Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 236 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Φεύγοντας από την Χριστίνα στο φυλής 71 , και επειδή ακόμα …δεν είχα χορτάσει … συνέχισα την βόλτα ..
Επίσκεψη στο φυλής 80 όπου η τσατσά παρουσίασε ένα ψηλό μωρό (πρέπει να ήταν 1,80 περίπου ) όνομα δεν θυμάμαι , με πολύ καλό σώμα , μικρό βυζάκι (1, 5 - 2 νούμερο ) .
Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα .
Το μοντελε σώμα ήταν μεγάλος πειρασμός … αλλά κάτι δεν μου έκατσε στον τρόπο που κοιτούσε …. Οπότε άκουσα το ένστικτο μου και αποχώρησα ….
Συνέχισα προς φωκαίας που στο 17β (επάνω ) ήταν η Τάνια .
Μέτριο ύψος , μεγαλούτσικη περιφέρεια , με όμορφο στήθος .
Ανακοίνωσε κανονικό πρόγραμμα χωρίς τίποτα extra , αλλά είχε μια ηρεμία και σταθερότητα στον τρόπο ομιλίας , όπου μου κίνησε το ενδιαφέρον και μπήκα να δω…
Ήρθε σχετικά γρήγορα , μιλήσαμε κανένα πεντάλεπτο , δίνει την αίσθηση της κουβέντας με φίλη , μετά μερικά χαδάκια , πέρασμα προφυλακτικού και εναλλαγές στάσεων όπως ακριβώς της ζητούσα … ιεραποστολικό , πλαγιαστό, πισωκολλητό πάνω και κάτω ( ξαπλωμένη ) όπου ήρθε και αυτή η κατάθεση …
Κουβεντούλα 2 -3 λεπτά μετά και αποχώρηση ….
Τίμια πρόταση φαίνετε , όπου λογω των προφυλάξεων που παίρνει τουλάχιστον έχει ο πελάτης λιγότερες πιθανότητες να κονομήσει κάποιο παράσημο … δεν βγάζει όμως αυτό το κάτι …του να θες να την ξεσκίσεις ρε παιδί μου…
Είπε ότι είναι εκεί μετά τις 11 το πρωί …

Γενικά αυτό το Σάββατο ήταν ενδιαφέρον….

Μετά πήγα για σουβλάκια και μπύρα …… τέλεια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια