Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 84 10
Μπουρδέλα
93151
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την συγκεκριμένη γυφτοπούλα την είχα δει αρκετές φορές σε προηγούμενες τσάρκες και μετά από μια μικρή βόλτα για αναγνώριση μελλοντικών στόχων, κατέληξα στο βρωμερό μπουρδέλο της ιάσωνος 36. Στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι, έχω να γαμήσω πάνω από 4 χρόνια, όπου την τελευταία φορά είχα συνευρεθεί με μια σάπια μαυριδερή τσιγγάνα μιλφ. Στο σαλόνι περιμέναμε 4 άτομα, όταν βγήκε ο homosexual χοντροτσάτσος, (ο οποίος παρεπιπτόντως, με κουστούμι και γραβάτα, άνετα θα έμοιαζε με προσωπικό σύμβουλο του Πάγκαλου σε θέματα διατροφής) με την κοπέλα. Ανακοινώθηκε βασικό στα 10, συμπληρώνοντας η κοπέλα: «και πακιστανική παρτούζα». Τώρα τι ακριβώς εννοούσε...μάλλον πρέπει να ρωτήσω κανέναν πάκη. Το όνομα της κοπέλας είναι Μαρίνα και είναι μία προμίλφ, κοντόπορνη τσιγγάνα, με ξανθό μαλλί, μελαμψό δέρμα, λεπτή, μεγαλούτσικα πεσμένα βυζιά με μακρυές ρώγες και κανονικό για τον σωματότυπό της κώλο. Οι πάκηδες έφυγαν και αμέσως έσπευσα να διαπραγματευτώ τους όρους συνεύρεσης, με τσάτσο και πόρνη. Τους είπα ότι δεν θέλω βιασύνες και όχι καπότα σε πεσμένο πέος. Αφού ψιλοσυμφώνησαν έδωσα τα 10 και μπήκα στο δωμάτιο.
Μετά από 2-3 λεπτά, μπήκε η κοπέλα χαμογελαστή και αφού συστηθήκαμε, έβγαλε τα βρακιά της και ανέβηκε στο κρεβάτι, όπου έκανε μια αστεία προσπάθεια για ισπανικό. Για να μην χασομεράμε, την τράβηξα και άρχισα να γλύφω τα βυζιά της, πιπιλώντας τις ρώγες της με προσοχή, γιατί όπως είπα, είναι πολύ μακριές και υπάρχει κίνδυνος να τις τραυματίσεις με τα δόντια αν δεν προσέχεις. Στη συνέχεια μου πέρασε καπότα και ξεκίνησε μια αδιάφορη πίπα. Κατά τη διάρκεια της πίπας, με κοιτούσε στα μάτια, ρωτώντας με αν μου αρέσει, ενώ εγώ έτριβα το μουνί της που ήταν τίγκα στο τζελ.
Στην κυρίως πράξη, πήγε ν’ανέβει μόνης πάνω μου, αλλά τη σταμάτησα και την έβαλα από κάτω. Το μουνί της αν και είχε υπερβολική κρέμα, είχε πολύ καλή αίσθηση και ήταν αρκετά μικρό. Η Μαρίνα έβαλε τα πόδια της πάνω στην κοιλιά μου για να μην μπαίνω πολύ μέσα της και συνεχίσαμε έτσι για 2-3 λεπτά, μέχρι που ξάπλωσα πάνω της και άρχισα να την φιλώ σε στήθος, λαιμό και πρόσωπο. Σε κάποια φάση της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και μου είπε ναζιάρικα:
«Την αγάπη σου πρέπει να φιλάς έτσι.», χαιδεύοντας με στα χείλη
«Δεν μου χρειάζεται να αγαπώ κάποια για να την φιλήσω», της απάντησα
«Εμείς φιλάμε μόνο αυτούς που αγαπάμε», μου είπε με τη σειρά της, χαμογελώντας.
«Εντάξει μωρό μου», της απάντησα.
Μετά τον σύντομο αυτό διάλογο, την γύρισα για πισωκολλητό, όπου δεν πήρε και την καλύτερη στάση, αφού έκλεισε τελείως τα πόδια και ανασήκωσε λίγο τη λεκάνη της. Δεν με πείραξε βέβαια με τη συγκεκριμένη, αφού η αίσθηση όπως είπα ήταν πολύ καλή. Μετά από λίγα λεπτά τελείωσα, φτάνοντας καπου στα 10-11 λεπτά συνολικά.
Ανακεφαλαιώνοντας να πω, ότι και αυτή όπως και κάποιες άλλες κοπέλες, άξιζε το 10άρικο, σε συνάρτηση πάντοτε με την εμφάνιση και τις υπηρεσίες της. Μέγα αρνητικό ήταν το γεγονός ότι η πούστρα έβηξε έξω απ’το δωμάτιο στα 5-6 λεπτά, αλλά την γράψαμε στ’αρχίδια μας!
http://www.youtube.com/watch?v=Kdyg1a60aQU
Μετά από 2-3 λεπτά, μπήκε η κοπέλα χαμογελαστή και αφού συστηθήκαμε, έβγαλε τα βρακιά της και ανέβηκε στο κρεβάτι, όπου έκανε μια αστεία προσπάθεια για ισπανικό. Για να μην χασομεράμε, την τράβηξα και άρχισα να γλύφω τα βυζιά της, πιπιλώντας τις ρώγες της με προσοχή, γιατί όπως είπα, είναι πολύ μακριές και υπάρχει κίνδυνος να τις τραυματίσεις με τα δόντια αν δεν προσέχεις. Στη συνέχεια μου πέρασε καπότα και ξεκίνησε μια αδιάφορη πίπα. Κατά τη διάρκεια της πίπας, με κοιτούσε στα μάτια, ρωτώντας με αν μου αρέσει, ενώ εγώ έτριβα το μουνί της που ήταν τίγκα στο τζελ.
Στην κυρίως πράξη, πήγε ν’ανέβει μόνης πάνω μου, αλλά τη σταμάτησα και την έβαλα από κάτω. Το μουνί της αν και είχε υπερβολική κρέμα, είχε πολύ καλή αίσθηση και ήταν αρκετά μικρό. Η Μαρίνα έβαλε τα πόδια της πάνω στην κοιλιά μου για να μην μπαίνω πολύ μέσα της και συνεχίσαμε έτσι για 2-3 λεπτά, μέχρι που ξάπλωσα πάνω της και άρχισα να την φιλώ σε στήθος, λαιμό και πρόσωπο. Σε κάποια φάση της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και μου είπε ναζιάρικα:
«Την αγάπη σου πρέπει να φιλάς έτσι.», χαιδεύοντας με στα χείλη
«Δεν μου χρειάζεται να αγαπώ κάποια για να την φιλήσω», της απάντησα
«Εμείς φιλάμε μόνο αυτούς που αγαπάμε», μου είπε με τη σειρά της, χαμογελώντας.
«Εντάξει μωρό μου», της απάντησα.
Μετά τον σύντομο αυτό διάλογο, την γύρισα για πισωκολλητό, όπου δεν πήρε και την καλύτερη στάση, αφού έκλεισε τελείως τα πόδια και ανασήκωσε λίγο τη λεκάνη της. Δεν με πείραξε βέβαια με τη συγκεκριμένη, αφού η αίσθηση όπως είπα ήταν πολύ καλή. Μετά από λίγα λεπτά τελείωσα, φτάνοντας καπου στα 10-11 λεπτά συνολικά.
Ανακεφαλαιώνοντας να πω, ότι και αυτή όπως και κάποιες άλλες κοπέλες, άξιζε το 10άρικο, σε συνάρτηση πάντοτε με την εμφάνιση και τις υπηρεσίες της. Μέγα αρνητικό ήταν το γεγονός ότι η πούστρα έβηξε έξω απ’το δωμάτιο στα 5-6 λεπτά, αλλά την γράψαμε στ’αρχίδια μας!
http://www.youtube.com/watch?v=Kdyg1a60aQU
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
dirtyliving
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού