Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
197288
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Περνάμε ύστερα από τσάρκα από το Φωκαίας 25Β...Ρωτάω την κοπέλα από που είναι και μου λέει από τα Κάτω Πατήσια...
Δίνω το μπλε εισιτήριο, και περνάω στο δωμάτιο. Καθαρός χώρος, με κα(υ)λόγηρο, πλένο χέρια και πούτσο. και περιμένω την κοπέλα...
Με γδύνει, παίζει λίγο μαζί μου...κάνει μια μέτρια προς καλή πίπα, όχι όμως τη διάρκεια που ήθελα...Με ρωτάει αν θέλω να ξεκινήσουμε, της λέω ότι θέλω να συνεχίσει το τρομπόνι...
Ξεκινάμε, αυτή από πάνω, με γλύφει παντού, στο λαιμό στα μάγουλα...
Αλλάζουμε στάση, εγώ από πάνω, και ξεκινάει το σφυροκόπιμα...βλέπω ότι είναι εύκαμπτη, οπότε βάζω τα πόδια της στον ώμο μου...Κάποι στιγμή τελείωσα...
Εμεινα 4-5' επιπλέον, εγώ είχα ξανακαυλώσει εν τω μεταξύ...
Καλά ήταν...
Δίνω το μπλε εισιτήριο, και περνάω στο δωμάτιο. Καθαρός χώρος, με κα(υ)λόγηρο, πλένο χέρια και πούτσο. και περιμένω την κοπέλα...
Με γδύνει, παίζει λίγο μαζί μου...κάνει μια μέτρια προς καλή πίπα, όχι όμως τη διάρκεια που ήθελα...Με ρωτάει αν θέλω να ξεκινήσουμε, της λέω ότι θέλω να συνεχίσει το τρομπόνι...
Ξεκινάμε, αυτή από πάνω, με γλύφει παντού, στο λαιμό στα μάγουλα...
Αλλάζουμε στάση, εγώ από πάνω, και ξεκινάει το σφυροκόπιμα...βλέπω ότι είναι εύκαμπτη, οπότε βάζω τα πόδια της στον ώμο μου...Κάποι στιγμή τελείωσα...
Εμεινα 4-5' επιπλέον, εγώ είχα ξανακαυλώσει εν τω μεταξύ...
Καλά ήταν...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
Quasimodo
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού