Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 76 10
Μπουρδέλα
83418
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Αν και εχω ξαναπαει 2-3 φορες με την Βερονικα,δεν θυμαμαι τι προγραμματα κανει γιατι πηγα παλι κατα τις 3 το βραδυ και ημουνα παλι κομματια απο ξυδια, κουραση και πολυ Μπουρδελοτσαρκα.Ρωταω ποια ειναι στην τσατσα,μου λεει πληρωνω και μπαινω μεσα περιμενοντας αυτην την Απιθανη Κωλαρα..Μπαινει με το που με βλεπει αρχιζει τα..Πουτανιστικα της!!Που εισαι χαμενος;και ευτυχως εισαι το πρωτο ωραιο παιδι που μπαινει σημερα μεσα και κατι τετοιες Παπαριες.Ερχεται επανω μου και αρχιζει να τριβεται και εγω της φιλουσα λαιμο,χαιδευα αυτην την υπεροχη πλατουλα που εχει και το χερακι μου κατεβηκε σε αυτην την Απιστευτη Κωλο-χαραδρα της και το εβαζα το χερι μου σε ολο το μηκος και πλατος της Κωλαθρα της.Αρχιζει ενα καλο και βαθυ Τσιμπουκι μεγαλης διαρκειας αλλα εγω συνεχισα να την πασαπατευω και προσπαθουσα Ανεπιτυχως να τις βαλω και δαχτυλακι αλλα με χαμογελο και ναζι ολο μου το τραβουσε.Ανεβαινει απο πανω και καθεται πανω στον Πουτσο μου και αρχιζει να κουναει την λεκανη της κυκλικα,αλλωτε γρηγορα και αλλωτε αργα και Καυλερα και εδειχνε να το Απολαμβανει πολυ!!Την γυρναω μετα κλασσικα στα 4 οπου αυτος ο Κωλος δεν Υπαρχει!!Απιστευτη Θεα και αρχιζω το Κομπρεσερ ασταματητα,ριχνοντας και μερικα Σκαμπιλια οπου Αδιαμαρτυρητα τα δεχοταν.Χτυπαει και η Πουτανα η τσατσα την πορτα αλλα προς στιγμη την εγραψε στο Μουνι της η κοπελα αλλα μετα απο λιγο τον πηρε στο στομα της και μου πηρε μια πολυ καλη πιπα εντονη ωσπου και Εχυσα μεσα στο προφυλακτικο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Διαγραμμένο μέλος 86473
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού