Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
http://www.youtube.com/watch?v=1mxaA-bJ35s
"Oh, Susie Q, Baby I love you, Susie Q."

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Αν και λάτρης των γλυκών, αισθησιακών-ερωτικών κοριτσιών, κατά καιρούς με στοιχειώνουν εικόνες πρόστυχων πορνών, που θέλουν πολύ πούτσο για να στρώσουν. Είχα πολύ καιρό την Σούζυ στη λίστα με τις πρόστυχες πόρνες και σήμερα είχε φτάσει η στιγμή που θα μετάνιωνε για τις κάβλες που μου είχε προκαλέσει (τελικά μετάνιωσα εγώ βέβαια, αλλά τι να κάνουμε...win some, lose some). Μαζί με την σούζυ δούλευε και η Λάουρα, το όμορφο ξανθό πιπινάκι. Η Σούζυ είναι μία ψηλή ξανθιά πρόστυχη πόρνη με πλαδαρό σώμα, μεσαίου αναστήματος βυζιά και αφράτη κωλάρα η οποία είναι επίσης πλαδαρή. Ανακοινώθηκε βασικό και για τις 2 κοπέλες και πέρασα στο δωμάτιο, αφού είχα επιλέξει τη σούζυ (μπράβο μαλάκα!)

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ – ΔΡΑΜΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
Όταν μπήκε η σούζυ στο δωμάτιο με βρήκε στο νιπτήρα να πλένω τα χέρια μου. Με συνεχάρη για την πρωτοβουλία μου και αφού έβγαλε τα βρακιά της ξάπλωσε στο κρεβάτι. Χαρούμενος εγώ με την καλή διάθεση και κοινωνικότητα που έδειξε, τελείωσα γρήγορα με το πλύσιμο και σύρθηκα στο κρεβάτι σαν χέλι, με σκοπό να γλύψω το κορμί της. Αμ δε! Η σούζυ με σταμάτησε με ευγενικό τρόπο, αφήνωντας παράλληλα ελάχιστα περιθώρια για φιλιά στη συνέχεια της συνεύρεσης. Ευτυχώς είχα ψιλοκαβλώσει από το πρόστυχο ύφος της και υπάκουσα χωρίς αντίρρηση στις υποδείξεις της.

Αφού ξάπλωσα, μου φόρεσε καπότα και ξεκίνησε μία πραγματικά πολύ αστεία-κακή πίπα, σαν αυτές που βλέπεις στις τσόντες (μάλλον ο σειρινάκης της τα μάθε). Χρησιμοποιούσε πολύ χέρι και ήταν παράλληλα δυνατή και γρήγορη. Στη διάρκεια του στοματικού κάβλωνα πιο πολύ βλέποντας την κωλάρα και την προστυχόφατσά της στον καθρεύτη, παρά με την τεχνική της, η οποία ήταν για κλάματα. Σε κάποια φάση επιχείρησα να φιλήσω λίγο τους μηρούς της, αλλά με σταμάτησε λέγοντας μου ότι γαργαλιέται (λόγω δουλειάς, είμαι πάντα ξυρισμένος. Ήμουν σαν κώλος μωρού...και σε αφή, αλλά και σε σχήμα...χαχαχα). Η διάρκεια της πίπας ήταν μεγάλη και όταν επιτέλους τελείωσε, έβαλε μία γενναία δόση αλοιφής και αφού με ρώτησε πρώτα, ξάπλωσε ανάσκελα για την έναρξη της γ’(γάμα) πράξης.

Η αίσθηση ήταν κακή, αφού η ποσότητα της αλοιφής ήταν υπερβολική. Επιπλέον, είχε βάλει τις πατούσες της (οι οποίες είναι τεράστιες, λόγω ύψους βέβαια) πάνω στις γάμπες μου ακινητοποιώντας με εν μέρει, ώστε να μην παλινδρομώ πολύ (γνωστό πουτανίστικο κόλπο). Σε προσπάθεια μου να φιλήσω λίγο τα βυζιά της, με σταμάτησε αμέσως λέγοντας μου: «Τι τα θέλεις τα φιλιά τώρα; (γελώντας...)». Επίσης και σε χουφτώματα δεν ήταν και τόσο δεκτική (ελαφρώς βέβαια), ενώ είχε βάλει τα χέρια της στις ώμους μου, για να με κρατά σε απόσταση. Να πω σ’αυτό το σημείο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι ήμουν ευγενικός, με καλή διάθεση, χιούμορ...δεν είμαι ούτε βρωμιάρης (ούτε πούστης, ούτε κομμουνιστής...Α ρε αθάνατε ΠΥΡΑΥΛΕ!!) και μπορώ άνετα να κουμαντάρω το βάρος μου, που ούτως η άλλως είναι πολύ μικρό. Στη φάση αυτή είχα ξενερώσει πολύ και έτσι την γύρισα για πισωκολλητό. Η σούζυ στήθηκε καλά, αρχίζοντας όμως να κουνά με αντίθετο ρυθμό την λεκάνη της. Την σταθεροποίησα με δύναμη, για να καταλάβει ότι στη στάση αυτή κάνω κουμάντο εγώ κι όχι αυτή. Αν και η αίσθηση ήταν κακή, το θέαμα ήταν πρόστυχο και ωραίο συγχρόνως και μετά από ένα 5 λεπτο σφυροκόπημα τελείωσα. Η Σούζυ ντύθηκε, με αποχαιρέτησε με χαμόγελο και αποχώρησε.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Δεν θα τη χαρακτήριζα ως ξεπέτα, θα τη χαρακτήριζα επαγγελματία όσον αφορά την προσωπικη της υγιεινή και την επαφή της με τον πελάτη, αλλά παράλληλα επαγγελματία με κακή τεχνική. Κακό τσιμπούκι, κακό γαμήσι εν ολίγοις. Μέγα αρνητικό ήταν το γεγονός ότι δεν με άφησε να γλύψω βυζί. Για πρόσωπο και λαιμό το καταλαβαίνω, για στήθος όμως το θεωρώ απαράδεκτο. Στα αρνητικά επίσης συγκαταλέγω το γεγονός ότι είναι πολύ πλαδαρή, με τάση συσσώρευσης επιπλέον λίπους. Στα θετικά συγκαταλέγω την προστυχιά (για τους λάτρεις του pse, σε εμένα δρα κατά διαστήματα όπως είπα), το χαμόγελο και την άνεση της απέναντι στο χρόνο.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
http://www.youtube.com/watch?v=kS90gE_CXuM

"Σούζυ των φτηνών καλλυντικών (αλλαντικών για τη δικιά μας...)
Σούζυ με τα χίλια λόγια των περαστικών
Σούζυ με τα όνειρα των περιοδικών"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Σούζι
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2011
Τελικα οτι γιαλιζη δεν ειναι χρυσος.
13 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εξαιρετικός τίτλος... φχαριστώ που μου θύμισες τους Κατσιμιχαίους...
14 Δεκεμβρίου, 2011
εγω παντως μεγαλε και χουφτωσα και εγλυψα τις σιλικονες της...τι να πω...
14 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

uggs
ugg boots
ugg boots clearance
ugg outlet
ugg clearance
.Raise the legs perpendicularly in the actual environment.Movement:Exhale whenever you bend ones knees though curling your lower system towards your chest.Inhale whenever you slowly go back your legs to your starting status.Remember so that you can squeeze the abs, not to mention repeat when required.

Lying Scissors -- Lower Mid-section.
Getting started Position:Lie within your back upon an exercise matt with the palms within the mat less than your back and ones legs outstretched.Circulation:Exhale whenever you alternately improve your hind legs up while in the air which includes a slight bend in the individual.Inhale whenever you lower ones legs down again to your matt.Reiterate as important.

Side Crunches -- Oblique Mid-section
A
amaiosiren
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4