Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 241 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνευρεση με την γνωστη πλεον ιταλλιδα για 2η φορα για μενα!Την πρωτη ηταν ποιο ηρεμη και λιγοτερο βιαστικη.Τουλαχιστον εμαθε λιγα ελληνικα πλεον μιας και δεν μιλαει παρα μονο ιταλλικα...στο σαλοναρισμα ειναι κορυφη και αφηνει και λιγα χαδακια-χουφτωματα αρκει να μην εισαι αποτομος!Σημερα υπηρχε και για πρωτη μερα κατα δηλωση τρατσας και ετερη ιταλλιδα ονοματι Γκαμπριελα η οποια ηταν επισης αξιολογη αν και εμφανως τρακαρισμενη.Στο σαλονι και οι δυο ελεγαν συνεχως "σιγα-σιγα" αλλα αλλιως εγιναν στο δωμα τα πραματα...εισβαλλει η σονια τρεχατη!Γδυνεται βιαστικα λεγοντας σορρυ και αλλα τετοια...ανεβαινει απο πανω και αρχιζει να τριβεται στο στηθος και να κατεβαζει την τριβη ποιο χαμηλα...χουφτωμα τα βυζακια της που ειναι φυσικοτατα και ρουφηγμα ρογων που εδειξε να μην το θελει και πολυ αλλα ευγενικα το ανεχθηκε.Παει για πιπα και της πιανω την λεκανη και την γυρνω 69 οπου την γλυφω επιφανιακα βαζοντας και τον αντιχειρα στο μουνακι της μιας και δεν ειχε κρεμα ακομη.Ανεβαινει απο μονη της πανω και με τις πατουσες στο στρωμα αρχιζει να ανεβοκατεβαινει σαν κομπρεσερ!!!Συναγονιζοταν πιστονι απο V10 Twin Turbo!Εκει τις λεω εγω "σιγα-σιγα" και αφου καθεται τελειως πανω μου με κοιτουσε λαγνα μεν ,απραγη δε...Βγαινει και στηνεται μονη της στα 4 οπου πριν μπω της σκαω αιφνιδιαστικα δυο γλωσσιες στην αλλη τρυπουλα της η οποια ηταν ερμητικα σφικτη και αντιδρα με επιφωνημα εκλπηξης!Αφου μπαινω ξεκινα παλι το κομπρεσερ-πιστονι!Της ριχνω 2 σφαλιαρες στο κωλομερι και τοτε λεει "σιγα-σιγα"!Γελαω δυνατα,της απραζω τα κωλομερια και την σφυροκωπω ως τελους.Με χαιρετα και φευγει τρεχατη οπως μπηκε!Στην εξοδο μου ηταν στο σαλονι οπου με χαιρετησε ποιο φιλικα με φιλι μαγουλατο μαλλον για να το δουν οι αναμενοντες υποψηφιοι...Συμπερασματικα αξιζει για τον μασιφ κωλο της και το αψογο σφιχτο ποδι της.Ειναι γυναικαρα αλλα θα πρεπει να ριξει στροφες στο κοντερ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
necranthemon
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2012
αυτο που μ'αρεσει σ'αυτην ειναι που οταν σε πιπωνει γυριζει
απο μονη της σε θεση 69 για να βλεπεις πιατο το απιστευτο κολι της...δεν υπαρχει
περιπτωσει να μη καυλωσεις ετσι...και ακου φιλε,πηγαινε πολυ πρωι
να το ευχαριστηθεις...
08 Ιανουαρίου, 2012
Όχι Γκαμπριέλα αλλά Ιζαμπέλα. Όντως είναι καινούργια και τη λυπήθηκα σήμερα (όλοι έμπαιναν στη Σόνια). Με την ευκαιρία η Σόνια χάλασε κάπως , έχει γίνει πολύ βιαστική.
08 Ιανουαρίου, 2012
Συμφωνω Akis30 οσον αφορα την βιασυνη της,αλλωστε το τονιζω καθαρα!Μερσι και για την διορθωση...
Σε μενα δεν γυρισε απο μονη της hardcoras αλλα εγω την γυρισα!Οσο για την ωρα,πηγα κατα τις μια και ηταν στα φορτε της!
08 Ιανουαρίου, 2012
06-01-2012 η σωστη Ημερομηνια.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4