίγουρα πολύ αδύνατη.
Kaloeros
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4