Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 236 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ο τίτλος τα λέει όλα. Η χειρότερη για φετος τανα που πήρα. Στο σαλόνι πληρες χαμόγελο, τσαχπινιά, διπλάρωμα και από το χεράκι για το δωμάτιο. Δεν πέρσασα αλλά την έβαλα στο μυαλό μου γιατί έχει φοβερο κορμί, λεπτό χωρις ιχνος κυτραρριτιδας, στητό σφιχτό φυσικό 2+ στηθος ... αλλά φάτσα κατω του μετριου.

Με το περας της βόλτας και λογω υπερτατης καυλας (αυτη με εσωσε στο τελος αλλιως δεν θα μου σηκωνοταν για τιποτα) πηγα.
Με το που μπηκε φουριοζα και με μουτρα μεχρι κατω καταλαβα οτι θα το παλιψουμε. Με την θεα του κορμιου της ομως με το που εβγαλε το στιγκακι "επαναστατησα" κατεπνίγηκε ομως η επανασταση με την χειροτερη πιπα ολων των εποχων. Δεν ηταν πιπα δεν καταλαβα τιποτα μηπως δεν ειχε στομα αναρωτηθηκα και πριν προλαβω να αναρωτηθω - 15'' θαταν δεν θαταν - μου λεει ελα πισοκολλητο.
Η υπερηφανια μου ειχε ξεφουσκωσει στενη με κιλα κρεμας δεν "το παλευα". Ξαπλωσε ανασκελα μηπως γινει τιποτα αλλα παλι η ξενερωσια με ειχε κατακλυσει.
Εκεινη στην στιγμη με ρωτησε "νον με κιερες?" (δεν με θες ισπανιστί) Μας δουλευε η κυρία. Της ειπα ισπανικα "σε θελω αλλα δεν με βοηθας και οτι τα ισπανικα μου ειναι φτωχα" και μολις ακουσε την λεξη εσπανια απαντησε "Μαδριτη" (όσο και εγω)
Ετσι την επαιζα κοιτωντας και χαιδευοντας αυτο το τρομερο κορμακι - κατι σαν μαλακία με 3d περιοδικό που το ακουμπας (δεν ειναι κι ασχημα). Προς στιγμην σκεφτηκα να την λουσω αλλα λογω υπερκαυλας ειπα να συνεχισω το ιεραποστολικο. Με το που τελειωσα πριν καν στραγγιξω ειχε ηδη αρχισει ναβγαινει απο μεσα μου.
Συμμετοχή με αρνητικό προσημο, πιπα η χειροτερη της τελευταιας 5ετιας. Προτείνω το πιο ΜΑΥΡΟ που εχετε στην παλλετα σας στην εν λογω κυρία.

Μες την βιασυνη - μην χασει το αεροπλανο - δεν ρωτησα ονομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2008
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού