Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 131 10
Μπουρδέλα
166717
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Αφού προηγήθηκε κατάθεση στην Κάρμεν στην Διδύμου, ήρθα να καταγαμήσω και την Αλίνα. Η Αλίνα είναι γύρω στα 25-28 όπως την έκοψα( μπορεί και παραπάνω), ξανθιά Ρουμάνα με λίγα κιλάκια παραπάνω. Σε καμμία περίπτωση κοντή.
Μπήκε στο δωμάτιο και πιάσαμε την κουβέντα, πολύ επικοινωνιακή, ύστερα άρχισε τα προκαταρκτικά της και ξεκίνησε μία μέτρια ακάποτη πίπα. Μετά ανέβηκε από πάνω μου και αρχίσαμε το σεξ, όπου ήταν πολύ καλή, κουνήματα καλά και ωραίες κραυγούλες. Στην συνέχεια ιεραποστολικά, εδώ και αν έδωσε ρεσιτάλ. Στο τέλος μου έβγαλε την καπότα και την έχυσα στο σώμα της. Με απορία με ρώτησε πόσα παιδιά θα κάνεις εσύ, γιατί έβγαλα μεγάλη ποσότητα με σπέρματος. Που να ήξερε ότι πριν 10 λεπτά είχα ξανακαταθέσει.
Στο μέλλον μπορεί να ξανατιμηθεί.
Μπήκε στο δωμάτιο και πιάσαμε την κουβέντα, πολύ επικοινωνιακή, ύστερα άρχισε τα προκαταρκτικά της και ξεκίνησε μία μέτρια ακάποτη πίπα. Μετά ανέβηκε από πάνω μου και αρχίσαμε το σεξ, όπου ήταν πολύ καλή, κουνήματα καλά και ωραίες κραυγούλες. Στην συνέχεια ιεραποστολικά, εδώ και αν έδωσε ρεσιτάλ. Στο τέλος μου έβγαλε την καπότα και την έχυσα στο σώμα της. Με απορία με ρώτησε πόσα παιδιά θα κάνεις εσύ, γιατί έβγαλα μεγάλη ποσότητα με σπέρματος. Που να ήξερε ότι πριν 10 λεπτά είχα ξανακαταθέσει.
Στο μέλλον μπορεί να ξανατιμηθεί.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού