Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 130 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
κατα τις 2 με εβγαλε ο δρομος μου απο την ιασωνος και εκανα το ΛΑΘΟΣ και ειπα να δοκιμασω την καρλα την καβλα...
και λεω το λαθος γιατι κατι τετοιες σαπιες δεν πρεπει να απολαμβανουν τα ωραια μας λεφτα κια εξηγώ.
δινω τα 15€ και μπαινω στο δωματιο γδυνομαι και περιμενω αλλα για κακη (καλη?) μου τυχη χτυπαει το τηλεφωνο και επρεπε να γυρισω σπιτι (γιατι δεν ειχα αυτοκινητο και πηρα ενως φιλου που ηθελε να του το γυρισω).. οποτε ντυνομαι βγαινω εξω και παω στην τσατσα και της λεω οτι πρεπει να φυγω και να μου δωσει τα λεφτα (η καρλα ηταν ακομα στο δωματιο με αλλον) η τσατσα μου λεει οτι αφου κλεισει η πορτα δεν μπορω να παρω φραγκο (!!!) κατι το οποιο ειναι μαλακια γιατι το εχω κανει 3-4 φορες για διαφορους λογους...

και ξαφνικα βγαινει η καρλα, η οποια δεν ηξερε οτι ειχα περασει στο δωματιο και μου λεει:
-ελα θα περασεις??

της λεω το σκηνικο και ξαφνικα μου λεει οτι την πηρα ματι απο την τρυπα (την οποια εχω παρατηρησει αλλα σπανια κοιταω ποσο μαλλον τωρα που καλα-καλα δεν προλαβα να γδυθω) και οτι με ειδε οτι τελειωσα με μαλακια...

1)πως με ειδε απο την τρυπα ενω γαμιοτανε?
2)αφου δεν ηξερε οτι περασα (ειχε μπει στο δωματιο οταν εδωσα τα λεφτα) πως με αναγνωρισε
3)και να το εκανα (που ειληκρινα δεν το εκανα) με ποιο δικαιωμα δεν μου επιστρεφει τα λεφτα μου εφοσον δεν μπηκε καν στο δωματιο????
4)και να το εκανα εφοσον η τσατσα απο την αρχη δεν τα εδινε γιατι μου λετε μαλακιες και δεν μου λετε οτι μου ΚΛΕΨΑΤΕ 15€ να τελειωνουμε???

αποτελεσμα: επειδη ο φιλος περιμενε στο δρομο και ηθελε το αμαξι για την δουλεια του αυριο (πραγμα το οποιο ξεχασα και ειναι μαλακια μου) αφου τσακωθηκα κανα 5λεπτο αναγκαστικα να φυγω και να της αφησω τα λεφτα (!!!!)

και φευγοντας μου λεει η καρ(ιο)λα οτι πληρωσες μπηκες αφου φευγεις ειναι σαν να το καναμε. (ακου θρασσος!!)
οποτε αφου την "γαμησα" ανεβαζω και κριτικη!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2011
πραγματικα και μη χειροτερα
20 Δεκεμβρίου, 2011
μεγαλη καριολα η τσατσα.........μαυρισμα και να μην ξαναπατησει κανεις εκει!!!τι να πω ρε πουστη!!!!οσο για την καρλα δεν μου κανει εντυπωση!!!παντως δεν εχουν και καθολου μυαλο να σκεφτουν οτι ετσι χανουν πελατες!!!εγω προσωπικα μετα απο αυτο που επαθες απο μακρια θα ειμαι σ αυτο το μπουρδελο!!δεν μπορω να μας περνουν για μαλακες!
20 Δεκεμβρίου, 2011
γιατί πατάτε το πόδι σας σ΄ αυτά τα μαγαζιά που δουλευουν αυτά τα ζώα ?
20 Δεκεμβρίου, 2011
Αφού δεν σου είπε ότι την πήρανε και τα σκάγια μέσα από την τρύπα, πάλι καλά Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
20 Δεκεμβρίου, 2011
Εγώ θα έφερνα την αστυνομία.Σοβαρά.Οκ, αν είναι μία φορά ντροπή μου, είναι δέκα αυτών! Παιδιά, μην ξαναπατήσει κανείς σε τέτοια σπίτια με τέτοια άτομα.Μεγάλες πουτάνες...
20 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κι εγω δεν ξαναμπαινω σ αυτο το μπουρδελο...
21 Δεκεμβρίου, 2011
To σκηνικό με το «μάτι», το έχω ξαναδιαβάσει. Δεν θυμάμαι λεπτομέριες (πότε, σε ποιό μπουρδέλο, από ποιόν). Την έχεις ξαναβάλει την κριτική; Γιατί βλέπω και παλιά ημερομηνία.
J
jopino
21 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Την είχε γράψει στην "Ημερήσια ενημέρωση".
Π
Πύρκαυλος
21 Δεκεμβρίου, 2011
ok το τσιμπησανε το 15ρι.... τωρα νουμερα φατε μονο μπιχλες... πακια κλπ
22 Δεκεμβρίου, 2011
και να μην ξαναπατησεις δεν τους νιαζει ειμαι σιγουρος πως αν αυτο το σκηνικο γινοταν φυλης η εστω καπου αλου εκτος απο ιασωνος θα ειχες παρει τα λεφτα σου.....
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2