Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από βόλτα σκέτη αποτυχία στο "Μετάξι" (πολλά μαγαζιά κλειστά,πολλοί μπάτσοι γύρω-κάτι έπαιζε στο κέντρο..)και επειδή δεν είχα διάθεση να σκάσω εισητήριο για στούντιο....μου ήρθε στο μυαλό,η κριτική του φίλου n.smirni76 για το εν λόγω μαγαζί και την κορασίδα....Αν και δεν τον ξέρω προσωπικά...έχω θετική εικόνα,οπότε βασιζόμενος στα λόγια του,την έκανα για Κων/λεως 166β.Με το που σκάω μέσα,φεύγουν 2 τύποι,ένα παλικάρι περνάει στο δωμάτιο και λέμε τις καλησπέρες με την τσατσά...Η Εύα μου λέει είναι....α οκ λέω,δείχνωντας όμως πως δεν την ξέρω....Μισό μου λέει...σε ελάχιστο χρόνο,τσουπ η δικιά σου....λεπτό,χαμογελαστό,περιποιημένο κορίτσι, οκ λέω,θα περάσω.....Μπαίνω,πλένω τα εργαλεία στον νηπτήρα και περιμένω την κυρία...Πολύ δεκτική σε χάδια - φιλιά,γλυψίματα,σε πολλά σημεία...Με το που πέρνει αμπάριζα και φτάνει κάτω,ξεκινά με αρχιδοπεριποίηση - γλύψιμο κορμού...και τσουπ τον πέρνει στο στόμα...ούτε πρόλαβα να πω βάλε καπότα...Βλέπεις το συγκεκριμένο το έχει στο πρόγραμμα,αλλά εμένα η τσα δεν μου το είπε...μόνο για το 20άρικο έκανε λόγο,όταν ρώτησα.....
Να μην πολυλογώ,ήμουνα που ήμουνα στην τσίτα,με το πίπωμα τα βλέπω όλα...τη σταματάω,περνάει σκούφο με το στόμα... και από μόνη της,στήνεται στα 4.
Μπουκάρω..και η κατάθεση δεν αργεί....Από μόνη της γυρνά και μου αφαιρεί τη σακούλα,πάει και πλένεται...χαιρετούρες κτλ κτλ
Τίμια συναλλαγή,που πιθανά να είχε και άλλα θετικά αν έδινα χρόνο και δεν ήμουν τόσο καυλωμένος.....καθαρή κοπέλα,δεκτική.Επίσης το μπουρδελάκι περιποιημένο και στο σαλόνι και στο δωμάτιο.Γενικά,πολύ θετική εικόνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
Σεβαστός
48
Πόντοι:
1.300
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού