Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 166 10
Μπουρδέλα
214475
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πρώτη φορά που γράφω εδώ, αν και παρακολουθώ το site χρόνια. Η Σόνια ήταν η κοπέλα στην πρωϊνή βάρδια. Πολλοί έχετε γράψει γι'αυτήν και την συμπεριφορά της, και γι'αυτό μέχρι και σήμερα δεν είχα πάει μαζί της. Αλλά η εμφάνισή της ήταν τέτοια που δεν μπόρεσα ν'αντισταθώ. Όμορφο, έκφυλο πρόσωπο, όμορφα μάτια, πολύ ωραίο και μεγάλο στήθος, και γενικότερα, πολύ ωραίο στήσιμο. Μπήκα στο δωμάτιο, που είναι μικρό αλλά καθαρό, και περίμενα. Με το που μπήκε με ρώτησε αν θέλω στοματικό με ή χωρίς. Της είπα χωρίς κι αυτή με ρώτησε αν είμαι καθαρός, κι αν έχω πλυθεί. Πάντα πηγαίνω καθαρός και σέβομαι την κάθε κοπέλα που είναι σ'αυτόν τον χώρο και κάνει αυτή τη δουλειά. Αρχίζει κι αυτή ένα καλό στοματικό και με περιποίηση στις μπάλλες. Είχα αρχίσει να υποψιάζομαι οτι η όλη φάση πάει για φιάσκο. Πάω να της πιάσω το στήθος και μου λέει, έχεις κρύα χέρια, πρέπει να προσέχω το στήθος μου, μπορεί να χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο και τέτοια. Προσπαθώ να μην ξενερώσω και την αφήνω να συνεχίσει το στοματικό. Την ξαναρωτάω αν μπορώ να τις γλύψω τις ρώγες κι αυτή μου λέει με προσοχή. Και μόλις πάω να την ακουμπήσω, τινάζεται πίσω και μου λέει, δεν το καταλαβαίνεις οτι βάζεις και δόντι;! Αν θέλετε παντρευτείτε να κάνετε οτι θέλετε με τη γυναίκα σας, εγώ παίρνω 20 ευρώ και κάνω αυτά που λέέι το πρόγραμμα! Καλά λέω από μέσα μου, η κοπέλα έχει μείνει σε άλλες εποχές. Τουλάχιστον μπορώ να σε γλύψω; Και έρχεται από πάνω για 69 και ξεκινάμε. Η κοπέλα δεν κατέβαζε απολύτως τίποτα. Εντελώς στεγνή και αποστειρωμένη. Αφού κάτσαμε έτσι για λίγο, της λέω να κάνουμε και λίγο σεξ, οπότε έρχεται από πάνω μου, χωρίς πάλι κάτι το ιδιαίτερο. Κάπου εδώ αρχίζει να φωνάζει και η τσατσά. Την βάζω πάλι να μου γλύφει τις μπάλλες και μετά αλλάζουμε σε πισωκολλήτό, οπού η τσατσά άρχιζε να χτυπάει πόρτα, έτσι βγαίνω και τελειώνω στο στόμα της και η κοπέλα φεύγει αμέσως χωρίς καν να γυρίσει να με κοιτάξει, μ'ένα απλό γειά. Δεν είμαι κανένας χάλιας εμφανισιακά, ούτε ερωτέυομαι τις κοπέλες αυτών των σπιτιών, ούτε θέλω να έχω social time μαζί τους, ούτε έχω απαιτήσεις απ'αυτές. Απλά επειδή έξω οι περισσότερες είναι τραγικές ηλίθιες και απαιτητικές χωρίς κανέναν προφανή λόγο, έχω επιλέξει να κάνω σεξ στα σπίτια αυτά. Πιστεύω οτι υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις(όπως η Νταϊάνα από Αλκιβιάδου 16, top στην κατηγορία των milf), αλλά θεωρώ οτι κάποιος θα πρέπει να πάει με την Σόνια, τουλάχιστον μια φορά. Εγώ θα το σκεφτώ πολύ για να πάω και δεύτερη. Και τα 20 ευρώ, κοπελιά, δεν τα βρήκα στον δρόμο και μου'ρθε ξαφνικά να τα δώσω σε'σένα. Δεν τα κλαίω βέβαια, αλλά δεν τα'χα και για πέταμα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2011
Αυτήν την ατάκα περί γάμου που χρησιμοποιούν κάποιες πουτάνες ,και που παλιότερα την χρησιμοποιούσαν οι ελληνίδες ιερόδουλες κατα κόρον, όσες φορές την έχω ακούσει δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με εκνευρίζει.Έπρεπε να της πεις και εσύ με την σειρά σου να πάει σπίτι της με τα εγγόνια της αν δεν θέλει να γαμηθεί όπως πρέπει.Άστην έτσι όπως κάνει κανένας δεν θα μπαίνει σε λίγο μέσα και θα ψάχνει πάλι για νέο σπίτι.
professorx
28 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Γειά σου professorx, με την ωραία φωτο του Lovecraft. Προσωπικά, διαβάζω τις κριτικές από'δω, μετά πηγαίνω να δω πως είναι με την κοπέλα, αν φάω φόλα δεν ξαναπηγαίνω στην συγκεκριμένη, και τις υπόλοιπες τις κρατάω για στάνταρ. Που και που, βέβαια, θέλω να δοκιμάζω και κάτι διαφορετικό, και γι'αυτό πήγα και σ'αυτήν σήμερα.
T
Tonerifik
05 Ιανουαρίου, 2012
Ειναι "εντελως στεγνη" ,επειδη μαλλον εχει μπει στην εμμηνοπαυση και εχει αρχισει η κολπικη ξηροτητα, αν και το υπολοιπο σωμα αντιστεκεται στο χρονο...
orinosleon
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3