Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα πέμπτης προς παρασκευή στις 01.50 , πέρσι την άννα την είχα πάρει για το καλό του χρόνου και η χρονιά πήγε μια χαρά , φέτος που πήγα στην αρχή του χρόνου δεν την πέτυχα ,σήμερα που την πέτυχα δεν έχασα την ευκαιρία. η άννα είναι πολωνέζα λεπτή κοντά στο 1.72 και με βυζάρες για το σωματότυπο της.κλασσικά χαιρετούρες και χαμούρεμα στα όρθια μπροστά στον καθρέφτη και ανταλλαγή γλωσσόφιλων, την ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι και της έγλυψα το μουνάκι της ,μετά ξάπλωσα και εγω , άρχισε να με φιλάει στο λαιμό στο στήθος και να κατεβαίνει προς τα κάτω όπου περιποιήθηκε τα αρχίδια για αρκετή ώρα ,μετά για λίγο βυζομαλακία και πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση αυτή απο πάνω όπου της αρέσει να δίνει αυτή τον ρυθμό ενω της έβαζα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της ,θέλω να πώ ότι το μουνί της είναι πολύ στενό και ειδικά σε σύγκριση με τον κώλο της , στήσιμο στα τέσσερα γαμησι για λίγο πισοκωλητά ,μετα βάζει λίγη κρέμα και άρχισα να την γαμάω από τον κώλο δυνατά όπως της αρέσει ενώ χούφτωνα της βυζάρες της , την γύρισα ανάσκελα έβγαλα το προφυλακτικό και αφού γάμησα τα βυζιά της μετά της τα έχυσα.....η άννα είναι στήριγμα έλλειψή άλλον επιλογών.....20 λεπτα σχεδόν στο δωμάτιο ,βέβαια δεν υπήρχε και άλλος πελάτης αλλα και να υπήρχε κάτω απο 15λεπτο δεν έχω κάτσει μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, xubicuz

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2012
Τραγουδάει καθόλου σε πρωινή βάρδι αυτή;
Π
Πύρκαυλος
06 Ιανουαρίου, 2012
όχι πάντα βράδυ...απο 00.00 μεχρι πρωί
07 Ιανουαρίου, 2012
Επέστρεψε η Αννούλα παίδες. Θυμάμαι πριν κανά τρίμηνο που έλεγε πως θα φύγει για Ιρλανδία
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3