Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πηγαινοντας στον πανω οικο γ να βρω το τσουλακι ονοματι Ελενα επεσα σε 1 αλλη μουνα τη Γκαμπριελα! Εντυπωσιακο γκομενετο αλλα επειδη δεν ηθελα να ρισκαρω και δεν ειχα κ πολυ χρονο την εκανα γ το ισογειο σπιτακι να δοκιμασω τη γιαννα! Τον τιτλο τον εβαλα γ τον εξης λογο! Καθως μπηκα στο ισογειο η ξυνομουρα τσατσα μου παρουσιασε 2 κοπελες! Τη Γιαννα κ τη Βικτωρια! Εκει την πατησα γτ επελεξα τη Γιαννα νομιζοντας οτι ειναι η ξανθια κ οχι η καστανη! Τεσπα! Μπαινω στο οχι καθαρο δωματιο διοτι κυριοι καφροι οσοι διαβαζετε καλο ειναι πριν πατε να καταθεσετε τον οβολο σας καλο ειναι να αλλαζετε καλτσουλες! Εζεχνε! Μυριζα το φανελακι μου με το αποσμητικο γ να μην πεθανω εκει μεσα! Συνεχιζω! Ξαφνικα ανοιγει η πορτα κ μπαινει η Γιαννα η οποια δεν μου αρεσε εμφανισιακα! Γουστα ειναι αυτα! Ειπα να μην την προσβαλλω κ να ζητησω την αλλη κοπελα! Μην καρφωθουμε κιολας! Κουλ Γ την εμφανιση δεν περιγραφω την ξερετε ολοι! Οσο αναφορα την συμμετοχη της! Ητανε πολυ καλη! Φιλια, χαμουρεματα,δαχτυλιασματα δεν ειπε οχι σε τπτ! Ξαφνικα πηγε να το γραπωσει ασκουφωτο αλλα τη διεκοψα! Περασε προφυλαξη κ αρχισε 1 παρατεταμενο τρομπονι καλο μπορω να πω! Στην αρχη ημουν ντουρος! Οταν πηγαμε να ξεκινησουμε το σεξακι κ την εβαλα απο πανω μονο κ μονο το θεμα της εμφανισης με χαλασε κ αρχισα να εχω πτωση! Το καταλαβε κ ειπε απο μονη της να γυρισουμε στα 4! Γυρισμα λοιπον βαραω κ λιγη μαλακια γ να ξαναερθει στα ισια του κ βουρ απο πισω! Να πω κ κατι αλλο που δεν το εχει αναφερει νομιζω κανεις! Η κοπελια ειναι ψιλοπηγαδακι! Ξεκινησα να πιεζω αλλα κ παλι ειχα πτωση ηθικου! Κ τοτε ανελαβε δραση! Αρχιζε να κοπανιεται με μανια στο πουτσο μου! Με μανια ομως! Γ κανα 10 λεπτο! Μεχρι που καταφερα με τα χιλια ζορια να καταθεσω 1 μικρη ποσοτητα σπερματος! Οταν εγινε αυτο χτυπησε κ η τσατσα την πορτα! Η κοπελα με καλυνηχτισε μου ειπε χρονια πολλα κ ο καθενας πηρε το δρομο του! Σουμα! Δεν ξαναπαω οχι λογω συμμετοχης/υπηρεσιων! Απλα δεν μου αρεσε! Εφυγα κ ειχα 1 κενο! http://www.youtube.com/watch?v=c_DZe7t1gog Κουλ Αυτα απο μενα! Καλα γαμησια να χετε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
machinehead 7
Σεβαστός
41
Πόντοι:
2.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2011
"Να πω κ κατι αλλο που δεν το εχει αναφερει νομιζω κανεις! Η κοπελια ειναι ψιλοπηγαδακι! "

Νομίζω ότι ο n.smirni76 είχε αναφέρει ότι είχε βάλει σχεδόν όλο το χέρι του μέσα...
Π
Πύρκαυλος
29 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μνήμη ελέφαντα.....
29 Δεκεμβρίου, 2011

Γαμα τα τυπε Νεα Σμυρνη! Με εχουν καψει οι μπυρες! χαχα!
29 Δεκεμβρίου, 2011

Σε πλήρη εναρμόνιση με το μουνί ελεφαντίνας της συγκεκριμένης ;)
Π
Πύρκαυλος
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4