Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 73 10
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Μαρία είναι η γνωστή γυρολόγος Άννα Μαρία από την Φυλής. Μελαχρινή με κοντά μαλλιά, μία μοβ αντάυγια, μεγάλο τατουάζ στα πλευρά, μικρό στήθος και ωραίο σώμα και κώλο.

Όταν μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο έπεσε πάνω μου και με άρχισε στα φιλιά σε όλο το σώμα, τα χάδια και όλα τα σχετικά. Άψογα προκαταρκτικά. Μου φόρεσε σκουφί και ξεκίνησε μία καλή πίπα χωρίς καθόλου χέρια. Μετά την ανέβασα από πάνω όπου κουνιόταν με καλό ρυθμό και στην συνέχεια την έβαλα ιεραποστολικά όπου ήταν και η καλύτερη στάση. Αρκετά βογκητά και πάρα πολύ καλή συμμετοχή. Τελευταία στάση ήταν αυτή στα 4 όπου είχε καλό στήσιμο. Στο τέλος έβγαλα το σκουφί και της πρότεινα να της πιτσιλίσω τα βυζιά, αλλά αυτή αρνήθηκε και τα πήρε όλα στο χέρι.

Πάρα πολύ καλή η Μαρία που την πήρα για τρίτη φορά, την προτείνω σε όλους αν την βρήτε πουθενά γιατί σχεδόν κάθε μία εβδομάδα αλλάζει και μπουρδέλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
opeth
Τιμημένος
77
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2011
μια ερωτηση..στις Υπηρεσίες κοπέλας λες εχεις βαλει Γλωσσόφιλα..πως γινεται ? εννοώ οτι εγω πηγα μια φορα και μου ειπε πως δεν κανει...δεν παω συνεχεια απλα ετυχε μια φορα που πηγα να την δω...2 φορες εχω παει μονο...λες να φταει που ειμαι 18 ?
26 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμένα μου έδωσε γλωσσόφιλα, δεν ξέρω αν δίνει σε όλους. Επίσης την πρώτη φορά που την πέτυχα σε τσάρκα, μου έδωσε και στο σαλόνι χωρίς να μπω, αλλά μόνο τότε έγινε αυτό...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2