Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 294 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στις 02.20
Για να το ξεκαθαρίσω η Τζουλιαννα ειναι η γνωστή Αννα/Ιλονα/Τζουλια αλλα την γραφω σαν Τζουλιαννα γιατι ετσι την παρουσίασε η τσα τσα.
Τι να πεις για αυτο το κορίτσι την εχω πάρει πολλές φορές ,ειναι λεπτή με φοβερό κώλο και απίστευτα στητά μεσαία βυζιά που δένουν αρμονικά με το σωματότυπου της και φυσικά τρομερές ματάρες.
Ενω στο σαλόνι έκανε οτι δεν με ξέρει ,με το που ηρθε στο δωμάτιο με αγκάλιασε με φίλησε στο μάγουλο και μου ειπε χρονιά πολλά και γιατί χάθηκα :thinkingΛύπηεχω πάει πολλές φορές),ανέβηκε απο πάνω μου χωρις να βγάλει το μαύρο στρινγκ της και άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου , μετά μετακινήθηκε λίγο ποιο πάνω ώστε τα βυζιά της να είναι ακριβός πάνω απο τα χείλη μου όπου τα πιπίλισα για αρκετή ώρα , εκεί ανταλλάξαμε και δυο τρία γλωσσόφιλα και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό στο στήθος και κατέβαινε προς τα κάτω έχοντας συνεχώς τα μάτια της με το λάγνο βλέμμα της καρφωμένο πάνω μου , άρχισε να περιποιείται τα αρχίδια μου ενω έγλυφε κατά μήκος τον πούτσο μου χωρίς να γλύφει το κεφάλι(δεν κάνει ελεύθερο στοματικό , όπως και κρίμα δεν δίνει την υπέροχη κωλάρα της)πέρασμα προφυλακτικού με το δικό της στυλ (το βάζει στο στόμα της και στο τοποθετεί χώρις να χρησιμοποιεί χέρια)πίπα πολύ καλή και βαθιά , την γύρισα σε στάση 69 όπου έγλυψα τόσο το μουνάκι της όσο και το κωλαράκι της , δάχτυλα δεν αφήνει να της βάλεις , πρώτη στάση με αυτή από πάνω όπου θέλει να δίνει τον ρυθμό ,ενω οταν κάνει πίπα και σε φιλάει έχει καρφωμένα τα μάτια της πάνω σου ,στο γαμήσι της αρέσει να κοιτάει στον καθρέπτη(έχει μια ωραιοπάθεια , καλά κάνει το αξίζει) δεύτερη στάση στα τέσσερα γιατί πρέπει να απολαύσω την υπέροχη κωλάρα της άρχισα να την γαμάω δυνατά γιατί ξέρω ότι της αρέσει και αυτή φώναζε ποιο δυνατά ποιο δυνατά ενώ συνέχισαι να κοιτάζεται στον καθρέπτη και έριξε απο μόνη της δυο τρις ξυλιές στα κωλομέρια της , την γύρισα σε ιεραποστολική στάση όπου την ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω στα βυζιά της(παλιά το ανακοίνωνε στο πρόγραμμα στο σαλόνι τώρα όχι),απάντησε ναι και έτσι ήρθε το τέλος. Άξιζε που περίμενα σχεδόν 45 λεπτά για να έρθει στο δωμάτιο .Έκατσα 15 λεπτά χωρίς να χτυπήσει η πόρτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζουλιάνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, xubicuz

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2011
σου δινει γλωσσοφιλα και 69 επειδη σε ξερει;
26 Δεκεμβρίου, 2011
τυπε εμενα προχθες που της ειπα για 69 μου λεει οχι...της λεω δε θα σε γλειψω...μου λεει δε μπορω καθολου...γιατι,τι εχεις? της λεω...και μου πε οτι της ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και λιποθυμαει!χαχαχα

ειναι μεγαλο μαλακισμενο η κοπελα...
26 Δεκεμβρίου, 2011
θεωρώ πως ναι ,την πρώτη φορα που ειχα παεί μαζι της πριν απο δυο χρονια δεν μου εδινε....
παιζει ρολο πιστευω οτι παντα ειμαι και καθαρος μπανιαρισμενος και με της τσιχλες μου.........
26 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ πάντως τις έχω κόψει όσες κάνουν απλό πρόγραμμα. Περίεργες κοπέλες...
Π
Πύρκαυλος
26 Δεκεμβρίου, 2011
Οντως φιλτατοι η συγκεκριμμενη ειναι με τις ωρες της οποτε της καβλωσει κανει παπαδες αλλα αν βαριεται σου την σπαει αρκετα(φολα τελειως δεν ειναι ,αλλα ενω περιμενεις κατι καλο οπως αλλες φορες αμα δεν ειναι στα πανω της σε ξενερωνει πολυ).Οσο για τα γλωσσοφιλα κλπ ψιλοδινει καποια (οχι τελειως γλωσσοφιλα βεβαια -προς το πεταχτο θα ελεγα παει).Εμενα για να καταλαβαιτε που την εχω παρει αρκετες φορες,με τελευταια φορα κανα 20ημερο πριν ηταν αρκετα τυπικη δηλαδη τα κλασσικα που κανει τπτ ιδιαιτερο.Το πιο "extreme" ας το πουμε που μου ειχε προτεινει απο μονη της παλιοτερα αν και δεν το ανακοινωνει στο σαλονι ηταν για ακαποτο στοματικο και ομολογω οτι με αιφνιδιασε αλλα αρνηθηκα ευγενικα....Γι αυτο σας λεω ειναι με τις ωρες της.
Υ.Γ Τωρα σχετικα με το αν ειναι η καλυτερη για safe sex στη Φυλης εγω θα διαφωνησω καθως θεωρω πως υπαρχουν πολυ καλυτερες πχ Χριστινα αλλα ακομα και η Γιαννα απο Φωκαιας αν την θες για απλα πραγματα(και δεν κανεις ακαποτα,τελειωτικα κλπ)και παλι ειναι το κοριτσακι πολυ πιο δεκτικη σε ολα και σιγουρα πιο σταθερη στην αποδοση της.
26 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μαλλον δεν κατάλαβες καλα δεν είπα οτι ειναι η καλύτερη για safe sex,αυτο που εννοούσα είναι οτι απο της κοπέλες που κάνει απλο πρόγραμμα δηλ οχι ακα κωλο ειναι η καλύτερη...
27 Δεκεμβρίου, 2011
ξερεις ομως τι γινεται ρε νεα σμυρνη,τα εξτρα που σου δινει δε πρεπει
να τα γραφεις γιατι θα παει κι'αλλος να ζητησει και θα φαει πορτα...
27 Δεκεμβρίου, 2011
Καταλαβα πως το εθεσες αλλα και παλι πιστευω οπως και πολλοι εδω μεσα που την εχουν παρει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο στη Φυλης...βεβαια αυτα ειναι και προσωπικες αποψεις του καθενος απλα κουβεντα να γινετε....
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8