Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα απο καταθεση στο Μεταξι συνεχισα ακαθεκτος για το δευτερο γυρο. Ηρθα καρφωτος σε αυτο το σπιτακι για να δοκιμασω τη Βαλερια, αλλα αντι για αυτην η υπηρεσια μου παρουσιασε την Αλισα. Εδω να αναφερω τη χαωδη διαφορα που παρατηρησα σε σχεση με το Μεταξουργειο, εκει μπουλουκια πορνοπακιδων και σομαλοαφγανοκινεζονιγηριανων συνωστιζονταν σε ενα σαλονι γεματο μυρωδιες, εδω ημουν μονος και περιμενα ενω η τσατσα αρωματιζε το χωρο.

Εμφανιση Αλισας: μιλφ, ηλικια γυρω στα 40 ισως και λιγο παραπανω, αρκετα ψηλη για γυναικα, κοντο καστανοξανθο μαλλι, μετριο προσωπο, φροντισμενο σωμα για την ηλικια της, με πολυ ωραιο κωλο αλλα μικρα και χαλαρα βυζια.

Η αναμονη στο δωματιο σαφως μεγαλυτερη απο οτι προηγουμενως στο Μεταξι. Η Αλισα μπηκε στο δωματιο κρατωντας το σωληναριο με την κρεμα. "Κακο σημαδι αυτο", σκεφτηκα, αν και η κοπελα τελικα δεν τη χρησιμοποιησε (εχει και τα καλα του το να εισαι μικροτσουτσουνος Ντροπή ). Οταν τη ρωτησα μου ειπε πως ειναι απο Ρωσια. Ξαπλωσε διπλα μου και ξεκινησε να με χαιδευει και να με φιλαει στο κορμι, ενω εγω φιλουσα το λαιμο της. Κατεβηκε πιο χαμηλα χαιδευοντας και φιλωντας. Ταυτοχρονα ετριβε τα βυζια της πανω στο κορμι μου και κυριως πανω στο καταρτι μου. Με ρωτησε πως θελω την πιπα και ξεκινησε ενα καλο ακαποτο τρομπονι με μπολικη περιποιηση αρχιδιων. Κατα τη διαρκεια της πιπας εγω αρχικα χαζευα την κωλαρα της στον καθρεπτη και μετα αρχισα να παιζω με το μουνακι της, το οποιο εχει αρκετα μεγαλα και κρεμασμενα μουνοχειλα. Εχοντας φτασει κοντα στο αμην της ζητησα να μου περασει σκουφακι και να ερθει καβαλα. Πολυ καλη κινηση και με ζηλο, ενω ταυτοχρονα με καυλωτικες εκφρασεις και αναστεναγμους με εκανε να αναρωτιεμαι αν οντως το ευχαριστιεται τοσο πολυ Εμμμμ . Δευτερη σταση πισοκολλητο, με καλο στησιμο. Στη σταση αυτη την ταλαιπωρησα για αρκετη ωρα, ενω αυτη συνεχιζε με κινησεις της λεκανης και βογγητα την καλη συμμετοχη. Το τελος επηλθε σε ιεραποστολικη σταση (με επισης υποδειγματικο στησιμο) για face to face καταστασεις, καθοτι με τις Ρωσιδες ειμαι πολυ αγαπησιαρης.

Συνοψιζοντας προκειται για πολυ καλη μιλφοπεριπτωση και αν καποιος τη γουσταρει εμφανισιακα δυσκολα θα κλαψει τα λεφτα του. Να μαι καλα και να εχω χρονο και θα την ξαναεπισκεπτω.

Χρονος παραμονης της Αλισας στο δωματιο 15 λεπτα.

Τιμη 20 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2012
δε συγκρινεται το μεταξι με το συγκεκριμενο οικο. ειναι απο τους πιο καθαρους του κεντρου
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1