Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 99 10
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Με λειπεί να γράφω τέτοιες κριτικές αλλά τι να κάνουμε , πρέπει να προστατευθούν οι επόμενοι. Το συμβάν έλαβε χώρα χθες το απόγευμα. Πρόκειται για μια Ρουμάνα , ονόματι Μαρία , νεαρή (είκοσι με εικοσικάτι). Είναι μελαχρινή και λεπτή. Δε μιλάει ελληνικά παρά μόνο λίγα Αγγλικά.
Θα είμαι λιτός: μηδέν προκαταρκτικά , κατ'ευθείνα προφυλακτικό , ρούχα δεν έβγαλε , πίπα 5'' (με προτροπή μου άλλα 5'' , μου έκανε χάρη) , ξάπλωμα ανάποδα , κοίταγμα στο νταβάνι και μούγγα. Ούτε τη στύση μου δεν μπόρεσα να κρατήσω (από τις σπάνιες φορές). Α , δε θα μου χαλάσει εμένα τη διάθεση μια Ρουμάνα. Βιαζόμουνα κι όλας , σουτ έξω , ντύσιμο και ξανά στο δρόμο.
Διαβάζοντας σήμερα παρακάτω είδα αναφοράς για μια Μαρία Ρουμάνα. Ελπίζω οι αναφορές να μην είναι για την ίδια , δεν μπορώ να πιστέψω πώς κάποιοι βαθμολόγησαν με 7 ή 8 τη συγκεκριμένη. Μάλλον θα αναφέρονται σε άλλη. Το συγκεκριμένο σπίτι γενικά πουλάει φώλες (βλέπε Μαρία η Αλβανίδα) με εξαίρεση τη Φωτεινή , το πετίτ που είναι πρόθυμο και αξίζει τα λεφτά της. Παρ' ότι 10 ευρώ αναγκάζομαι να βάλω 2 στο vfm. Βέβαια το καλό με τα 10 ευρώ είναι ότι κάποιος χάνει μόνο δέκα ευρώ.
Εντάξει είπαμε δέκα ευρώ και όλες οι κοπέλες δεν το κατέχουν το σπορ , αλλά όχι πια κι έτσι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Ανώτερος
66
Πόντοι:
5.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2011
Ακη δεν ειναι και λιγα 10 ευρω,αν σκεφτης οτι με την αναδουλεια που υπαρχη,καποιοος δουλευη μεροκαματο για να ταβγαλη και να τα δωση στην καθε ρουμανα ειναι πενταλεπτο αντε δεκαλεπτο!!Πρεπη να μαθουν ολες να σεβονται τα χρηματα μας!!
09 Δεκεμβρίου, 2011
Δεν πρέπει να ήταν η ίδια.
Είχε σγουρά μαλλιά;
Τατουάζ κτηματολογίου μπροστά;
10 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είχε τατουάζ κάτι λέξεις στα λατινικά (;). Δεν τις πρόσεξα. Σγουρά μαλιά όχι ,δε θα τα έλεγα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3