Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348327
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πάρκαρα στην οδό Μαμάη.Μου'χε καρφωθεί από χθες το βράδυ να γαμήσω σε δέλο και από το μικρό scouting report που έκανα κατέληξα στη Διδύμου.Μπήκα πρώτα στο 18Α μαζί με έναν αντιτουριστικό πιτσιρικά,ενώ στο σαλόνι περίμενε ακόμη ένας.Η τσατσά επικέντρωσε το βλέμμα της πάνω μου(σακάκι γαρ) και μου είπε τα προγράμματα, δίδοντας έμφαση στο ότι με 20 ευρώ παίζει ελ.στοματικό+τελειωτικό.Βγαίνει η Αντριάννα,επικεντρώνει κι αυτή το βλέμμα της πάνω μου(σακάκι+ομορφάντρας γαρ)προσκαλώντας με χαμογελαστή να περάσω .Αποχωρούμε κι οι τρεις κι ο πιτσιρικάς έξω μου λέει
-Φίλε,δεν υπάρχει η πίπα που κάνει λέμε.
-Ντάξει καλώς,απαντώ εγώ με φωνή 4.
Πάω ένα μπουρδέλο δίπλα, ακολουθεί ξωπίσω μου μπάρμπας 60άρης με δανεική χωρίστρα, στον οποίο κρατώ την πόρτα να μπει(ευγενικός γαρ)και μας παρουσιάζεται σαύρα με το όνομα Λίλα-Λίλη-Λίλιαν something.Έπαιξε τρελλό eye contact του μπάρμπα με την δίδα κι έτσι είπα να αποχωρήσω διακριτικά αποδεχόμενος ότι εδώ η age προηγείται της beauty.
Έξω,αμφιταλαντεύτηκα για λίγο αλλά αποφάσισα να μπω στην Αντριάννα.Μια πιπούλα βρε αδερφέ, τι ψυχή έχει;
Μπήκα,πλήρωσα,γδύθηκα και περίμενα δαγκώνοντάς το.Το δέλο μου φάνηκε αποδεκτά καθαρό,σαλόνι-δωμάτιο.Στην τηλεόραση έπαιζε τσόντα στη μισή οθόνη,χιονομαυρίλα στην άλλη μισή.Οι κάλτσες μείνανε στη θέση τους.
Μπήκε η Αντριάννα. Ψηλή,50+,αποδεκτό κορμί,πολύ πάνω από το μ.ο των συνομίληκών της,με κορσεδάκο κι ωραίο στρινγκάκι.Στήθος-χείλη σιλικόνη αποτυχίας,μαλλί κούρεμα-χρώμα για σύλληψη από την αστυνομία γούστου.Χαμόγελο όμως λαμπερό και καλή διάθεση που ξεχείλιζε από το γεια σου.Ξαπλώνω,έρχεται κοντά μου νιαουρίζοντας και αναδύεται μια γλυκιά μασχαλίλα.Αρχίζει τα φιλάκια στο στήθος, το πρόσωπό και τ'αρχίδια μου λέγοντάς μου ζουζουνιές,ως να ήταν εκείνη ο Pepe le Piu κι εγώ η Penelope the pussycat.Μου έβαλε καπότα αφού με ρώτησε κι άρχισε την πίπα.Σ'ότι έκανε έβγαζε Μμμμμμμμ ηχητικά εφέ κι εγώ μάταια έψαχνα το τηλεκοντρόλ να πατήσω το mute.Η πίπα μια χαρά δεν μπορώ να πω και μαστοράτη, αλλά η αιμάτωση δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει κατηγορία στην κατάσταση της πούτσας μου από "μελάτη" σε "τέντα".Γύρισμα στα 4,χουφτώματα στην υπέροχη σλάβικη επιδερμίδα του κώλου της(βελούδο ο κώλος της θείας λέμε), μπες-βγες για λίγο και μετά πίπα μέχρι χυσίματος,όπου δεν με άφηνε να τραβηχτώ,λέγοντάς μου με την πούτσα μου στο στόμα της "κόλλησε,κόλλησε"!!!(άσχετο,όσο δυνατά κι αν ρεύομαι,ποτέ δεν κατάφερα να μιλώ και να ρεύομαι ταυτόχρονα,αυτό σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή).
Με ρωτούσε διάφορα πράγματα καθώς ντυνόμουν,πάντα ζουζουνιάρικα και χαμογελαστά. Μου κανε εντύπωση στην τύπισσα η καλή της διάθεση κι η φιλική της συμπεριφορά.Μιλάμε δε για γυναίκα που έχει σίγουρα συμπληρώσει ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα κάνοντας αυτή τη δουλειά.Μπράβο της.
Φεύγοντας με περίμενε στην είσοδο για να με ξεπροβοδίσει και να διώξει τον μαύρο που μπήκε κρατώντας κράνος.
Περπατώντας στην Αχαρνών, σε 20 περαστικούς είδα μία μονάχα Ελληνίδα κι αυτή γριούλα.
Είχα παρκάρει στην οδό Μαμάη μα ο lithin σε μπουρδέλα δε γουστάρει να μαμάει.
Λεφτά να'χω για κανά στούντιο.
-Φίλε,δεν υπάρχει η πίπα που κάνει λέμε.
-Ντάξει καλώς,απαντώ εγώ με φωνή 4.
Πάω ένα μπουρδέλο δίπλα, ακολουθεί ξωπίσω μου μπάρμπας 60άρης με δανεική χωρίστρα, στον οποίο κρατώ την πόρτα να μπει(ευγενικός γαρ)και μας παρουσιάζεται σαύρα με το όνομα Λίλα-Λίλη-Λίλιαν something.Έπαιξε τρελλό eye contact του μπάρμπα με την δίδα κι έτσι είπα να αποχωρήσω διακριτικά αποδεχόμενος ότι εδώ η age προηγείται της beauty.
Έξω,αμφιταλαντεύτηκα για λίγο αλλά αποφάσισα να μπω στην Αντριάννα.Μια πιπούλα βρε αδερφέ, τι ψυχή έχει;
Μπήκα,πλήρωσα,γδύθηκα και περίμενα δαγκώνοντάς το.Το δέλο μου φάνηκε αποδεκτά καθαρό,σαλόνι-δωμάτιο.Στην τηλεόραση έπαιζε τσόντα στη μισή οθόνη,χιονομαυρίλα στην άλλη μισή.Οι κάλτσες μείνανε στη θέση τους.
Μπήκε η Αντριάννα. Ψηλή,50+,αποδεκτό κορμί,πολύ πάνω από το μ.ο των συνομίληκών της,με κορσεδάκο κι ωραίο στρινγκάκι.Στήθος-χείλη σιλικόνη αποτυχίας,μαλλί κούρεμα-χρώμα για σύλληψη από την αστυνομία γούστου.Χαμόγελο όμως λαμπερό και καλή διάθεση που ξεχείλιζε από το γεια σου.Ξαπλώνω,έρχεται κοντά μου νιαουρίζοντας και αναδύεται μια γλυκιά μασχαλίλα.Αρχίζει τα φιλάκια στο στήθος, το πρόσωπό και τ'αρχίδια μου λέγοντάς μου ζουζουνιές,ως να ήταν εκείνη ο Pepe le Piu κι εγώ η Penelope the pussycat.Μου έβαλε καπότα αφού με ρώτησε κι άρχισε την πίπα.Σ'ότι έκανε έβγαζε Μμμμμμμμ ηχητικά εφέ κι εγώ μάταια έψαχνα το τηλεκοντρόλ να πατήσω το mute.Η πίπα μια χαρά δεν μπορώ να πω και μαστοράτη, αλλά η αιμάτωση δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει κατηγορία στην κατάσταση της πούτσας μου από "μελάτη" σε "τέντα".Γύρισμα στα 4,χουφτώματα στην υπέροχη σλάβικη επιδερμίδα του κώλου της(βελούδο ο κώλος της θείας λέμε), μπες-βγες για λίγο και μετά πίπα μέχρι χυσίματος,όπου δεν με άφηνε να τραβηχτώ,λέγοντάς μου με την πούτσα μου στο στόμα της "κόλλησε,κόλλησε"!!!(άσχετο,όσο δυνατά κι αν ρεύομαι,ποτέ δεν κατάφερα να μιλώ και να ρεύομαι ταυτόχρονα,αυτό σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή).
Με ρωτούσε διάφορα πράγματα καθώς ντυνόμουν,πάντα ζουζουνιάρικα και χαμογελαστά. Μου κανε εντύπωση στην τύπισσα η καλή της διάθεση κι η φιλική της συμπεριφορά.Μιλάμε δε για γυναίκα που έχει σίγουρα συμπληρώσει ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα κάνοντας αυτή τη δουλειά.Μπράβο της.
Φεύγοντας με περίμενε στην είσοδο για να με ξεπροβοδίσει και να διώξει τον μαύρο που μπήκε κρατώντας κράνος.
Περπατώντας στην Αχαρνών, σε 20 περαστικούς είδα μία μονάχα Ελληνίδα κι αυτή γριούλα.
Είχα παρκάρει στην οδό Μαμάη μα ο lithin σε μπουρδέλα δε γουστάρει να μαμάει.
Λεφτά να'χω για κανά στούντιο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Pinakidas
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Τϊποτα σουβλάκια θα 'χανε παραγγείλει και τον διώξανε για επίδειξη...
Η Αντριάννα ήταν μιλφάρα μέχρι πριν 2 χρόνια, μετά ξαφνικά έσπασαν τα πλαστικά και δεν κολλιέται με τίποτα...
Κάτσε να ανέβω και θα σε ξεναγήσω εγώ δεόντως, που θα βγάλεις και κακό όνομα στα μαγαζιά παλιοστουντιάκια ;)
Το δίδυμο Αντριάννα - Αλιονα είναι ότι καλυτερο υπάρχει στην πιάτσα αυτη τη στιγμη στο στοματικο και νομιζω γενικότερα σε μπουρδελα.
Τα περι γλωσσόφιλων που πήρε το μάτι μου σε προηγουμενες κριτικές τα θεωρώ γραφικούς ενθουσιασμούς.
Νομιζω πως θα έπρεπε να γράφεις περισσότερες κριτικές, εν αναμονη και των περιοριστικών μέτρων τους ΜΦΚ...
Οι δικές μου κριτικές δε θα υπόκεινται σε περιορισμούς,έχω πλάτη τον αντμιν λέμε.
Δεν λέω καλά τα στούντιο που συνηθίζεις να πηγαίνεις, αλλά και τα μπουρδέλα έχουν και αυτά τη δική τους χάρη. Ειδικά σε εσάς εκεί κάτω, όπου υπάρχουν και μπουρδέλα underground. Εμείς οι πάνω δεν έχουμε τέτοια, θα μπορούσες ίσως να πεις ένα από αυτά που σου θυμίζει μπουρδέλο από άλλες εποχές αλλά καμιά σχέση με τα δικά σας.