Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 198 10
Μπουρδέλα
237556
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
η επίσκεψη έγινε σήμερα στις 17.40 , όταν ανέβηκα η τσα τσά ειπε οτί κάνει ισπανικό και κώλο...την είδα όταν βγήκε απο το δωμάτιο για να την δούμε γιατί ο συναγωνιστής που την γαμούσε ζήτησε να την ξαναπάρει και η μικρή φώναξε την τσα τσα για να της δώσει και άλλο προφυλακτικό , σκέφτηκα που να περιμένω για το δεύτερο γύρο και έφυγα , όμως κατεβαίνοντας της σκάλες κάτι με έτρωγε(μεσα στο παντελόνι μου )ξανανέβηκα πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο και άρχισα να ξεντύνομαι, η Εμμανουέλα είναι μελαχρινό πιπίνι με μακρυά ίσια μαλλιά αρκετά λεπτή με μικρό στήθος(πως στο διάολο θα έκανε ισπανικό ) αλλά κωλαράκι για πολλά γαμήσια. ,όταν ήρθε στο δωμάτιο μου είπε μωρό μου τι ωραίο άρωμα είναι αυτό και με αρχίζει στα όρθια γλωσσόφιλα ενώ εγώ της έβγαλα το σουτιέν της και της χούφτωνα μουνί και κώλο , στο δωμάτιο έχει μια ξύλινη καρέκλα και μια πολυθρόνα , την πήγα εκεί της έβγαλα το στρινγκ την έβαλα να καθίσει με ανοιχτά τα πόδια όπου ακουμπούσαν στα μπράτσα της πολυθρόνας και άρχισα να της γλύφω το μουνί ενω με το δάχτυλο μου της γάμαγα το κωλαράκι της , ολο αυτο το σκηνικό κανα 4λεπτο μου είπε η σειρά μου , σηκώθηκα όρθιος και στην κυριολεξία ανέβηκα πάνω της αφου αυτη ήταν σχεδόν ξαπλωμένη στην πολυθρόνα και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της αφου πρώτα τον έφτυσε δυο φορές , τον εξαφάνισε τελείως ,τον έβαζε πολυ βαθια στο στομα της ενω τον έβγαζε και τον χτύπαγε στην γλώσσα της , μου είπε να πάμε στο κρεβάτι μου ειπε να ξαπλώσε και συνεχισε να με φιλαέι στο στόμα στο λαιμό και ξανά απο κάτω όπου τίμησε και τα αρχιδια ,μετα και αφου ακόμα δεν μου είχε περάσει το προφυλακτικό άρχισε να τρίβει το μουνάκι της πάνω στον ορθωμένο πούτσο μου για μερικά δευτερόλεπτα και ξαφνικα κάνει μια κίνηση και χώνει τον πούτσο μου στο υγρο μουνι της , πάγωσα και την έσπρωξα απότομα και ενω κάποια εκατοστά του πούτσου μου είχε εισχωρήσει στο μουνί της , με ρώτησε γιατί μωρό μου δεν σου αρέσει και συνέχισε με έχεις καυλώσει και είμαι και καθαρή.....της είπα οτι μου αρέσει αλλα μόνο οταν έχω μόνιμη σχέση και όχι με αυτήν(την αλήθεια η καρδούλα μου την ξέρει αφου δεν θα πώ ψέμματα οτι το πουτανάκι με είχε καυλωσει και εμένα απίστευτα)της είπα να μου φορέσει το προφυλακτικό και την πήρα στα όρθια ενω συχρόνος της εβαζα δυο δάχτυλα στον κώλο , μετα την εστησα στα τέσσερα και μπήκα κατευθείαν στον κώλο της και την γάμαγα βίαια και δυνατά ενώ της τραβούσα τα μακρυά μαλλιά της ,ενω αυτη φώναζε ναι ετσι ετσι σκίσεμε, δεν αντεξα πολυ βγηκα απο μεσα της εβγαλα το προφυλακτικό και απο αποσταση αναπνοής την έχυσα στην κωλοτρυπίδα της....δεν κουνήθηκε καθόλου παρά μου έδωσε ένα μωρομάντυλο και μου είπς ετσι όπως με έκανες τωρα σκουπισεμε.....τρελό γαμήσι με την μικρή αλλα με έβαλε σε πόλλες σκέψεις το περιστατικό που έγραψα ποιο πάνω....την ρώτησα αν δουλευει καθε μερα και μου απάντησε οτι δουλεύει πρωινά συνήθως στο φυλής 92 ,μεγάλο ξεκωλο αλλα.....τα συμπεράσματα δικα σας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού