Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη έγινε Κυριακή βράδυ στις 23.30 , πάει πολύς καιρος απο την τελευταια φορα που πηγα με την Ευα ,τοτε σεν εκανε ουτε ακα ουτε τελειωτικο ,επειδη μου αρεσει πολυ σαν κορμι οταν εμαθα οτι ποια τα εχει προσθεσει στο προγραμμα 3 φορες που περασα απο το μαγαζι ειχε ρεπο , χθες την πετυχα ,η ευα ειναι 27 χρονών εχει υψος κοντα στο 1,72 ξανθια μαλια καρε με φρατζα ,στητο βυζακι με ρογες που καυλωνουν στο δευτερολεπτο και ειναι ετοιμες να σου βγαλουν το ματι ,τι ακομα εχει αλλαξει απο την τελευταια μου επισκεψη εχει κανει σολαριουμ και εχει αδυνατίσει κανα 2 κιλα , συνήθως ολες παχαίνουν γιατι αρχιζουν τα σουβλακια....αυτη εχασε ,οταν ηρθε στο δωματιο με πετυχε να πλαινω τον πουτσο μου στον νιπτήρα(παντα το κανω και ας ειμαι παντα μπανιαρισμένος) ηρθε απο πισω μου χαμογελασε και αρχισε να μου χουφτωνει τον κωλο και να με φιλαει στην πλατη ,ενω μολις πλύθηκα με σκουπισε η ιδια με χαρτι υγειας ,αρχισα να της πιπιλιζω της ρογες που αμεσως εγιναν καγκελο ενω της δαγκωνα ελαφρώς κατι που της αρεσει.....την εστησα στα τεσσερα την εβγαλα το στριγκακι και αρχισα να της γλυφω το πεντακαθαρο και άτριχο μουνακι της καθώς και την κωλοτρυπίδα της, περριτο να αναφέρω οτι ειναι παντα πεντακαθαρη και μοσχομυρίζει , το μονο αρνητικό αν και δεν δινει γλωσσοφιλα τα αποφευγει συνηθος πινει....αφου την εγλειψα κανα 5λεπτο μου ειπε να ξαπλωσω και εβαλε το ενα ποδι της πανω στο κρεβατι για να μου δειξει ολο καμαρι της νεες την ψιλοτακουνες γοβες της και εδειχνε ενθουσιασμένη , αρχισε να με φιλαει στο λαιμο και στο στηθος και κατέβαινε ολο και ποιο κατω μεχρι που τον πηρε ολο στο στομα της , η πιπα της δεν ειναι βαθια ουτε μαο εγλυψε αρχιδια αλλα ειναι καλη με σωστη χρηση χεριου , περασμα προφυλακτικου και την εστησα κατευθειαν στα τεσσερα οπου ξερει να περνει πολυ ωραια σταση , αντεχει το δυνατο γαμησι αλλα κραυγουλες σπανια βγαζει , μετα την γυρισα ιεραποστολικο οπου πηγα να της κοψω της ρογες απο το δαγκωμα αλλα της αρεσε και συνεχιζα ,οταν καταλαβα οτι ηρθε η ωρα να τελειωσω εβγαλα το προφυλακτικο αυτη ψαπλωσε πλαγιαστα στο κρεβατι και αρχισε να με ρουφαει πολυ γρηγορα μεχρι που εχυσα στο στοματακι της , σηκώθηκε πλύθηκε και αφου μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο με καληνύχτισε , στο δωμάτιο καθισαμε σχεδον 20 λεπτα μιας και ήμουν ο τελευταιος πελατης ,ενω μου ξεκλείδωσε η τσα τσα για να φυγω επεσα φατσα με φατσα με την αννα που ερχοταν για την βαρδια της και μου εκανε παραπονακια γιατι εχω καιρο να παω.....ακομα να σημειώσω οτι πια εχει μαθει και καταλαβαίνει(η ευα)αρκετα καλα τα ελληνικα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια