Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη σήμερα στην Έμμα, λίγο απρογραμμάτιστη καθότι προηγούνταν η Ιονέλα, αλλά λόγω ρεπό της, τελικά έγινε αλλαγή προγράμματος.

Αλλαγή προγράμματος και όχι πλάνου μιας που η Έμμα ήταν στην fucking list για λίγο αργότερα όμως.

Η Έμμα είναι μια Ρουμάνα λίγο διαφορετική από τις άλλες. Παρότι είναι αρκετά έκφυλη αν την παρατηρήσεις λεπτομερώς, επιφανειακά δεν σου γεμίζει το μάτι για πουτάνα, παρά για μια φιλήσυχη νοικοκυρά. Για να δώσω πιο ακριβές στίγμα την παρομοιάζω με τις γκόμενες που δεν σου γυαλίζουν με την πρώτη, αλλά μέσα από την παρέα που θα κάνεις μαζί της σε λίγες μέρες θα θέλεις να την σκίσεις σαν τρελός, δεν ξέρω πόσοι μπορούν να καταλάβουν αυτή την παρομοίωση.

Μέτρια στο ανάστημα λοιπόν, βυζάκι μάλλον μικρό, ελαφρώς πεσμένο αλλά καλό, κολάρα κόλαση και βελούδινη επιδερμίδα. Ηλικία λίγο αδιευκρίνιστη την κάνεις από 25 έως 29.

Πέρασα με το απλό των 30 ευρώ, σε λίγο νάσου το μωρό, ήθελε κουβεντούλα στα αγγλικά και δεν της χάλασα χατίρι. Σε λίγο τα πρώτα πεταχτά φιλάκια στο στόμα γίνανε παθιασμένα γλωσόφιλα, σε ένα μανιώδη ρυθμό, ενώ το άτακτο δακτυλάκι μου επιχειρούσε την πρώτη διείσδυση στην πίσω τρυπούλα της.

Με αυτά και με αυτά λοιπόν ο πούτσος μου έγινε καντάρι και αυτή άρχισε να μου τον πιάνει δυνατά, ενώ στο μεταξύ τα χέρια μου ήταν στην κολάρα της που από την καύλα είχε μπιμπικιάσει.

Συνέχεια στο κρεβάτι , ξάπλα εγώ, ενώ αυτή περνά προφυλακτικό ξεκινώντας μια απίθανη πίπα και συνεχίζοντας με εξωφρενικό καραμπαλίκινγκ που όμοιο του ομολογώ ότι δεν έχω δεχθεί. Ταυτόχρονα το μεσαίο μου δάχτυλο είχε ήδη μπει ολόκληρο στην πίσω τρυπούλα της δεχόμενο μάλιστα τις συσπάσεις του πρωκτού της, καταλαβαίνοντας ότι όχι μόνο απλά το ανεχόταν αλλά το γουστάριζε κιόλας. Ο χρόνος ειλικρινά ήθελα να σταματήσει κάπου εκεί γιαυτό και όταν μου ζήτησε να ανέβει από πάνω μου την παρακάλεσα να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο και η παράκληση μου εισακούστηκε.

Όταν ανέβηκε από πάνω όντας στο φουλ καυλωμένη, κουνήθηκε πολύ δυνατά, το είχε, έκανε και βαθιά καθίσματα ώστε να τον φάει όλον, και όταν η αποστολή της είχε ολοκληρωθεί, από μόνη της συνέχισε αυτό που με ξετρέλανε, την πίπα δηλαδή με το υγρό καραμπαλίκινγκ. Το συνέχισε για πολύ ώρα και κάπου εκεί ίσως να ερχόταν το τέλος, αλλά κρατήθηκα και δεν το μετάνιωσα μιας που το στήσιμο στο πισοκολητό που της ήταν τέτοιο, ώστε μου έδωσε την ευκαιρία να την σφυροκοπήσω πολύ δυνατά και να χύσω μέσα στη μουνάρα της με κραυγές.

Φιλάκια πολλά μετά , μιλήσαμε αρκετά για αυτήν για τη δουλειά της και με αποχαιρέτησε λέγοντας μου ότι με περιμένει το συντομότερο δυνατόν.

Και κάπως έτσι θα γίνει μιας που μια φορά δεν είναι αρκετή με αυτό το κορίτσι, αργά η γρήγορα θα το ανακαλύψουν και οι υπόλοιποι, εγώ ήμουν από τους λίγους τυχερούς που το ανακάλυψα σχετικά νωρίς.

Η κοπέλα φυσικά συστήνεται και να μου το θυμηθείτε ότι αν αντέξει στους ρυθμούς που απαιτεί η δουλειά της θα εξελεγχθεί σε μια από τις κορυφαίες.

Ένα αστέρι γεννιέται.

Πολύ προσοχή στην τσατσά προσπαθεί να σε βάλει σε ακριβά προγράμματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Έμμα
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια