Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δευτέρα βράδυ, λίγο μετά τις 10. Τελείωσα στην δουλειά, και σκέφτηκα να πάω μια τσάρκα μέχρι το εκκλησάκι μπάς και βρώ την Εβελίνα για μια επαλήθευση, αλλά δεν δούλευε.
Δεν είχα πολύ όρεξη για τσάρκα αλλά ούτε και πολλή ώρα στη διάθεσή μου αλλά από την άλλη, με έτρωγε ο κώλος μου. Αποφάσισα να πάω στην Κατεχάκη να βρώ την Εμμα για τρίτη φορά σε περίπου ένα μήνα.
Για κάποιο λόγο, η τύπισα αυτή μου κάνει κλικ και θεωρώ ότι θα περάσω καλά μαζί της μια και τις δύο πρώτες φορές έφυγα από εκεί μέσα σφυρίζοντας…
Όταν έφτασα, η Έμμα ήταν με πελάτη αλλά ξέροντας περί τίνος πρόκειται, πέρασα κατ ευθείαν στο δωμάτιο. Η τσατσά μου την έσπασε βέβαια ζητώντας για ακάπωτο 69 το 70αρι ακατέβατα. Δεν είχα διάθεση να μαλώσω, και το έσκασα… αλλά σκέφτηκα ότι τα καλά σχόλια στο internet, τελικά γυρίζουν boomerang…
H Έμμα εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά και το ρίξαμε στη κουβέντα, τα χάδια και τα φιλιά για κανα δεκάλεπτο. Η φωνή της βραχνή, μου ομολόγησε ότι πέρασε ένα κρυολόγημα την περασμένη εβδομάδα που την διέλυσε μια και δούλευε τα πρωινά και σε άλλο μαγαζί για να καλύψει την απουσία μιάς άλλης κοπέλας… Δεν ρώτησα λεπτομέρειες..
Είχε έρθει η ώρα για αμοιβαίο γλείψιμο. Ξεκίνησα εγώ και ομολογώ ότι δεν ήθελα να σταματήσω καθώς ένοιωθα τα μπούτια της να τρέμουν από ευχαρίστηση. Σε λίγο ήρθε η σειρά της να ανταποδώσει και το έκανε αργά, υγρά, βαθειά χωρίς χέρια… και με περιποίηση των δορυφόρων για αρκετή ώρα.
Τον σκούφο μου τον φόρεσε με το στόμα, σύρθηκε επάνω μου, γλύφοντας όλο το κορμί μου και με καβάλησε με το στόμα της κολημμένο στο δικό μου. Τρίφτηκε επάνω μου αρκετή ώρα με τα μάτια κλειστά σαν να το απολάμβανε και ίσως να το απολάμβανε γιατί οι ρόγες της είχαν γίνει πέτρα, και εγώ της χάιδευα τα βυζάκια και το διασκέδαζα αφάνταστα.
Είχε σχεδόν περάσει το μισάωρο. Λίγο η αναδουλειά της Δευτέρας, λίγο η ενοχή για το 70άρι που πήρε από ένα καλό πελάτη, ούτε λόγος για να βιαστούμε να τελειώσουμε…
Την γύρισα στα τέσσερα για να απολαύσω για μια ακόμη φορά την υπέροχη θέα της απίστευτης κωλάρας της… Της ζήτησα να στηθεί κάθετα στο κρεβάτι με τα χέρια σε έκταση, έτσι ώστε να έρθει το μουνάκι της μπροστά, και η θέα ήταν μυθική… Κανα πεντάλεπτο ακόμα την σφυροκοπούσα όρθιος δίπλα στο κρεβάτι αρπαγμένος από τις χειρολαβές, κι αυτή έσπρωχνε προς τα πίσω ζητώντας κι άλλο με τις φωνές της, που έπνιγε στο μαξιλάρι…
Τελικά κατέθεσα μέσα σε κραυγές και βογγητά… Το σκηνικό ήταν surreal… Πρέπει να ακουγόμασταν μέχρι το σαλόνι.
Ξελαχανιάσαμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, μου έδωσε ένα τελευταίο φιλί και σηκώθηκε να ντυθεί στα γρήγορα γιατί το κουδούνι της πόρτας είχε ήδη χτυπήσει 3-4 φορές και στο σαλόνι ακούγονταν φωνές συναγωνιστών…
“Hope to see you again soon” μου είπε φεύγοντας από το δωμάτιο.
Σίγουρα θα ξαναπάω… Μόνο που την επόμενη φορά, λέω να μπω με το τριαντάρι για να τεστάρω τα νερά….
Η τσατσά αν και μου την έσπασε, πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν ευγενική και το κυριότερο, το μαγαζί, τα δωμάτια και τα σεντόνια είναι καθαρά…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Έμμα
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια