Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Ιβάνα την έχω πάρει άλλες 2-3 φορές. Δηλαδή τι την έχω πάρει... μόνο πίπα και χύσιμο στο στόμα της!
Αυτή την φορά είχα αποφασίσει να την πηδήξω κιόλας!

Η Ιβάνα (για όσους δεν την ξέρουν) είναι από Τσεχία, καμιά 37άρα χρονών (μπορεί και παραπάνω) με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, γλυκό πρόσωπο, κοντά ξανθά μαλλιά. Στο δωμάτιο σε βάζει στο ανάσκελο και αρχίζει να σε περιποιείται γλύφοντας τις ρόγες σου και ταυτόχρονα με τις δικές της ρόγες να χαϊδεύει το καβλί! Έτσι έγινε και σήμερα. Σιγά-σιγά προχώρησε προς τα κάτω κι άρχισε την πίπα. Γαμάτη πίπα, μου αρέσει πολύ. Ρίχνει φτύσιμο, κάνει deepthroat, σλουρπ-σλουρπ με τα σάλια και τα υγρά της πούτσας μου... γαμάτη!
Όμως, ήθελα να την πάρω. Την σταματώ λοιπόν και μου βάζει λάστιχο. Στήνεται στα 4, καλό στήσιμο, και αρχίζω το σφυροκόπημα. Κραυγούλες ηδονής, κάποια λογάκια "έτσι μωρό μου, όλο μέσα" και τέτοια. Τελικά δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο οπότε άραξα πάλι ανάσκελα, έβγαλα την καπότα και με ρούφηξε μέχρι το τέλος. Το καλό είναι ότι μόλις έχυσα δεν τραβήχτηκε αμέσως, συνέχισε το ρούφηγμα για λίγο ακόμα και μετά μαλακία με το χέρι της (βέβαια δεν έβγαινε τίποτε άλλο, με είχε στραγγίξει!).

Τίμιο το 20άρι λοιπόν. Μόνο και μόνο για την πίπα της δηλαδή. Στα υπόλοιπα τίποτα το σπουδαίο.
Ναι, θα ξαναπάω! Τέτοιες πίπες λίγες κάνουν.

Υ.Γ. Επίσης με καβλώνει που μου μιλάει στον πληθυντικό!!! Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Μ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2011
"Υ.Γ. Επίσης με καβλώνει που μου μιλάει στον πληθυντικό!!! Χαμόγελο"

Θεωρεί εσένα και τον πούτσο σου διαφορετικά άτομα τύπε ;)
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1