Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 150 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
τη βερονικη την εχω ξαναπαρει αλκιβιαδου με 20 ευρω και εχω και κριτικη...

εμφανισιακα ειναι η καλυτερη bbw για μενα...
ειναι μουναρα βασικα...

τελειο παχουλο σωμα,σφιχτο,με 5αρες φοβεροτρομερες βυζαρες,κωλαρα θεικη,τελειο δερμα,μοσχομυριστη και με πολλα τατου και πιρσιν...

ειναι σα να χει βγει απο αμερικανικη τσοντα bbw η κοπελα...

επισης εχει ομορφο και γλυκο προσωπο...

την πρωτη φορα στην αλκιβιαδου ηταν ξεπετα,αλλα το χα ευχαριστηθει επειδη μ εφτιαχνε πολυ εμφανισιακα και εγραφα στ @@ μου τα "ελα αγκαπη μου" κτλ...

σημερα στο μεταξι στα 10 ευρω,ηταν καλυτερη μπορω να πω ...

της ειπα οτι την εχω ξαναπαρει και την ειχα στη φιλοφρονηση και στο χαμογελο απ την αρχη,για να την εχω οσο πιο ευδιαθετη μπορω...

εντωμεταξει κανει και ακαποτη στα 10 ευρω πλεον και νομιζω και τελειωτικο!πριν λιγες μερες το ακα το χρεωνε +5 ευρω...

την αρχισα στο χουφτωμα κτλ γιατι πηγαινε κατευθειαν για πιπα...καλουλα πιπα μετα...στησιμο στα 4 και μετα τη γυρισα ιεραποστολικα...
δε μπορουσα να χυσω λογω προηγουμενη καταθεσης και το γυρισα σε μαλακια,ενω μου γλειφε ωραια το πουτσοκεφαλο και χαιδευε @@/κωλο ,ενω εγω ειχα στο ελευθερο χερι τις ΒΥΖΑΑΑΑΑΑΡΕΕΣΣΣΣΣΣ ΤΗΣ!!!!
εχυσα και το τελευταιο μιλιγκραμ,σκουζοντας σαν το μογληΚουλ

απ ολη την παραπανω διαδικασια,μεχρι και το 1ο λεπτο του πισωκολλητου,η βερονικη ειχε μια ικανοποιητικη αν μη τι αλλο συμμετοχη...
μετα ομως την εβλεπα οτι αρχισε να πνιγεται παλι και να μη βλεπει την ωρα να φυγει απ το δωματιο...

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ κι εμενα...συνεχισα να τη γαμαω λυσσασμενος χουφτωνοντας αυτο το θειο κορμι,μ ενα χαμογελο ευτυχιας στα χειλη μου κι οποτε μου λεγε "ελα αγκαπη μου" της πεταγα κι ενα φιλακιΚουλ

σα να τη βιαζα ενιωθα...πραγματικα μετα το πρωτο λεπτο στο γαμησι η κοπελα δειχνει να μην τη χωραει ο τοπος...φοβερη δυσφορια...

περασα πολυ καλα παντως και τωρα με τα 10 ευρω θα την εχω στανταρακι!
στην τελικη κι η τζουλια στο κνιδου,που ειναι η μονη που μπορει να μου καλυψει τις αντιστοιχες καυλες ,δεν προσφερει και τιποτα παραπανω στα 20 ευρω!
ειναι λιγο πιο καλη στο δωματιο,αλλα η μικρη απο εμφανιση σκιζει!

*να πω οτι η βερονικη δεν εχει κανενα σπαστικο υφακι και τη βρισκω συμπαθητικη κοπελα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Βερονίκη
lustforlife
Τιμημένος
82
Πόντοι:
1.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2012
μπηκα σ ενα απ τα κατω δωματια αυτη τη φορα και ηταν πολυ ωραια!και καθαρα...
μονο το σαλονι ειναι θεοσκοτεινοMoney Mouthειδικα οταν μπαινεις απ το φως της μερας,δε βλεπεις την τυφλα σου...κατα τ αλλα ειναι πολυ καλο σα σπιτακι!
07 Ιανουαρίου, 2012
η βερονικα αρχισε απο χωματιανου και εκανε απλο προγραμμα , μετα οταν πηγε διδυμου και αλκιβιαδου αρχισε το ακα και πρωκτικο.............
παντα δεν ειχε καμμια συμμετοχη και βιαζοταν να διεκπαιρεωση το εργο της.......
07 Ιανουαρίου, 2012
σορρυ ξεχαστηκα μετα απο χωματιανου πηγε αδανων και μετα διδυμου και αλκιβιαδου΄
οταν πρωτοξεκινησε την πλασαραν σαν ισπανιδα...............
το καλο με αυτο το θωρηκτό ειναι οτι παρόλο που ειναι ετσι το σωμα της ειναι σφιχτο........
ειναι μια απο της μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου χοντρη που εχω περασει........
08 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το σωμα της ειναι πργματικα σπανιοΚουλτοσο ομορφα χοντρα σωματα δε βρισκεις!
και εχει και βελουδινο μοσχομυριστο δερματακιΚουλαπο που ειναι αληθεια?Χμμμ;
08 Ιανουαρίου, 2012
πολύ ενδιαφέρον ακούγεται... Θα πιτσιλιστεί σύντομα Γλώσσα
08 Ιανουαρίου, 2012
Το μόνο που με έχει κρατήσει από το να γευτώ τα πάχη της, είναι αυτά τα γαμωτατού και τα σκατοπίρσινγκ που έχει ρε γαμώτοΘυμός

Υ.Γ. Ο Μόγλης είπαμε αγκομαχάει, δεν σκούζει ;)

(τα emoticon στα σχόλια είναι καινούρια προσθήκη ή εγώ ήμουν γκαβός τόσους μήνες; Χμμμ;)
Π
Πύρκαυλος
08 Ιανουαρίου, 2012

Γνωρίζει κανείς τις καθημερινές αν είναι εκει και σε ποια βάρδια?
(Updated: 08 Ιανουαρίου, 2012) 08 Ιανουαρίου, 2012

παντως κωλο δεν κανει στο δεκαευρο...ενω αλκιβιαδου εκανε(στο 20ευρο)
(Updated: 08 Ιανουαρίου, 2012) 08 Ιανουαρίου, 2012

την εχω πετυχει και καθημερινες πρωινη...
08 Ιανουαρίου, 2012
Είχε κάνει και ένα πέρασμα από Ελλης 3
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2