Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 105 10
Μπουρδέλα
190152
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εσκασα μυτη κατα τις 01:30 σημερα....χτες βραδυ δηλαδη.....
Δεν θα πω πολλα επειδη σε κριτικη παρακατω ο SPEED ειναι κατατοπιστικοτατος...και ειναι ο λογος που πηγα και εγω για
να τα δω απο κοντα!
Αλινα λοιπον..πανω απο 1,65 σιγουρα,καλο σωμα και ωραια επιδερμιδα επισης...ειναι οντως κοντα στα 40...μπορει και λιγο παραπανω,
φατσα με αφησε αδιαφορο..αλλα δεν ειναι ασχημη...ειναι πως να το πω??...σαν να γαμας οντως την γειτονισα,την θεια σου,την μανα του φιλου που τις εχεις αχτι.......
Υπηρεσιες απλες(20 ευρω)...φιλακια στο σωμα...γλυψιμο @@...ισπανικο...ανεση χρονου μου ειπε...καλη πιπα αλλα δεν την χρειαστηκα επειδη με ειχε κανει τουρμπο πριν με τα χαδια τις...το μονο που με χαλασε λιγο ειτανε η υπερβολικη νομιζω χρηση κρεμας...αλλα και παλι στα 4 που τελειωσα εχεις την αισθηση του μου νιου...
Χωρος και δωματιο αρκετα καλα...τσα2 δεν ειδα...
Περασα καλα και θα επισκεφτω παλι στο μελλον αν ψαχνω για Milf....
Thnks SPEED για την κριτικη σου που με εκανε να παω βολτα απο εκει και να περασω πολυ ωραια.....
Δεν θα πω πολλα επειδη σε κριτικη παρακατω ο SPEED ειναι κατατοπιστικοτατος...και ειναι ο λογος που πηγα και εγω για
να τα δω απο κοντα!
Αλινα λοιπον..πανω απο 1,65 σιγουρα,καλο σωμα και ωραια επιδερμιδα επισης...ειναι οντως κοντα στα 40...μπορει και λιγο παραπανω,
φατσα με αφησε αδιαφορο..αλλα δεν ειναι ασχημη...ειναι πως να το πω??...σαν να γαμας οντως την γειτονισα,την θεια σου,την μανα του φιλου που τις εχεις αχτι.......
Υπηρεσιες απλες(20 ευρω)...φιλακια στο σωμα...γλυψιμο @@...ισπανικο...ανεση χρονου μου ειπε...καλη πιπα αλλα δεν την χρειαστηκα επειδη με ειχε κανει τουρμπο πριν με τα χαδια τις...το μονο που με χαλασε λιγο ειτανε η υπερβολικη νομιζω χρηση κρεμας...αλλα και παλι στα 4 που τελειωσα εχεις την αισθηση του μου νιου...
Χωρος και δωματιο αρκετα καλα...τσα2 δεν ειδα...
Περασα καλα και θα επισκεφτω παλι στο μελλον αν ψαχνω για Milf....
Thnks SPEED για την κριτικη σου που με εκανε να παω βολτα απο εκει και να περασω πολυ ωραια.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2011
Χαιρομαι που βοηθησα! Να εισαι καλα συναγωνιστη!
S
SPEED
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1