Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 221 10
Μπουρδέλα
234316
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
ο αυθεντικος μπουρδελιαρης ειναι αυτος που η πρωτη κ η τελευταια του φορα ηταν σε μπουρδελο..ετσι κ εγω ειμαι οριτζιναλ..καθαροαιμος..εφτασα φωκαιας κατα τις 11 αφου ειχα βολταρει σε ολη την φυλης κ ειχα ριξει κ ενα κανονιασμα σε μια βουλγαρα που βρωμαγαν τα ποδια της...σπαστικη η φυλης νομιζουν οτι ειναι κατι μεταξυ χολιγουντ κ λας βεγκας κ θελουν κ 20αρι την στιγμη που το πανεμορφο μεταξουργειο προσφερει τεχνη k φιλοσοφια με μονο 15.τσατσοι πορνατζιδες μεινστριμ προδοτες φυλης-ιωτες ..ενιωθα σκατα κ παρηκμασμενος οπως οφειλει να νιωθει καθε μπουρδελιαρης,οι αληθινες τσαρκες γινοντε σολο κ οχι με παρεα,ειχα κ χανγκ οβερ απο την προηγουμενη κ σκεφτομουν οτι μετα απο την βολτα δεν θα εχω λεφτα για καμια "κοκα κολα" την πρωτοχρονια..μπηκα στο μπουρδελο κ βγηκε η τσατσα παρουσιαζωντας μια ξανθια ρωσσιδα ουτε που θυμαμαι πως την λεγαν την πουτανα κοντα στο 1,70 με ωραιο μαζεμενο σωμα κ πορνοφατσα καπου κοντα στα 22-25.μπηκα γδυθηκα ξαπλωσα.καλο τσιμπουκι ακαποτο κ χτυπηματα της γλωσσας στην μεση του καβλιου ηθελα να χυσω στα 5λεπτα αλλα σκεφτηκα την μανα μου να μαγειρευει κ μου περασε.την γαμισα απο μπροστα κ εκανε κατι γελοιες γκριματσες αρχισε κ την κουβεντα φαση γιναμε φιλοι-δεν νιωθω που με γαμας.. "κανεις γυμναστικη???"ποσο χρονων εισαι?" υπηρχε κ το οψιον να χυσεις στα βυζια της εβγαλα καποτα κ αυτη ξαπλωσε καθετα στο πεος μου.."μην με λερωσεις τα φας ξυλακι!" εχυσα, καπακι εβαλα into the gore bureau of disgust k thn εκανα εφαγα κ σουβλακι γυρο κοτοπουλο
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
- "ηθελα να χυσω στα 5λεπτα αλλα σκεφτηκα την μανα μου να μαγειρευει κ μου περασε". Έπεσα.
Με εκφραζει
Μια απορια: Αφου υπηρχε οψιον να χυσεις στα βυζια, γιατι σου ειπε "τα φας ξυλακι"
Εξαιρετική!