Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 77 10
Μπουρδέλα
83733
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
..Ενα ονομα..Μια ΙΣΤΟΡΙΑ!!!Τι να πω ρε παιδια...Τα εχω Χαμενα!!Θα προσπαθησω να πω την ΠουτανοΕμπειρια μου για τη Νικολ την γαλλιδα που την εχω ξανα Γαμησει πανω απο 5-6 φορες στην Αν.Γεωργιου 4 και μου αρεσε πολυ στο Σεξ αλλα τωρα με Απογειωσε.Λοιπον εχουμε και λεμε,Γαλλιδα Μιλφαρα με Βυζαρες γυρω στο 5 νουμερο,ψηλη ξανθια με ωραιο σωμα αλλα πλαδαρο λογω ηλικιας,πρωην στριπτητζου σε Λουξεμβουργο,Βελγιο και Ελλαδα,αλλα με διαθεση 20αρας.Αρχισα με Αρμεγμα των Βυζων της,συνεχισε με ακαποτη Πιπα ολο Καυλα και στη συνεχεια της εκανα ενα καταπληκτικο γλειφομουνι οπως μου ειπε οπου την εγλειφα ποση ωρα και της εβαζα και λιγο δακτυλο στην 'πισω εισοδο'.Συνεχισαμε με πλαγιαστο 69 οπου κοντευα να Χυσω και την σταματησα και μου φορεσε την καποτα και την πηρα πισοκολλητα αλλα δεν αντεξα πολυ..και μου εκανε ενα Χριστουγεννιατικο δωρακι..να Τελειωσω μεσα στο στομα της οπου με στραγκιξε στην κυριολεξια και μου ειπε οτι μονο για μενα το εκανε αυτο!!!..Κλεινω την ΜπουρδελοΠουτανοΠεριπετεια μου για το 2011..Πετυχημενα!!!!Ευχαριστω πολυ Νικολ Χρονια πολλα καλες γιορτες...........
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2011
Φίλε η Νικόλ μετακόμισε στο Σαπφούς 5 από το Σαπφούς 7;
T
tromeros
30 Ιανουαρίου, 2012
Nαι φιλε...αλλα αλλαζουν αρκετες φορες,οποτε παρε κανα τηλ.προτου πας!!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 86473
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2