Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Σόνια είναι μια υπέροχη ώριμη γυναικάρα με χαρακτηριστικά που φαντάζομαι θα προκαλούσαν ονειρώξεις σε κάθε δυνητικό αναγνώστη
του βιβλίου "Άννα Καρένινα". Εγώ πάντως βλέποντάς την αυτή την εικόνα είχα πλάσει για τις αθάνατες Ρωσσίδες μουνάρες όταν σε σχολική
ακόμα ηλικιά διάβασα αυτό το αριστούργημα της λογοτεχνίας.

Ψηλή (1,80) με σλαβικά χαρακτηριστικά, ανοικτό γαλάζιο μάτι τσαχπίνικο, μαύρα μαλλιά, κορμάρα με καμπύλες και υπέροχα πόδια και υπέροχο στήθος
το οποίο μου φάνηκε φυσικό. Εν γένει για τα γούστα μου είναι ότι εκπληρώνει τα πιο έκφυλα όνειρά μου.

Στις υπηρεσίες τώρα, άψογη πίπα μετά προφύλαξης, με αργές ερεθιστικές κινήσεις και λάγνα βλέμματα, μετά ήρθε από πάνω και μετά από προτροπή μου αλλάξαμε στα 4 και τελείωμα πάλι με πίπα. Συνέχιση της καυλωτικής πίπας μέχρι αποστράγγισης στο λάστιχο και της τελευταίας ρανίδας σπέρματος.

Πράγματι μια πολλή καλή επιλογή στα 20 ευρώ που θα ξανατιμηθεί δεόντως. Ο χώρος βέβαια είναι πολύ μικρός, όπως και το κρεβάτι αλλά καθαρός και με εκπαιδευτική τηλεόραση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
theioulis
Σπουδαίος
44
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2011
εναι η Σονια αυτη που λες,ή ειναι αλλη με το ιδιο ονομα? η περιγραφη δεν ταιριαζει...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1